Týden s FightLive #13: Kalašnikovo razantní KO, McGregor vs. Chandler, diskutovaná Procházkova odveta

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

I třetí dubnový týden vnesl do světa bojových sportů mnoho novinek. Kromě oznámení dlouho očekávaných fightů jsme se dočkali i pár vítězství a proher. Ohlédněte se s námi za uplynulými sedmi dny.

Andrej Kalašnik Foto: OKTAGON MMA

McGregor vs. Chandler – oficiální datum

Jedna z největších bomb minulého týdne bylo oficiální oznámení duelu McGregor vs. Chandler, které znamená především dlouho očekávaný návrat obou hvězd UFC. O případném termínu jejich utkání se mluví už dlouhé měsíce, ale pokaždé tomu něco stálo v cestě.

Přestože Conor McGregor co týden oznamoval na sociálních sítích datum svého návratu, UFC to nikdy nepotvrdilo. Prvním problémem bylo věčně odkládané zapojení do antidopingového testování, pak se do všeho připletl film Road House, v němž McGregor debutoval coby herec a náležitě si užíval veškerých radostí i povinností s tím spojených.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Fortuny

Navíc to není tak dávno, co ředitel UFC prohlásil, že Conor nejspíš bude s to nastoupit nejdřív na podzim. Zdá se ale, že teď už zápasu nestojí nic v cestě, Whiteova slova se naštěstí nepotvrdila a my se dočkáme podstatně dřív – 29. června 2024.

OKTAGON 56 – Kalašnikovo tvrdé KO

V Birminghamu se v sobotu odehrál šestapadesátý turnaj OKTAGONu. Vzhledem k lokaci karta sestávala hlavně z duelů britských zápasníků. Své bitvy tu ale svedlo i pár Čechů.

Jeden z nejtěžších zápasů kariéry tu absolvoval Daniel Škvor. Ten měl jasný plán – udržet souboj s kovaným zemařem Fleurym v postoji. Více čtěte zde: Rozhovor před bitvou: S Danielem Škvorem o Fleurym, dopingu, trash talku a dalších tématech.

To se mu ale bohužel nepodařilo, irskému bojovníkovi se povedlo doručit takedown a českého elitního postojáře ukončit už v druhém kole na submisi.

Lépe se vedlo české AK47 Andreji Kalašnikovi. Ten nastupoval proti Angličanovi Liamu Etebarovi, který v souboji s Vagabundem moc dlouho nevydržel. Kalašnik Etebara udolal hned v prvním kole tvrdým levým hákem na TKO a vysloužil si tak bonus za výkon večera.

sipka Detaily zápasu se dočtete zde: Kalašnik předvedl levý hák z pekla a řekl si o bonus večera. Škvorův srdnatý výkon nestačil

Spekulace kolem odvety Procházka vs. Pereira

Po jubilejním třístém turnaji UFC, po němž mohlo celé Česko slavit, se začalo spekulovat, kam dál povedou kroky Jiřího Procházky, potažmo Alexe Pereiry. Vize českého samuraje jasně směřuje k odvetě s šampionem.

Alex Pereira ale pomýšlí na zápas v divizi těžké váhy a prohlásil, že souboj s Procházkou mu v tuhle chvíli nedává smysl. Poatan by nejraději souboj s držitelem prozatímního titulu těžké váhy, i Pereirův manažer ale připustil, že je velmi nepravděpodobné, že by na něco takového Aspinall přistoupil.

sipka Více čtěte zde: Procházka se odvety v Brazílii nedočká. Pereirův manažer osvětluje, proč se na UFC 301 nechystají

Jak se bude situace vyvíjet dál, budeme sledovat, nicméně zatím se zdá, že se nenaplní představy ani jednoho z bojovníků. Velkým faktorem je také samozřejmě to, jak to vidí UFC.

Fight Night Challenge 6 – vítězní Flexking, Čepo a Rendys

O víkendu také proběhl další turnaj soubojů celebrit Fight Night Challenge 6. Vrcholem večera byl titulový zápas mezi rapperem Flexkingem a hvězdou internetu Strýcem Filipem.

Mezi oběma bojovníky to vřelo od první chvíle a bavili diváky trash talkem, za který by se nestyděli ani ti nejtemperamentnější zápasníci. Nakonec to byl ale Flexking, kdo slavil vítězství. Soupeře porazil před limitem TKO.

Výhru na body si odesl také Vlasto Čepo. Marek Bartl mu to ale nedal zadarmo a bojoval po všechna kola až do konce. Své velké vítězství si také odnesl někdejší zápasník Clash of the Stars a svěřenec Karlose Vémoly René „Rendys“ Blahovský. Ten Dona Bosse Bossova porazil TKO. Veškeré výsledky najdete ZDE.

The Ring 11 – Baláž si nechává pás

Tenhle pátek byl svátkem pro všechny fanoušky českého boxu. V Olomouci se odehrál turnaj The Ring 11, který nabídl celkem šestnáct duelů. Hlavním zápasem byl titulový souboj o pás superwelteru mezi Patrikem Balážem a Milanem Ganoškou.

Pro borce šlo současně o odvetu, jelikož v posledním společném zápasu si oba připsali remízu a Balážova první obhajoba pásu byla tak velmi nejednoznačná. Tentokrát ale bylo rozhodnuto. Při opravném pokusu si jasně vedl lépe šampion, kterému se tak podařilo konečně na body obhájit titul.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Získejte 500 Kč zdarma za ověření účtu u Betana

Podívejte se na 3 důvody, proč se zaregistrovat u sázkové kanceláře Betano

Výhody a bonusy sázkové kanceláře Betano ✔️ by měl znát každý milovník kurzových sázek. Rádi si tu a tam zpestříte program zajímavou...

Shem Rock

Máte Shema Rocka za notorického potížistu? Tady je 5 faktů, díky nimž ho možná vezmete na milost

Co nevidět ho čeká zápas, nové smlouvě s OKTAGONem ale předcházela spousta kontroverze. Rock ale není jen potížista, některá fakta o něm...

Výplaty UFC 300

Výplaty UFC 300: Na kolik si přišel Jiří Procházka nebo šampion Alex Pereira?

Jubilejní galavečer UFC 300 byl mimořádně sledovanou sportovní událostí. Tomu také odpovídají výplaty, na které si jednotliví bojovníci...