Vémola má soupeře pro Štvanici. Terminátora se pokusí uštknout argentinská La Cobra

Rébus ohledně nejbližšího soupeře Karlose Vémoly byl konečně rozluštěn. Terminátor se na pražské Štvanici utká s argentinským soupeřem se zajímavou bilancí.

Vémola zná soupeře pro Štvanici Foto: OKTAGON MMA

Tři soupeři pro Vémolu padli, vhozenou rukavici sebral Lucas Alsina

Karlos Vémola už zná soupeře pro svůj nadcházející zápas na turnaji Oktagon 45. Šampion polotěžké váze se po květnové porážce postaví do klece proti argentinskému bojovníkovi Lucasi Alsinovi. Původně se měl Terminátor utkat s polským ranařem Materlou, ten však pro zranění není schopen aktuálně nastoupit. Bohužel nevyšly ani další dvě velká jména.

Brazilec Kleberson Sousa ani Polák Rafal Haratyk, se kterým se Vémola přestřeloval na sociálních sítích, rovněž do boje momentálně nemohou. V případě Klebersona jednání ztroskotala mezi managementem a Oktagonem, Haratyk má zase nad sebou stín dopingového skandálu a k tomu dlouhodobou smlouvu s francouzskou organizací Ares.

O zápas na sobotním turnaji Oktagon 45 ale naštěstí nepřijdeme. Nabídku short notice přijal Lucas Alsina (11-4), který naposledy prohrál pod organizací Bellator, ale pyšní se 7 KO ze svých 11 výher. Zápas proběhne v catchweight. Do utkání s Vémolou půjde díky okolnostem v pozici obrovského underdoga, na druhou stranu nemá v zápase vůbec co ztratit. Informaci o Vémolově soupeři zveřejnil Ondřej Novotný ve vysílání MMA letem světem.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Daniel Škvor na Štvanici

Daniel Škvor na Štvanici ukončuje zásadně v prvním kole. Zachová tradici i letos?

Daniel DeeDee Škvor má ve zvyku své soupeře posílat k zemi hned v prvním kole.💪💥Obzvlášť pak když ho obklopí nezaměnitelná atmosféra letní...

Daniel Škvor na Štvanici

Daniel Škvor na Štvanici ukončuje zásadně v prvním kole. Zachová tradici i letos?

Daniel DeeDee Škvor má ve zvyku své soupeře posílat k zemi hned v prvním kole.💪💥Obzvlášť pak když ho obklopí nezaměnitelná atmosféra letní...

Ivan Buchinger nastoupí s francouzským bojovníkem

Buchingera čeká kruté shazování, v soupeři ale velkou hrozbu nevidí

Jedním z taháků sobotní Štvanice je beze sporu legendární Ivan Buchinger, který se konečně dočkal i soupeře. Jak proti němu vidí své šance?