Týden s FightLive #8: Návrat Tysona, prohra Borárose, Bejr v Red Face, KO Joshuy a zkrat Baby Jagy

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Pravidelná nedělní nálož aktualit z bojových sportů je tedy. Také uplynulý týden byl bohatý na šokující události, jenž zarezonovaly internetem. Přečtěte si výčet toho nejzajímavějšího.

Gábor Boráros při premiéře v ACA neuspěl Foto: Profimedia

Aleš Psychopat Bejr novou tváří organizace Red Face

Red Face se všemožnými způsoby zkouší výrazněji prosadit na mapě tuzemských organizací. Několikátá výměna vedení, princezna Droběna Lucinka Kotlárová i další prapodivné koncepty zatím sklízí veskrze posměch. Pozvednout renomé Red Face byl měl nový spolumajitel, moderátor a zápasník v jedné osobě Aleš Psychopat Bejr.

Jestli se Psychopatovi podaří přitáhnout k Red Face fanoušky, ukáže až čas. Už teď se ovšem rýsuje pikantní duel. Bejr si totiž vyměnil několik ostrých vzkazů s Pavlem Novotným a zdá se, že by k určité konfrontaci mezi nimi mohlo dojít už na turnaji, který se koná 6. dubna v pražské UNYP Areně.

V posledních dnech je ovšem Bejr doslova na roztrhání. Kromě nové role v Red Face totiž natáčí sérii výzev, kam si přizval například Karlose Vémolu, nebo odvěkého rivala Filipa Grznára, se kterým si domluvil odvetu v MMA pod organizací Clash of the Stars. Na to, která z těchto námluv se ale skutečně stane realitou, si budeme muset počkat.

Získejte 500 Kč zdarma za ověření účtu u Betana

57letý Mike Tyson se vrací do ringu. Před zraky celého světa se utká s Jakem Paulem

V týdnu celý svět obletěla zpráva, že 20. července na AT&T stadionu v Arlingtonu dojde na boxerský zápas Mike Tyson vs. Jake Paul. Souboj, který by měl být koncipován jako exhibice, bude v přímém přenosu vysílat Netflix a přímo v Texasu bude mezigeneračnímu utkání přihlížet přes 100 000 diváků.

KO roku? Francis Ngannou utrpěl tvrdou porážku v souboji s Joshuou

Bývalý šampion těžké váhy UFC Francis Ngannou se se zlou potázal ve svém druhém profesionálním boxerském zápase. Nad jeho síly byl o víkendu bývalý mistr světa Anthony Joshua, který se blýskl výstavním KO ve 2. kole.

Joshua dokázal během relativně krátké chvíle dostat Ngannoua několikrát na lopatky a závěrečným úderem jasně dokázal, jak obrovský rozdíl mezi oběma ve skutečnosti je. Zklamaný Ngannou po zápase jen těžko hledal slova. Nevyloučil návrat do MMA, ani setrvání v profesionálním ringu. Teď ho ale v první řadě čeká dlouhý odpočinek.

Gábor Boráros prohrál na turnaji ACA 172 na submisi

Premiéra v ruské organizaci ACA Gáboru Borárosovi vůbec nevyšla. Nad jeho síly byl obávaný zemař Marat Gafurov, který slovenského zápasníka upáčil na armbar hned v prvním kole. „Lidi jsem zklamaný, ale co se dá dělat. Všichni dobře víme, že život jde dál“, vzkázal Boráros na svém instagramu.

Pravdou je, že se někdejší OKTAGON zápasník potýkal se zdravotními problémy. V posledních dnech ho skolila viróza a on tak bojoval zejména s vlastním tělem. Váhu sice Boráros dokázal zvládnout, v samotném zápase mu ale Gafurov nedal žádnou šanci a potvrdil roli kurzového favorita.

Mikulášek předvedl v RFA další „blikanec“

Václav Baba Jaga Mikulášek se na turnaji RFA 15 v Bratislavě utkal se slovenským rivalem Gabrielem Törökem. Na premiéru v této organizaci ale Baba Jaga nebude vzpomínat v dobrém. Ve vyhroceném zápase totiž počastoval soupeře několika koleny na citlivá místa a nakonec po něm hodil chránič zubů, za což byl správně diskvalifikován.

sipka Podrobnosti si můžete přečíst ZDE

Michal Martínek bude zápasit ve Francii

Český bijec ve službách organizace KSW Michal Martínek přijal velkou výzvu a už 6. dubna se poměří s Princem Aounallahem, který si pod v KSW odbyde svou premiéru. Více o tom si můžete přečíst zde.

UFC: Sean O’Malley obhájil titul bantamu, Dustin Poirier knockoutoval Benoita Saint-Denise

Hlavní zápas turnaje UFC 299 v Las Vegas nabídl parádní válku na 5 kol mezi šampionem Seanem O’Malleym a Marlonem Verou. Suga se dokázal pomstít za nešťastnou porážku v prvním vzájemném zápase a udolal houževnatého Chita jednomyslně na body.

Vítězný comeback oslavil Dustin Poirier, který knockoutoval favorizovaného Francouze Benoita Saint-Denise pravým hákem ve 2. kole. "Diamond" se tímto vítězstvím znovu nahlas přihlásil o titulovou šanci v lehké váze.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...

Jiří Procházka

VIDEO: Jirka Procházka nechává nahlédnout do své přípravy. Součástí tréninku je i karate

Jiřího Procházku co nevidět čeká boj s hladovým Srbem Rakičem a do přípravy dává naprosté maximum.💪 Fanoušci teď mají šanci vidět, jak BJP...

Karlos Vémola

Vlasto Čepo ve svém podcastu konfrontoval Vémolu. Karlos popsal svou nejděsivější pouliční bitku

Vlasto Čepo zveřejnil první díl svého podcastu s názvem Premlčané.💪Prvním hostem byl Karlos Vémola a probíralo se vše, co zůstalo zdánlivě...