Vémola se jede podívat na Rytmuse, ale také omrknout Attilu

O víkendu nás čeká další Fight Night Challange. V kleci se potkají mimo jiné raper Rytmus a legendární Petr Monster Kníže. Turnaj si nenechá ujít ani Karlos Vémola.

Rytmus a Karlos na svatbě Foto: Martin HyklCzech News Center / CNC / Profimedia

Karlos na Fight Night Challange 4 - podívaná i kontrola Végha

O víkendu se v dalším turnaji Fight Night Challange v jedné kleci potkají raper Rytmus a legendární bojovník Petr Monster Kníže, pro kterého je to vůbec první zápas v boxu. Souboj je takovým tahákem, že se do Trnavy osobně chystá i Karlos Vémola. Ten se sám momentálně připravuje na velký souboj s Patrikem Kinclem, který má proběhnout za necelé dva týdny v pražské O2 areně.

sipka Klikněte zde a vsaďte si na svého favorita s bonusem za online registraci.

Karlos na svém instagramovém účtu vyjádřil rozpaky nad zápasem Rytmus vs. Kníže: „... Ze všeho nejvíc mě zajímá poslední zápas v ringu, pro kterej si Rytmus vybral nestárnoucí legendu Petra Monstra Kníže. Já sám nevím, co si o tomhletom zápase mám myslet. Ale co vím, že se na ten zápas strašně, ale strašně těším,“ prohlásil nadšeně v příspěvku.

Box - sleduj průběh zápasu zde

Komu ze dvou soupeřů Karlos bude fandit, těžko říct. Ani jeden ze zápasníků mu totiž není cizí, Monstera jako bojovníka očividně respektuje, s Rytmusem však uchovává také dobré vztahy, o čemž svědčí už to, že nechyběl minulý červenec na jeho svatběLelou Ceterovou.

Vémola však přiznal, že do Trnavy ho táhne i další z bojovníků Fight Night Challange 4 a jedna z jeho největších zápasnických nemesis Attila Végh, který si to v kleci rozdá s americkým bijcem Ericem Spicelym. Ten koncem roku 2021, po porážce v turnaji Oktagonu 28, ohlásil ukončení kariéry, po roce a půl se však vrátil do hry a hned v prvním zápase v rámci FABRIQ MMA 2 si připsal výhru, když se mu podařilo porazit Nikolu Zlateva. Uvidíme tedy, jak si Spicely po svém velkém návratu dokáže poradit s velkým Attilou Véghem.

Karlose a Attilu nejspíš čeká koncem roku odveta a Karlos se jede na vlastní oči přesvědčit, jakou má jeho rival formu. „Už 13. máje máme Fight Night Challange, kde já určitě budu sledovat, v jaké formě se vrátí Attilka, protože naše odveta se přece jenom blíží...“ pronesl odhodlaně Karlos.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Rytmus se chystá na svůj další boxerský zápas

Fight Night Challenge 4: Rytmus vs. Monster datum, program, kurzy

V pořadí 4. boxerský galavečer organizace Fight Night Challenge se nezadržitelně blíží. Veškeré informace 🔍 a návod na livestream se...

Khamzat Chimaev zatím marně vyhlíží další zápas

Hladovému vlkovi dochází trpělivost. Chimaev si veřejně postěžoval

Problémový Khamzat Chimaev má podle všeho dost, jak s ním vedení UFC v poslední době zachází. Čečenský vlk zápasící pod švédskou vlajkou...

Kulturistka Věra Mikulcová má před sebou životní závody

Kulturistka Věra Mikulcová má před sebou životní závody. Uspěje?

Kulturistika sice nepatří mezi bojové sporty, nasazení, dřina a míra odhodlání se ale v obou sportech srovnávat dají.✔️ Nejinak je tomu u...