Z boje do boje: Viktor Pešta prolil krev před filmovými kamerami

Český MMA zápasník Viktor Pešta si na vlastní kůži vyzkoušel netradiční roli. Rukavice tentokrát vyměnil za meče a brnění. Podrobnosti se dočtete v článku.

Viktor Pešta si zahrál ve filmu Jan Žižka Foto: OKTAGON MMA

Viktor Pešta jako herec? Český zápasník si zahrál ve filmu režiséra Petra Jákla

Profesionální bojovník Viktor Pešta má za sebou zajímavou zkušenost. Klec a gym tentokrát vyměnil za filmový ateliér, konkrétně za bojiště situované na začátek 15. století. Pešta si zahrál roli Rebela v novém filmu Jan Žižka, který v těchto dnech putuje do českých kin. V nejdražším filmu české kinematografie s rozpočtem 450 milionů si zahrál po boku legendárních herců jako je Ben Foster, Michael Cain, Karel Roden, nebo Marek Vašut.

Film se natáčel už v roce 2019, vzhledem k pandemii koronaviru se však slavnostního uvedení do kin dočkal až nyní. Na premiéře nechyběl ani Viktor Pešta s přítelkyní, který se o tuto zajímavou zkušenost podělil s fanoušky na sociálních sítích. Pro 32letého fightera nešlo o úplně první hereckou roli. V roce 2015 si zahrál i v amatérském filmu Prach a broky, na jehož scénáři se podílel Viktorův bratr Mikuláš Pešta.

Viktor Pešta si momentálně prochází velmi nepříjemným období své kariéry. Přestup z pozice šampiona Oktagonu do organizace PFL mu totiž vůbec nevyšel a navíc zde utrpěl dvě velmi tvrdé porážky. Kudy povedou jeho další MMA kroky se teprve uvidí, smluvně je však stále vázaný s americkou organizací.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

Podívali jsme se, kolik berou zápasníci v různých MMA organizacích

Kolik vydělávají nejlépe placení MMA bojovníci? Známe odpověď

Peníze hýbou světem☝. Smíšené bojové umění není v tomto směru žádnou výjimkou. Jak štědrý je ve skutečnosti Oktagon💸 nebo šéf UFC Dana...