Vítězství do Česka! Tereza Bledá nedala soupeřce šanci a zapisuje první výhru v UFC

Mise splněna. Česká fighterka Tereza Bledá ve svém druhém zápase v organizaci UFC zakusila, jak chutná vítězství. V Las Vegas předvedla dominantní výkon.

Tereza Bledá bere v UFC první výhru Foto: Profimedia

Tereza Bledá srovnává UFC bilanci a bere cennou výhru na body

Tlak po minulém neúspěchu je pryč. Tereza Bledá složila na turnaji UFC FIght Night v noci ze soboty na neděli úspěšný reparát a brazilskou soupeřku Gabriellu Fernandes jasně porazila na body.

Všechna tři kola měla velmi podobný průběh. Bledá nejprve pozorně bránila dynamický postoj brazilské soupeřky a hned jak to bylo možné vzala Fernandes pomocí takedownu na zem, kde dominovala svým typickým způsobem.

Tvrdé lokty a skvělá práce s těžištěm dostávaly Fernandes do nepříjemné pozice, ze které marně hledala cestu ven. V úvodních dvou minutách 3. kola se ale Tereza Bledá dostala pod tlak zásluhou několika inkasovaných úderů. Ve složité situaci si ale naštěstí opět pomohla takedownem a na zemi už zápas dovedla do vítězného konce.

Důležitost tohoto vítězství byla znát i z výrazu a pozápasové radosti Terezy Bledé bezprostředně po závěrečném gongu. Stále teprve 20letá česká bojovnice dala tímto výkonem zapomenout na poslední nezdar a vůbec první profesionální porážku v duelu s Natalii Silvou.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.

Karlos Vémola a jeho škrcení technikou Rear Naked Choke

Co je submise v MMA? Velký přehled škrcení a pák - video

Submise, či chcete-li kapitulace nebo vzdání se ☝, je častý způsob ukončení MMA zápasu ❌. V článku najdete jednotlivé techniky i další...

Pavol Langer se postaral o prvotřídní senzaci

Šílený Oktagon 44: Spousta krve, hororové zranění a slovenská pohádka se šťastným koncem

Turnaj Oktagon 44 nabídl neuvěřitelnou podívanou plnou silných momentů. Podívejte se na to nejzajímavější z MMA galavečera v německém...