Tahle proměna vám vyrazí dech! Internet žasne nad formou Tysona Furyho. Bitva s Usykem se blíží

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Boxerský šampion Tyson Fury je kromě svých fenomenálních úspěchů v ringu dobře známý i svým často neřízeným způsobem života. Před zápasem s Oleksanderem Usykem ovšem Gypsy King prochází nevídanou transformací.

Tyson Fury Foto: Profimedia

Postava Tysona Furyho se mění k nepoznání. Zavalité břicho je minulostí

Jestli se u někoho nečekal pohled na břišní svaly, pak by to byl ještě nedávno boxer Tyson Fury. Šampion WBC ovšem v poslední době kromě sparingů výrazně zapracoval i na svém jídelníčku a proslulé tukové zásoby zejména v oblasti břicha jsou rázem pryč.

Získejte 500 Kč zdarma za ověření účtu u Betana

Po posledním zápase s Francisem Ngannou se na hlavu Furyho snesla obrovská kritika za jeho laxní přístup i mizernou formu. Jeden z nejlepších boxerů všech dob to však uchopil za správný konec.

Před sjednocujícím, několikrát odloženým, zápasem s Oleksandrem Usykem se Fury rozhodl podstoupit náročné shazování, které už teď začíná sklízet první ohlasy. A 18. května v Rijádu bude chtít přípravu zúročit se vším všudy.

Dá se čekat, že díky viditelné redukci hmotnosti bude Fury v zápase rychlejší než kdy dřív, což má být recept na neporaženého ukrajinského technika Usyka. Ten se musí mít pořádně na pozoru, protože Fury ho opakovaně popichuje na sociálních sítích s cílem dostat se mu do hlavy a nahlodat jeho sebevědomí.

Kurzy na zápas Fury vs. Usyk jsou u sázkové kanceláře Betano hodně vyrovnané. Kromě vítěze si zde můžete vsadit třeba na počet kol či způsob ukončení.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vasil Ducár je českou jedničkou křížové váhy

Kalendář zápasů v boxu v Česku a zahraničí

Podívejte se na nejzajímavější galavečery boxu v Česku i v zahraničí 🥊, přinášíme vám jejich přehledný kalendář.▶️ Některé eventy se...

Fury vs. Usyk

Usyk má Furyho za zbabělce. Do věci se musel vložit promotér a pohrozit mastnou pokutou

Posunutí zápasu Usyk vs. Fury ještě více vyhrotilo vztahy. Usyk má Gipsy Kinga za zbabělce.⚡ Promotér oběma bojovníkům pro příště pohrozil...

Tyson Fury se zranil v tréninku

Týden s FightLive #3: Baba Jaga v RFA, Fury vs. Usyk znovu odloženo a nešťastný Muradov

Uplynulý týden byl v bojových sportech znovu velice plodný na zajímavé události. Přehled toho nejzásadnějšího jsme pro vás shrnuli v tomto...