Vyjde to tentokrát? Jake Paul si plácl s velkým rivalem

Tenhle zápas už se v jistou chvíli zdál být definitivně u ledu. Nyní ovšem dorazila překvapivá zpráva, že by souboj měl být dohodnut. Komu se Jake Paul postaví? Čtěte dále.

Jake Paul má podle všeho domluvený další boxerský zápas Foto: Profimedia

Zápas Jake Paul vs. Tommy Fury má oficiální datum, píše Helwani

V posledních dnech je kolem Jakea Paula zase pořádně rušno. Tentorkát se stal středem pozornosti kvůli boxerskému zápasu s Tommym Furym, který se měl uskutečnit už minulý rok. Tehdy k němu za poněkud zvláštních okolností nedošlo. 26. února by proti oba bijci přeci jen měli stanout tváří v tvář v ringu. S informací o termínu přispěchal renomovaný novinář, Ariel Helwani.

sipka Aktualizováno: Jake Paul 27. ledna tuto informaci oficiálně potvrdil na svém Instagramu. Zápas se uskuteční v neděli 26. února 2023 v Saúdské Arábii.

Tihle dva se vůbec nemusí. Zápas mezi Jakem Paulem a Tommym Furym byl minulý rok na spadnutí, nakonec k němu ale nedošlo. Přesný důvod si můžete přečíst zde. Kontroverzní americký Youtuber si následně vybral za soupeře Andersona Silvu, kterého na konci října 2022 porazil na body. Chuť na Furyho ho ale evidentně nepřešla.

Právě neporažený Tommy Fury (8-0) by měl být pro Paula zdaleka nejtěžší zkouškou, jelikož se jedná o čistokrevného a velmi kvalitního boxera. Mezi nevlastním bratrem Tysona Furyho a Jakem Paulem panují dlouhé měsíce napjaté vztahy, oba se několikrát potkali a nouze nebyla o peprné nadávky.

Vzájemný duel dává smysl všem stranám. Místo konání a termín oficiálně potvrzen dosud nebyl, avšak Ariel Helwani informuje o poslední únorové sobotě a jeho zvěsti jsou v drtivé většině založeny na pravdě.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jake Paul se zápasu zase nedočká

Proč se Jakeu Paulovi opět zrušil zápas? Důvod vás překvapí

Boxer Jake Paul je znovu bez soupeře. Tentokrát má ale zrušení zápasu daleko fatálnější následky, nejen po finanční stránce. Proč ale ke...

Jake Paul bude spolupracovat s PFL

Jake Paul oznámil spolupráci s PFL, v MMA se objeví ještě letos

Úspěšný americký youtuber a boxer Jake Paul potvrdil svůj příchod do PFL. V progresivní organizaci bude zastávat hned několik pozic....