Paradeisera čeká v milionové pyramidě Attila. Úvodní kolo Gamechangeru už má jasnější obrysy

Začátek března bude ve znamení druhé série Tipsport Gamechanger a karta už je připravená. Svého soupeře se dočkal i současný šampion lehké váhy Ronald Paradeiser.

Ronald Paradeiser Foto: OKTAGON MMA

Soupeř pro šampiona

Fanoušci OKTAGONu už nemůžou dospat a těší se na zahájení druhé série milionové pyramidy Tipsport Gamechanger, která odstartuje začátkem března v Ostravě. Většina účastníků unikátního projektu už má své soupeře. Dočkal se i šampion lehké váhy Ronald „Rony“ Paradeiser.

Ten se v úvodním kole utká s veteránem Bellatoru Attilou Korkmazem. Německý bijec, který si říká „The Fearless“, má celkovou bilanci 14-7. Na kontě má ukončení knokautem i na submisi, převažují ale vítězství na body, takže jeho velkou předností je vytrvalost.

Na druhé straně v Paradeiserově bilanci převládají výhry před limitem – v jedenácti případech z osmnácti knokautem. Rony má tedy velké šance ukončit tenhle zápas před limitem. Půjde jen o to najít soupeřovu achillovu patu. Zdá se totiž, že v postoji je to český bojovník, kdo má tvrdší ránu. Také sázkové kanceláře více důvěřují současnému šampionovi lehké váhy.

Úvodní kolo Tipsport Gamechanger 2

Z české stáje si v Ostravě kromě populárního Ronyho o postup v pyramidě zabojují také Vlado Lengál nebo Matouš Kohout. Fanoušci české organizace ale dobře znají i další účastníky projektu.

Matouše Kohouta například prověří pokořitel Ivana Buchingera nebo Lea Brichty, polský „Dynamit“ Mateusz Legierski. V akci také uvidíme německé bojovníky Hafeniho Nafuku či Marcela Grabinskiho a potřetí se v organizaci představí britský showman a „Jedi“ OKTAGONu Akonne Wanliss.

sipka Čtěte také: Zemětřesení pro OKTAGON turnaj v Ostravě! Špatnou zprávu vzápětí nahrazuje skvělá

Celý turnaj pak korunuje jediný zápas, který není součástí milionové pyramidy, titulový souboj ve střední váze Kincl vs. Wawrzyniak. Polský zápasník je v současné chvíli držitelem prozatímního titulu, o který se v O2 areně porval s původně zamýšleným vyzyvatelem Patrika Kincla Vlastem Čepem. Zápas se slovenským borcem ukázal, že polský bojovník je velmi nebezpečný a Kincl rozhodně nebude mít obhajobu zadarmo.

Pokud jde o úvod milionové pyramidy, na kartě jsou v tuto chvíli ještě čtyři osamocená jména, která čekají na svého protivníka, už teď je ale jasné, že se můžeme těšit na nabitý program, který Ostravu ani diváky u obrazovek nezklame.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Willy Fleury

Nová posila OKTAGONu posílá vzkaz těm nejlepším z divize. Bát se mají Langer, Poppeck i Vémola

K cirkusu OKTAGON se připojila nová posila.💀 Zaútočit hodlá na divizi polotěžké váhy.⚡ Pro ty nejlepší z žebříčku má jasný vzkaz.

Jungwirth vs. Pukač 1

Německý Kelt a Diamantový čávo opět spolu v kleci? Fanoušci by tuhle odvetu zřejmě uvítali

Karta turnaje OKTAGON 55 v německém Stuttgartu se pomalu plní, Christian Jungwirth ale stále postrádá soupeře. Možná však dojde na odvetu.💪

Shem Rock

Je to oficiální! Shem Rock podepsal novou smlouvu s OKTAGONem. První zápas ho čeká v Birminghamu

Po nepříjemném fiasku v Manchesteru se zdálo, že se cesty průšviháře Rocka a OKTAGONu rozdělí.💥 Shem ale podepsal s organizací novou...