VIDEO: Jake Paul uštědřil rapperovi liver shot z pekla a pak ho nechal svíjet se v bolestech

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Jakea Paula čeká co nevidět nelehká výzva v podobě Mikea Tysona, a tak trénuje, kde se dá. To na vlastní kůži pocítil i rapper Lil Pump. Ten na konec natáčení podcastu se slavným boxerem asi nebude vzpomínat v dobrém.

Jake Paul Foto: AL BELLO / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP / Profimedia

Paulův tvrdý spodek z pekla

O tom, že má Jake Paul tvrdou ránu, se přesvědčil rapper Lil Pump, který od Paula inkasoval tvrdý spodní hák. Není tomu tak dávno, co se na mladého boxera snesla kritika kvůli nadcházejícímu fightu s legendou bojových sportů Mikem Tysonem, a zdá se, že si Paul teď zadělal na další sodu od fanoušků.

Na první pohled lehčí a nezkušený Lil Pump schytal od Paula nekompromisní liver shot a rapper se okamžitě s křikem svalil k zemi. Na Paulovu obranu nutno podotknout, že rapper si nechráněnou ránu sám vyžádal poté, co s boxerem dotočili podcast.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Fortuny

Paulova bezprostřední reakce byla, že se postavil nad svíjející se postavu a se smíchem pronesl: „Říkal jsem ti, že bys to neměl dělat.“ Po jaké době byl Lil Pump schopný vstát a fungovat, se už divák nedozví, jelikož poslední, co vidí, je útlý muž ležící na zemi a svíjející se v agónii.

Fanoušci i média se shodují, že jde jen o další ukázku toho, že by se amatéři neměli do podobných akcí s profesionály pouštět. I tak to nevrhá na Paula nejlepší světlo, přesto bylo video zveřejněno na sociálních sítích. Obrázek si udělejte sami (video níže).

Rozkopaná noha od Jona Jonese

Poměrně nedávno podobnou zkušenost udělal fanoušek Jona Jonese, který ho poprosil, aby mu dal na vlastní kůži pocítit jeden z jeho tvrdých kopů. Jones si je vědom nebezpečnosti svých nohou, a tak fanouška záměrně šetřil, ten se však urazil a vyžadoval, aby mu Jones předvedl svůj plnohodnotný kick. Samotný bojovník těžké váhy UFC označil fanouška za idiota.

O chvilku později svého přání fanoušek nejspíš litoval, jelikož mu vyneslo nepříjemnou cestu do nemocnice, odkud odcházel o berlích. Svět pak obletěla fotografie řádně pohmožděné nohy, jaké přesně zranění ale fanoušek Jona Jonese utrpěl, veřejně neprozradil.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Patrik Kincl

Patrik Kincl prozrazuje, co všechno ovlivní jeho rozhodnutí. Pomůže starý dobrý seznam pro a proti

Týden před Edenem Patriku Kinclovi končí smlouva s OKTAGONem a ocitá se tak na kariérní křižovatce: KSW či OKTAGON?⚖️ Prozradil, co bude...

Tadeáš Růžička má opět co vysvětlovat

Podmíněně odsouzený Tadeáš Růžička si sám opět zadělal na problémy. Svědkyně promluvila

Tadeáš Růžička před nedávnem avizoval, že se vydává na novou cestu, jenže po návratu z Thajska v ulicích Prahy znovu řádil a incident může...

Soutěž o podepsané triko Jiřího Procházky

SOUTĚŽ: Vyhrajte speciální podepsané triko Jiřího Procházky k turnaji UFC 300

Fight-Live.cz pořádá exkluzivní soutěž 🎁 pro všechny čtenáře našeho webu a příznivce Jiřího Procházky. Jak se zapojit do boje o...