Tomu neuvěříte! Tohle je částka za nejdražší Oktagon kartičku

Druhá série Oktagon sběratelských kartiček se mezi fanoušky těší nebývalému zájmu. Podívejte se, jak se pohybují ceny těch nejcennějších artefaktů.

oktagon-karty-2.serie Foto: FightLive.cz

Nejdražší a nejcennější Oktagon karty: base a podepsané 1of1 i série Young Blood

Druhá série Oktagon karet patří k tomu nejpovedenějšímu, co kdy organizace v rámci merche a sběratelství vyprodukovala. Zájem mezi fanoušky je extrémní. Veškeré zásoby (6000 boxů) se vyprodaly po necelém měsíci a půl od uvedení na trh. V tomto článku přinášíme žebříček nejcennějších karet druhé série, který doposud určila nabídka a poptávka, a u kterých proběhla aukce či prodej s veřejně dohledatelnou částkou.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

V současné době prodejci hlásí vyprodáno, takže z oficiálního Oktagon eshopu, případně na stránkách výrobce SportZoo již není možné balíčky, boxy a case Oktagon karet zakoupit. To však neznamená, že by obchod a „trejdování“ Oktagon karet ustanul. Spíše naopak.

sipka Podrobnosti o Oktagon kartách 2. série najdete ZDE

Středobodem prodeje, nákupu, výměny Oktagon karet je skupina sběratelů na Facebooku. Kromě toho, lze na tyto karty narazit na aukčním portále aukro, případně sbazaru a bazos.cz. Za nárůstem popularity Oktagon karet můžeme hledat velmi kvalitní zpracování v porovnání s cenou, a také poměrně propracovaný koncept nejrůznějších sérií v rámci druhého vydání.

Díky pozorování vývoje ve zmíněné sběratelské skupině i přímému dotazu na místní "matadory", si můžeme udělat obrázek o tom, za kolik se prodaly nejdražší Oktagon karty. Samozřejmě je důležité zmínit, že ne všechny nejvzácnější karty byly v aukcích k vidění. Z tohoto důvodu je dobré brát následující žebříček spíše jako orientační.

Losene Keita 1of1 signature 12 800 Kč

Za doposud nejvyšší částku se vydražila karta šampiona Losena Keity, který stále nepoznal hořkost porážky a zažívá neuvěřitelný hype. I od těchto faktů se odráží cena karty. Obecně lze říci, že o všechny limitované karty černého pantera je mezi sběrateli velký zájem. Toto jméno obecně vybočuje ze zaběhnutého trendu, jelikož o domácí cz/sk bojovníky je jinak mnohem vyšší zájem.

Losene Keita Foto: Facebook/OKTAGON MMA sběratelské kartičky

Patrik Kincl 1of1 signature 10 000 Kč

Velký rozruch vyvolávají u sběratelů také karty Patrika Kincla. Podepsaná 1of1 kartička byla šťastným majitelem pořízena za 10 000 Kč již v prosinci 2022. Nyní má ale karta ještě vyšší hodnotu a lze předpokládat, že by se prodala za daleko více. To samozřejmě souvisí také s tím, že oficiální zásoby Oktagon karet již kolují v oběhu, což samo o sobě zvedá cenu vzácných karet. Na fotce je popisovaná karta vlevo.

Patrik Kincl 1of1 signature Foto: Facebook/OKTAGON MMA sběratelské kartičky

Matěj Peňáz 1of1 base 8350 Kč

Kromě TOP česko-slovenských bojovníků je velká poptávka po mladých talentech, kam můžeme zařadit Matěje Peňáze, Terezu Bledou nebo Lucii Szabovou. V tomto případě se unikátní karta Peňáze 1of1 z base řady vydražila za 8350 Kč.

Matěj Peňáz 1of1 base Foto: Facebook/OKTAGON MMA sběratelské kartičky

Patrik Kincl 1of1 base 5400 Kč

V aukci byla k mání i 1of1 karta Patrika Kincla z řady base, tedy bez podpisu. Díky tomu, že se i v tomto případě jedná o jednu jedinou kartu na světě, vyšplhala se konečná částka poměrně vysoko.

Patrik Kincl 1of 1 base Foto: Facebook/OKTAGON MMA sběratelské kartičky

Legendary fight Vémola, Végh dual signature (/25) 5 000 Kč

Limitovaná karta s podpisy aktérů Zápasu století vyšla v limitu 25 a mezi sběrately / fanoušky se jedná o jeden z nejcennějších kousků. Aukcí a prodejů této karty bylo k vidění logicky vícero, nejvyšší cena se pohybovala okolo 5000 Kč.

Legendary fight zápas století Foto: Facebook/OKTAGON MMA sběratelské kartičky

Další zajímavé aukce a prodeje Oktagon karet 2. série

  • Kaik Brito 1of1 base (4500 Kč)
  • Jaroslav Pokorný 1of1 signature (3600 Kč)
  • Silent Killer Young Blood Signature /25 (cca 3000 Kč)
  • Losene Keita Young Blood Signature /25 (cca 3000 Kč)
  • Matěj Peňáz Young Blood Signature /25 (cca 3000 Kč)
  • Tereza Bledá Young Blood Signature /25 (cca 3000 Kč)

Na následující fotce můžete vidět pozoruhodnou a velmi cennou, kompletní sbírku série Young Blood Signature (Rookie's). Celková hodnota karet v tomto případě přesahuje odhadem 25 000 Kč.

kompletní sbírka young blood signature Foto: Facebook/OKTAGON MMA sběratelské kartičky

sipka Chybí nám v žebříčku nějaká karta? Napište nám na Facebooku ZDE

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Poslední Čech v pyramidě David Kozma

Oktagon Tipsport GameChanger: 16 vyvolených v boji o 25 milionů [aktualizováno]

Je to projekt, jaký na domácí scéně nemá obdoby ☝. Ve hře jsou peníze, ze kterých se vám zatočí hlava. A hlavně bojovníkům! Tady se jsou...

Promotér a moderátor Ondřej Novotný

Ondřej Novotný prozradil, kdo je pro něj bojovník roku

Promotér Ondřej Novotný v posledním vydání podcastu MMA letem světem rozebíral aktuální žhavá témata i fight card prvního Oktagon turnaje v...

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...