Tohle je karma. Mám to za všechno, co jsem udělal, kaje se po prohře průšvihář Růžička

Tadeáš Růžička už více jak měsíc pobývá v Thajsku, odkud fanouškům poslal kajícný vzkaz. Teď tu svedl souboj, z něhož odešel s nepříjemným zraněním. Český bojovník popsal smolný zápas jako dílo karmy.

Tadeáš Růžička Foto: RFA

Růžička: Je to karma

Není to tak dávno, co Tadeáš Růžička odjel do Thajska, kde nejen trénuje, ale dle vzkazu, který poslal fanouškům, přemýšlí o svém životě. Zatímco se dle vlastních slov „dává dohromady“, střihnul si tu Mawar jednorázový zápas v rámci Saturday Fight Night 24 na stadionu Paton Boxing Stadium na ostrově Phuket.

Původně se měl Růžička utkat s německým protivníkem, ten ale nakonec odstoupil a Tadeáš svedl bitvu s nebezpečným Asiatem Mokkachunem Jakkawanem. Český bojovník ze zápasu bohužel odešel nejen coby poražený, ale také s nehezky natrženým obočím.

Duel se dočkal třetího kola, přičemž to byl právě Tadeáš Růžička, kdo po celou dobu dominoval, pak ale Jakkawan uštědřil českému bojovníkovi loket, který způsobil otevřenou ránu a potažmo i Růžičkovu prohru„Dvě kola jsem ho štípal, začátek třetího také. Pak mi ale roztrhl palici na sračky, takže mi ukončili zápas,“ popsal situaci český bijec.

Růžička nešťastnou porážku okomentoval na svých sociálních sítích a má celkem jasno, co za jeho nezdarem stojí: „Tohle je moje karma za minulý rok. Mám to za všechno, co jsem udělal,“ připomněl Růžička svůj dramatický rok 2023.

Tadeáš Růžička zranění

Foto: instagram/tadyonee

Kajícný vzkaz fanouškům

Tadeáš Růžička je v Thajsku už nějaký ten pátek a před nedávnem odtud fanouškům poslal kajícný vzkaz, ve němž uznává chyby, kterých se během minulého roku dopustil a které hojně plnily stránky médií.

sipka Podrobnosti najdete zde: Tadeáš Růžička posílá fanouškům pozitivní vzkaz. Přiznává své přešlapy, teď se prý dává dohromady

Pár dnů poté, co Tadeáš fanouškům poslal omluvný a zároveň povzbuzující vzkaz, se objevily zprávy o tom, že Růžička už za prohřešky, kterých se dopustil, zná výši svého trestu.

sipka Podrobnosti najdete zde: Tadeáš Růžička už zná výši svého trestu. Na dovolené ho čeká nemilé překvapení

Kromě toho, že si Růžička konečně posypal hlavu popelem, své fanoušky také ubezpečil, že jeho cíle jsou stále stejné a že hodlá ve svém sportu dokázat velké věci. Uvidíme tedy, co přinese Růžičkovi budoucnost.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Václav Sivák vs. Michal Królik

Týden s FightLive #6: Sivákova premiéra v KSW, hlavní zápas UFC 300 a Borárosův soupeř v ACA

I minulý týden se ve světě bojových sportů událo mnohé.💪 Připomeňte si s námi, co všechno se v předchozích sedmi dnech stalo.👀

Vlado Lengál

Vlado Lengál: Jdu vyhrát před limitem a šokovat evropskou scénu. Budou zase lítat bomby!

Nažhavený Vladimír Lengál nám poskytl exkluzivní rozhovor 🎙️ před nadcházejícím osmifinále Tipsport Gamechanger. Kolik se mu podařilo v...

Ondřej Novotný

Vztah už se vyčerpal? Ondřej Novotný nabídl upřímný názor, proč se Ostrava neprodává tak dobře

Ostravar Aréna dlouhou dobu platila za mekku organizace Oktagon. Současný prodej lístků ale tuto tezi nepotvrzuje tolik, jako tomu bylo v...