Vémolův film už má datum premiéry. Kdy se nám Terminátor představí v kinech?

Karlos Vémola ve své živém vysílání prozradil datum premiéry svého filmu. Jak vůbec k natáčení došlo, jak v tuhle chvíli vypadá jeho příprava a jak vidí duel svého soka Patrika Kincla s Robertem Bryczekem?

Karlos Vémola bude mít vlastní film Foto: Facebook/OKTAGON MMA

Vémolův film už má datum premiéry

Karlos Vémola je především zápasník, ale oproti ostatním bojovníkům dokáže také dokonale prodat svou značku. Důkazem bude i dokument, který už co nevidět budeme moci zhlédnout v kině.

„Trailer na můj film – aniž by mi o tom řekli, aniž bych to viděl –, tak dali před Kazmův film v kinech, takže pro mě to bylo velký překvapení, když jsem to tam viděl, svůj první teaser, moc se na to těším,“ prozradil Karlos ve svém nedělním živém vysílání. (Skutečného traileru se prý dočkáme až koncem roku. Diváci v současné době mohou vidět ukázku Vémolova dokumentu před Kazmovým filmem Onemanshow: The movie. Jde zatím o krátkou upoutávku, aby lidé věděli, že se dokument vůbec chystá.)

„To nebyl nějaký plánovaný film nebo dokument, já jsem tohle to neplánoval, ale někdy před deseti nebo před patnácti lety (ono je to asi třináct let), když jsem začal trénovat v UFC, tak jsem trénoval v Londýně a tam byl takovej mladej rejža a říká: ‚Hele já tady studuju a jsem ve třídě s Tomem Hardym (...) a nemohl bych o tobě udělat jako stáž dokument?‘“ oslovil ho prý režisér jeho filmu.

„Jenže rejža nám trošku přerostl, začal být slavnější rychlejš než já, natočil velký filmy (teďka natočil mimo jiné Bartošovou), předtím měl Hanu a tak dále a z dokumentu nakonec nic nebylo, protože měl na práci důležitější věci,“ vysvětlil Karlos.

Zmiňovaný režisér se prý Karlosovi znovu ozval po deseti letech, že by s ním dokument rád dotočil. „On má materiál patnáct let starej a já jsem to ještě neviděl,“ přiznal Vémola s tím, že si pohrává s myšlenkou, že film zhlédne teprve až na premiéře.

➤ Čtěte také: Vémola hodnotí svého dalšího protivníka. Co si Terminátor myslí o Langerovi?

Ještě před premiérou dokumentu však Karlose čeká minimálně zápas s Pavolem Langerem. Na ten se v tuto chvíli pečlivě připravuje. Co nevidět ho čeká kemp v Thajsku a posléze v Londýně. „Až se 24. září vrátím z Thajska, tak si tady udělám ty nejnutnější věci (...) a zbytek přípravy bych měl strávit v Londýně,“ prozradil Karlos.

Teminátor v živém vysílání odpovídal i na otázku, jak vidí duel Kincl vs. Bryczek a reagoval pro mnohé možná překvapivě. Kdo podle Karlose vyhraje? „Kincl. Bryczkovi sedlo pár posledních zápasů, nemůžete hodnotit dvě tři poslední výhry, musíte se podívat na fighter jako celek. (...) Já si nemyslím, že s ním bude mít Kincl větší problémy. Kincl je moc zkušenej, aby si nepohlídal tu jeho ránu v prvním kole. Bryczek nebyl ve druhým, třetím kole, ani nepamatuju, a to se nebavím o čtvrtym, pátým, takže já si myslím, že celkem jednoznačně Kincl,“ zakončil Vémola.

Ať už to tedy bude s kariérou Karlose Vémoly jakkoli, máme se i tak na co těšit. Premiéra jeho filmu možná příhodně připadla na začátek příštího roku (25. 1. 2024), takže pokud skutečně dojde na finále Terminátorovy kariéry koncem letoška, dokument bude hezký způsob, jak celou éru uzavřít.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Terminátor Vémola musel prozradit příjmy

Vémola musel prozradit měsíční příjem, mastnou pokutu prý uhradil bez mrknutí oka

Kauza spojená s podezřením na přechovávání chráněných živočichů vyvrcholila mastnou pokutou, již Vémola smahem uhradil. Kolik Terminátor...

Karlos Vémola si naplánoval odměnu po Štvanici

Odměna za polapení Kobry? Nový přírůstek do vozového parku, plánuje Vémola

Karlos Terminátor Vémola už netrpělivě vyhlíží svůj zápas na sobotním turnaji Oktagon 45. Při té příležitosti si jasně nalajnoval, co si za...

Dny Karlose Vémoly v kleci možná budou brzy sečteny

Karlos Vémola naznačil, kdy ukončí kariéru. „Těžké rozhodnutí“, přiznává

Všechno jednou končí. Platí to i o kariéře Karlose Terminátora Vémoly, který se na toto téma obyčejně nerad baví. Teď ale nastínil, kdy by...