The Ring 10: Baláž vs. Ganoška – datum, info, karta a livestream

Brno bude svědkem letos prvního boxerského turnaje organizace Patron Boxing, který vzniká tentokrát ve spolupráci s Fusion Fight League. Event nabídne čtrnáct nabitých duelů. Přečtěte si veškeré info o akci a podívejte se na celou kartu.

INFOKARTA
BALÁŽ vs. GANOŠKA
LIVESTREAM a VSTUPENKY

The Ring 10 Foto: Patron Boxing

Hodnocení turnaje The Ring 10: 8,5/10

  • Datum : 2. 2. 2024 (prelims 17:30, maincard 19:00)
  • Místo: Boby Centrum Brno

The Ring 10 – datum, místo a další aktuální info

V brněnské hale Boby Centrum proběhne turnaj The Ring 10, který tentokrát vznikal ve spolupráci s Fusion Fight League Martina Karaivanova, trenéra nejúspěšnějšího českého zápasníka Jiřího Procházky. Turnaj nabídne celkem čtrnáct duelů: v deseti případech půjde o box, dva souboje se odehrají pod pravidly K-1 a dva pod pravidly muay thai.

Vsaďte si na box s bonusem za online registraci.

Vrcholem večera bude titulový souboj mezi Patrikem Balážem a domácím Milanem Ganoškou. Pro Baláže půjde o první obhajobu pásu superwelterové váhy. Ganoška je sice méně zkušený než Baláž a na kontě má dvě prohry a dvě remízy, přesto to s ním nebude mít šampion vůbec lehké a oba borce čeká nepochybně tvrdá přestřelka.

The Ring 10: Baláž vs. Ganoška – superwelter o titul

Patrika Baláže na turnaji The Ring 10 čeká vůbec první obhajoba titulu superwelteru. Baláž minulý rok naskočil na vítěznou vlnu, v celkem čtyřech zápasech zaznamenal stoprocentní úspěšnost a na konto si připsal čtyři výhry. Ve třech případech se mu navíc podařilo ukončit soupeře před limitem.

Tomu všemu nasadil korunku v podobě titulu superwelteru, který získal v osmikolové bitvě proti Honzovi Šindelářovi. „Myslím, že Milan bude určitě techničtější a silovější, než byl Honza Šindelář,“ vyjádřil se Baláž pro Czechfighter.cz.

BILANCE
Patrik Baláž Milan Ganoška
Výhry Prohry Výhry Prohry
10 4 5 2
Výhry KO Prohry KO Výhry KO Prohry KO
4 1 3 0

Připravit Baláže o pás se pokusí jednička váhy Milan Ganoška, který bude bojovat na domácí půdě. Na kontě má prozatím pět výher a dvě prohry, žádná z porážek ale nebyla knockoutem.

The Ring 10 – Juříček, Polák, Procházka a další

Ještě než dojde na titulový zápas, budeme svědky souboje pod pravidly muay thai. Původně Honzu Juříčka měl v thajském boxu prověřit Lukáš Šimek, ten se ale koncem ledna během přípravy zranil a musel ze zápasu odstoupit. Šimka ale nahradí Bernard Plavec, pro kterého půjde o třetí profesionální zápas.

Pro vítězství se také chystá Milan Procházka. Tomu se v posledním zápase proti Mariu Zábojníkovi zrovna moc nevedlo a je pro něj důležité, aby znovu naskočil do sedla a zahájil vítěznou sérii. Prochy má na kontě šest výher (z toho čtyřikrát KO) a pět proher (z toho čtyřikrát KO). Tentokrát ho v ringu prověří zkušený Zaza Amiridze.

BILANCE
Milan Procházka
Zaza Amiridze
Výhry Prohry Výhry Prohry Remíza
6 5 11 28 2
Výhry KO Prohry KO Prohry KO Výhry KO
4 4 9 17

Znovu se také představí Jan Polák, který se v Bratislavě vyznamenal skvělým knockoutem. Ten v šestém kole okusil talentovaný slovenský bojovník Marián Mišalko. Tentokrát se s Polákem v ringu utká gruzínský bojovník Valeri Gojiashvili s bilancí 5-9-2.

Polák Foto: Patron Boxing

The Ring 10: program, karta, zápasy a výsledky

Na kartě se velmi brzy objevil duel Džupka vs. Bezvoda. „Supermajo“ se ale během přípravy zranil a byl nucen ze zápasu odstoupit. Organizace Bezvodovi našla mladou, talentovanou náhradu Aleše Makovce, který má v současné chvíli bilanci 4-2, z toho se mu podařilo ve dvou případech ukončit protivníka před limitem. Makovec trénuje ve známém Spejbl Gymu (kde trénuje například také Tadeáš Růžička) a v Hitechu.

➤ Čtěte také: Karta turnaje KSW 91 v Liberci odtajněna. Do akce jde hned 9 českých legionářů

Tomáš „El Magico“ Bezvoda je oproti svému soupeři podstatně zkušenější. Na kontě má celkem patnáct výher a z toho deset předčasných ukončení. V tomhle duelu se tedy střetne zkušenost s dravostí a hladem po vítězství. Uvidíme, na kterou stranu se štěstěna přikloní. Na celou kartu se můžete podívat v následující tabulce:

THE RING 10 – KARTA
maincard
Box title Fight / super welterweight Baláž remíza Ganoška
Muay thai / catchweight Juříček vs. Plavec
Box / Light heavyweight Makovec remíza Bezvoda
Muay thai / 65 Kg Breit vs. Kučera
Box / welterweight Tankó vs. Jangavadze
Box / super welterweight Procházka vs. Amiridze
K-1 / 71 Kg Němeček vs. Didiaev
Box / super middleweight Stráník vs. Fiala
K-1 / 71 Kg Marchesini vs. Pakiž
Box / super welterweight Polák vs. Gojiashvili
Box /welterweight Prokeš vs. Juřík
prelims
TBA / light heavyweight Ryba vs. TBA
Box / light heavyweight Kubíček vs. Tauber
Box / heavyweight Novotný vs. TBA

Jak a kde sledovat The Ring 10 živě? PPV live stream (přímý přenos), lístky

Turnaj bude možné sledovat skrze přímý přenos organizace. PPV (jednorázové zhlédnutí) zakoupíte na stránkách playlive.net. Jedno pay-per-view pořídíte v tuto chvíli za 269 Kč. Jestliže chcete atmosféru turnaje zažít zblízka a na vlastní kůži, vstupenky jsou stále ještě k sehnání, momentálně je lze zakoupit na oficiálních webech PATRONBOXING.cz nebo FUSIONFL.cz.

Připomeňte si, jak se Prochymu vedlo v Bratislavě:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

1️⃣ Kde sledovat turnaj The Ring 10?

Turnaj můžete sledovat skrze PPV organizace, které za 269 Kč zakoupíte na stránkách playlive.net.

2️⃣ Jaký je na The Ring 10 program a karta?

Karta nabídne celkem čtrnáct duelů: tři prelims a zbytek tvoří hlavní kartu. Vrcholem večera bude titulový souboj v superwelteru Baláž vs. Ganoška. Více o turnaji se dozvíte v článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Gábor Boráros oznámil zápas v boxu

Kontroverzní smlouvou to nekončí. Boráros se pochlubil s dalším zápasem. Tentokrát ne v MMA

Vypadá to, že Gábor Boráros nebude mít v nejbližší době nouzi o práci. Po oznámení spolupráce s ruskou ACA avizuje další zápas, jehož...

Ngannou vs. Joshua

VIDEO: Ngannou a Joshua poprvé tváří v tvář. Kamerunský bojovník s MMA prý zdaleka neskončil

8. března je čeká zápas, poprvé se ale tváří v tvář viděli v pondělí.🥊 Podívejte se, jak dopadl první staredown těžkotonážníků Ngannoua a...

Vasil Ducár je českou jedničkou křížové váhy

Kalendář zápasů v boxu v Česku a zahraničí

Podívejte se na nejzajímavější galavečery boxu v Česku i v zahraničí 🥊, přinášíme vám jejich přehledný kalendář.▶️ Některé eventy se...