Turnaj KSW 91 v Liberci hlásí další české jméno. Bývalého Oktagon zápasníka čeká polský bijec

Liberecká Home Credit Arena zažije na konci února návrat dalšího českého bojovníka. Podrobnosti se dočtete v tomto článku.

David Hošek Foto: I Am Fighter

David Hošek se po roce vrací na místo činu

S novým rokem přichází nová výzva. Sparťan David Hošek bude chtít dát na turnaji KSW 91 v Liberci zapomenout na poslední titulovou porážku pod organizací RFA. Zálusk si na něj tentokrát dělá rozjetý polský zápasník Adrian Dudek (7-2).

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Před rokem mu na stejném místě debut v organizaci KSW nevyšel, když ho v prvním kole TKO ukončil zkušený Andreas Gustafsson. David Hošek, který má podobně jako někteří další bojovníci, domluvené střídavé starty na trase RFA - KSW, bude 27. února usilovat o svou 11. výhru v profi MMA.

David Hošek (10-5-1) se naposledy představil 11. listopadu na speciálním turnaji RFA, na kterém se podílela také organizace IAF. Vynikající český boxer poněkud překvapivě nestačil na mladého Viktora Červinského, který ho z pozice outsidera dokázal utáhnout na submisi v prvním kole a získal titul střední váhy.

Liberecká karta KSW 91 se rýsuje vskutku parádně. V hlavním zápase zabojuje o prozatímní titul lehké váhy Leo Brichta. Do boje jde i nová akvizice, Matúš Juráček, liberecký patriot Dominik Humburger, či Josef Štummer.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Matúš Juráček

Juráček si plní sny. Jak ale přestup ke konkurenci přijal OKTAGON?

Talentovaný zápasník Matúš Juráček se chystá na přesup do vysněné KSW.💪 Donedávna bojovník OKTAGONu prozradil, jak česká organizace změnu...

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...

Shazování váhy je velmi náročný proces

Jak dělají váhu MMA bojovníci? Hubnutí na hranici sebeobětování

Shazování váhy před zápasem je důležitá součást MMA.☝ Kromě toho jde ale o velmi diskutované téma. Vše o tom, jak jednotliví bojovníci...