Clash of the Stars 4: datum, zápasy, kurzy a online livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Turnaj Clash of the Stars Episode 4 je tu s další obrovskou dávkou bizáru a kontroverze. Připravte si bránici a obrňte se velkou dávkou trpělivosti a nadhledu. V tomto článku najdete veškeré informace i aktuální sázkové kurzy.

sipka ZDE NAJDETE PODROBNOSTI O CLASH OF THE STARS 5 (10. 6. 2023)

AKTUÁLNÍ INFOANALÝZA A TIP
ZÁPASYKURZYLIVESTREAM
VSTUPENKYVÁHAONLINE REPORT

Max Green a Matouš Kaluba si to opět rozdají v kleci. Tentokrát tam ale nebudou sami Foto: Facebook/ Clash of the Stars

Hodnocení turnaje Clash of the Stars 4: 9,7/10

  • Datum a místo: 11. března 2023, 18:30, O2 Universum, Praha
  • Nabídka sázek: Kurzy na všechny zápasy najdete u sázkových kanceláří

Clash of the Stars 4: Grznár, Kotlár Security, Tadeáš Veselý, Freescoot a další

Organizace Clash of the Stars se zase hlásí o slovo. Mnohými opovrhovaný, všeobecně ale nesmírně sledovaný formát, je po 5 měsících zpět. V sobotu 11. března 2023 to parta internetových podivínů rozbalí v O2 Universu a turnaj dlouho dopředu přitahuje obrovskou pozornost. Dojde si sebevědomý Jarda Kotlár pro svou první výhru v kleci bolesti? Vsaďte si na Clash s bonusem za registraci ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Clash of the Stars 2023 (Episode 4 Freak Wars) aktuální informace, termín

Organizace Clash of the Stars se těší čím dál větší popularitě a o v pořadí čtvrtý turnaj je velký zájem. I tentokrát známí i méně známí, převážně internetový influenceři, znovu vystoupí ze své komfortní zóny a v zápase se pokusí prodat několikatýdenní dřinu z přípravy. Kdo si uřízne ostudu a kdo naopak zazáří?

CLASH OF THE STARS
EPISODE 4 FREAK WARS
📌Kdy: Sobota 11. března, od 18:00
📌Kde: O2 Universum, Praha
📌Karta: Program a výsledky
📌Livestream: Info zde

Kurzy Clash of the Stars 4 Freescoot vs. Nathan sázkový tip, analýza

Známý influencer Jakub Smrek, alias Freescoot jde do svého druhého zápasu v Clash of the Stars. Úspěšný tiktoker, který mimo jiné rozjíždí a spoluvlastní novou organizaci Red Face, rozhodně patří z pohledu bojových schopností k těm nadanějším ze světa internetových celebrit. Na výhru však čeká.

Ani jeho srdnatý výkon na turnaji CotS 2 totiž nestačil na Marka Valáška, aka Datela, se kterým prohrál na body. Pro nadcházející zápas Freescoot slibuje změny a výrazně lepší boj na zemi i v postoji. Vzhledem ke svým byznysovým aktivitám bude zajímavé sledovat, jaké množství času a úsilí nakonec přípravě dokáže dát.

Nathan Dzaba se dostal do povědomí fanoušků díky účastí v reality show Survivor 2022 a následnému projektu Z ostrova do klece v rámci Oktagonu, kde se utkal pod pravidly MMA s rivalem Adamem Raiterem. Ani Nathanovi jeho první zápasová zkušenost nevyšla, soupeři podlehl TKO.

Nathan i Freescoot vzali tento duel na poslední chvíli a přehnaný trashtalk v tomto případě nečekejte. Nathan se souvisle připravuje v trnavském SFG, kde mu hlavního mentora dělá Karol Ryšavý či Gábor Boráros. Progres a nově naučené techniky pod vedením profesionálů by se v tomto zápase měly naplno projevit, což dělá z Nathana velkého favorita utkání.

TIP: Nathan vyhraje, v kurzu 1,28 sipka Vsadit u Fortuny ZDE

Nathan je v tomto zápase jasným kurzovým favoritem

Clash of the Stars 4 zápasy a bojovníci (program, výsledky, karta)

O hlavní zápas večera se postará majitel největšího instagramového cz účtu Tomáš Chlup a vítěz reality show Love Island, Kryštof Novák. Pozornost na sebe poutá i ženský souboj 2vs2, nebo tzv. Deathmatch, kdy si to v kleci rozdají mezi sebou hned tři zápasníci.

Přehled zápasů i online výsledky Clash of the Stars 4 vám přinášíme v této tabulce. Níže v článku pak najdete detailní online report mapující průběh jednotlivých utkání.

Clash of the Stars přišla pro tento turnaj s velkou novinkou. Tou je malá "klec strachu" 3x3 metry pro duel těžkých vah Kotlár vs. Charvát. Ta bude přistavěna po hlavním zápase večera.

Clash of the Stars: Episode 4 Freak Wars
Klec strachu, open Jaroslav "Kotlár Security" Kotlár (submise, 1. kolo) vs. Lukáš "Huhu" Procházka REPORT 12
MMA, 84 kg Tomáš Chlup vs. Kryštof Novák (TKO, 1. kolo) REPORT 11
MMA, 120 kg Miroslav "Fayne" Loner (TKO, 1. kolo) vs. Tadeáš "Gangstaboy" Veselý REPORT 10
MMA, 80 kg Jakub "Freescoot" Smrek vs. Nathan Christián Dzaba (body) REPORT 9
MMA, 93 kg Filip Grznár vs. Filip Roubíček (KO, 2. kolo) REPORT 8
K1 Kristýna Kotianová, Denisa Ryndová vs. Petra Úřadničková, Karina Petrová (body) REPORT 7
MMA, 90 kg Jan "Halien" Štec (1. kolo, TKO) vs. Martin "ZIAMW" Hronec REPORT 6
Deathmatch Matouš Kaluba Max Green Kluk s Kamením (TKO, 2. kolo) REPORT 5
MMA, open Michaela "Miss Problem" Dostálová (1. kolo, TKO) vs. Aneta Adamusová REPORT 4
MMA, 70 kg Aleš "René" Olejník vs. Václav "Král Berouna" Flachsa (KO, 1. kolo) REPORT 3
MMA, 84 kg Michal "Psycho Michal" Peštuka (body) vs. Lukáš "Bukys" Bukovaz REPORT 2
MMA, 66 kg David Karbaš vs. Erik Višek (submise, 1. kolo) REPORT 1

Clash of the Stars 4

Clash of the Stars Deathmatch (Kaluba, Kluk s kamením, Max Green), 2vs2, comeback Kotlár Security

Podívejte se také na detailní analýzy zápasů. Nekonečná porce bizáru a cringe momentů je zde zaručena. Clash of the Stars je zkrátka učebnicový příklad toho, jak kontroverze přitahuje pozornost.

ZDE se podívejte na aktuální kurzy

Jak a kde sledovat Clash of the Stars 4 živě? Online live stream PPV COTS 4

U Sázkové kanceláře Fortuna si můžete vsadit na všechny oznámené zápasy Clash of the Stars 4. Fortuna s CotS úzce spolupracuje včetně doprovodných video materiálů a další propagace. V den konání turnaje nezapomeňte zkontrolovat nabídků livestreamů na Fortuna TV.

Galavečer Clash of the Stars můžete sledovat online živě na internetu skrze oficiální PPV na clashofthestars.tv. Cena přenosu je 229 Kč, nebo 249 Kč s možností přehrát si všechny duely až 7 dní zpětně. Na stejném místě je možné za menší poplatek shlédnout i předchozí galavečer s hlavním zápasem Bejr vs. Grznár, který trhal rekordy sledovanosti.

Clash of the Stars free stream, video, záznam, YouTube, Twitch, B4THECLASH

Je možné, že se na internetu objeví další způsoby, jak sledovat Clash of the Stars v přímém přenosu a zdarma. Pirátská vysílání prostřednictvím Twitche a dalších streamovacích služeb ovšem nedoporučujeme. Organizace má navíc tyto nelegální livestreamy dobře zmapované a za relativně krátkou dobu je schopna ve spolupráci s polskou firmou zajišťující PPV dotyčného vystopovat a nelegální livestream vypnout.

S odstupem času jsou některé zápasy, případně highlighty volně ke shlédnutí na oficiálním YouTube kanále Clash of the Stars. Tam mimo jiné také najdete jednotlivé díly formátu B4theclash, kde proti sobě v argumentační konfrontaci vystupují aktéři jednotlivých zápasů a občas se trashtalk změní v pěstní výměnu., tak jako v případě nadcházejícího duelu Halien vs. Ziamw.

Clash of the Stars 4 lístky (vstupenky O2 Universum, Praha)

O2 Universum v Praze je svoji kapacitou (až 10 000 diváků) dosud největší arénou, kde bude Clash of the Stars pořádat turnaj. Promotér Tomáš Linh Le Sy se přitom netají ambicí v budoucnu zamířit do velké O2 Arény. Lístky na Clash of the Stars 4 najdete v síti online prodejen ticketmaster a ticketportal.

Clash of the Stars 4 tiskovka

V pražském klubu Duplex se 31. ledna uskutečnila první tisková konference k příležitosti oznámení zápasů Clash of the Stars 4. Kromě staredownů i slovních přestřelek došlo i na několik absurdních proslovů a pokusů o potyčky. Na YouTube má tisková konference Clash of the Stars 4 více než 250 tisíc zhlédnutí.

V neděli 4. března se konala závěrečná tisková konferenci, kterou ale někdo narušil použitím pepřového spreje a tiskovka byla zrušena. Spekuluje se, že by za tímto "vtípkem" mohl být přítomný Aleš Bejr, který jako jediný pobíhal na pódiu s plynovou maskou. Organizace se celou situaci ihned odsoudila a vyzvala fanoušky k pomoci při dohledání pachatele tohoto nevhodného činu.

Clash of the Stars 4 váha, trénink

Všichni bojovníci Clash of the Stars 4 se samozřejmě den před turnajem podrobili oficiálnímu vážení, které budete moci sledovat živě na YouTube. Jaké hodnoty ukáže váha jednotlivých účastníkům najdete poté i v tabulce níže. Kromě vážení bude k vidění celá řada doprovodných akcí, mediálních tréninků a nepochybně také vypjatých zákulisních momentů.

OFICIÁLNÍ VÁŽENÍ COTS 4
Jaroslav "Kotlár Security" Kotlár 117 kg Lukáš "Huhu" Procházka 106 kg
Tomáš Chlup 74,7 kg Kryštof Novák 82,6 kg
Jakub "Freescoot" Smrek 80,5 kg Nathan Christián Dzaba 81 kg
Filip Grznár 91 kg Filip Roubíček 86 kg
Kristýna Kotianová, Denisa Ryndová 108 kg Petra Úřadničková, Karina Petrová 112 kg
Miroslav "Fayne" Loner 103,4 kg Tadeáš "Gangstaboy" Veselý 112,4 kg
Jan "Halien" Štec 92,1 kg Martin "ZIAMW" Hronec 81,6 kg
Matouš Kaluba; 65,6 kg Max Green 64,1 kg Kluk s Kamením 81,3
Michaela "Miss Problem" Dostálová 60,6 kg Aneta Adamusová 91,2 kg
Aleš "René" Olejník 64,1 kg Václav "Král Berouna" Flachsa 67,7 kg
Michal "Psycho Michal" Peštuka Lukáš "Bukys" Bukovaz
David Karbaš Erik Višek 63,5 kg

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Online report Clash of the Stars 4

Na tomto místě vám přineseme detailní online textovou reportáž ze všech zápasů Clash of the Stars 4. Nezapomeňte také sledovat náš TikTok ZDE, kde najdete spoustu zajímavých záběrů.

Jaroslav "Kotlár Security" Kotlár vs. Lukáš "Huhu" Procházka

Tak tohle byla pořádná divočina! Jarda Kotlár se v kleci strachu 3x3 metry zdržel pouhých 18 vteřin. Poté, co rozjel svoje drtivé granáty, chytil soupeře pod krkem a Huhu musel tuto gilotinu po chvíli odklepat.

Tomáš Chlup vs. Kryštof Novák

Oficiální hlavní duel večera skončil poměrně brzy, už v prvním kole. Souboj dvou sportovců pro sebe uzmul vítěz reality show Love Island, Kryštof Novák. Ten rozdal několik tvrdých kolen na hlavu a později soupeře zasypal několika tvrdými ranami a zvítězil TKO.

Miroslav "Fayne" Loner vs. Tadeáš "Gangstaboy" Veselý

Zřejmě nejvyhrocenější zápas celého galavečeru poznal svého vítěze už v prvním kole. Zběsilý souboj dvou těžkotonážníků plný nepřesných úderů skončil vzdáním Tadeáše Veselého, který už neměl energii pokračovat dále a rozhodčí zápas odmával.

Jakub "Freescoot" Smrek vs. Nathan Christián Dzaba

Také tento zápas začal ve velkém tempu, Nathan zasypával Freescoota tvrdými údery, ten však opět ukázal velkou odolnost a drtivý nápor přežil. Od druhého kola začal Nathan kopat lowkicky, což se ukázalo jako skvělá strategie.

Utkání plné klinčů a výměn v postoji nakonec poměrně překvapivě došlo až na bodové rozhodnutí, kde se vítězem stává Nathan Dzaba. Freescoot sice ukázal velké srdce a odolnost, sám však soupeře příliš neohrozil.

Filip Grznár vs. Filip Roubíček

Na rychlo povolaný Filip Roubíček překvapil svým nástupem Filipa Grznára a zcela po zásluze pro sebe získal první kolo. Mladý český profesionál vzal dokonce těžšího Grznára na zem díky pěknému podmetu. K tomu navíc kopal i velmi tvrdé lowkicky, které někdejšímu kulturistovi vůbec nechutnaly.

Filip Roubíček pokračoval ve skvělém výkonu i ve druhém kole. Byl mnohem rychlejší a tvrdě Grznára trefoval, což nakonec vyústilo v KO pouhých 6 vteřin před druhým gongem. Roubíček si připisuje nečekané vítězství hlavně proto, že vzal tento zápas dva dny před galavečerem.

Kristýna Kotianová, Denisa Ryndová vs. Petra Úřadničková, Karina Petrová

Naprosto bláznivý souboj hned čtveřice bojovnic a zástupkyň sociálních sítí OnlyFans a TikToku přinesl překvapivě zajímavou podívanou na úrovni. Ostrá bitka se nakonec protáhla na celá 3 kola, po kterých po zásluze vítězí jednomyslně na body Inked Dory a Karina Pedro (Petra Úřadničková, Karina Petrová).

Jan Halien Štec vs. Martin "ZIAMW" Hronec

Duel dvou slovenských streamerů se v prvním kole přeléval ze strany na stranu. Oba se do sebe zaklesli s vypětím všech sil a dávali do klinče na pletivu veškerou svou energii hned od prvních vteřin. Těžší Halian nakonec využil své kilogramy a ukončil soupeře TKO na zemi. Ziam byl v jednu chvíli velmi blízko vítězství, když mu Halien nabídl záda a mohlo nastat škrcení Rear Naked Choke, to se však nestalo.

Matouš Kaluba vs. Max Green vs. Kluk s kamením

Vůbec první zápas tří bojovníků proti sobě dopadl podle kurzových prognóz. Kluk s kamením a Max Green nejprve odstavili ze hry Matouše Kalubu, který v prvním kole neustál tvrdé údery od obou soupeřů na zemi.

Kluk s kamením se o vítězství utkal s Maxem Greenem. Nevysoký tiktoker prodal tvrdou zápasovou přípravu a v prvním kole přečkal tlak Kluka s kamením na zemi a zápas tak velmi překvapivě šel do druhého kola.

V první minutě druhého kola navázal Kluk s kamením na první kolo a ukončil Maxe Greena TKO na zemi. Po utkání vyšlo najevo, že Kluk s kamením a Max Green spolu vytvořili alianci, čemuž odpovídal průběh prvního kola.

Michaela "Miss Problem" Dostálová vs. Aneta Adamusová

Zápas "Davida s Goliášem" v ženském podání měl rychlý a jednoznačný průběh. Oktagon veteránka Michaela Dostálová vzala soupeřku hned po několika vteřinách na zem, kde si ale překvapivě nechystala škrcení, ale rovnou rozjela drtivé ground and pound. Rozhodčí její jednoznačnou dominanci správně vyhodnotil a včas ukončil.

Václav "Král Berouna" Flachsa vs. Aleš "René" Olejník

8 vteřin stačilo Králi Berouna na to, aby se postaral o nejrychlejší KO v historii organizace Clash of the Stars. Nejlepší kamarád Aleše Bejra, Aleš Olejník se vůbec nedostal do zápasu a hned po první ráně šel k zemi.

Olejník po utkání žehnal na fakt, že při sobě neměl trenéra Aleše Bejra, který dostal zákaz účasti na galavečeru, protože je pravděpodobným viníkem aféry s pepřovým sprejem na poslední tiskové konferenci, po kterém měla řada přítomných zdravotní problémy.

Michal "Psycho Michal" Peštuka vs. Lukáš "Buky" Bukovaz

První, poměrně vyrovnané kolo, přineslo i dva nečisté kopy do rozkroku ze strany Bukyho. Oba ranaři vlétli do utkání s velkou vervou s cílem jeden druhého knockoutovat v nejkratším možném čase.

Druhé kolo patřilo jednoznačně Psycho Michalovi, který trápil Bukyho celé 3 minuty pod sebou. Ve třetím kole se role vyměnily, avšak Bukymu na konci zápasu ruply nervy a dal čelo Psycho Michalovi, čímž přišel o bod a zápas si i tímto prohrál na body. Psycho Michal bere po dvou porážkách konečně vytouženou výhru.

David Karbaš vs. Erik Višek

Hned na úvod turnaje dokázal kurzový outsider Erik Víšek dokonale šokovat zaplněnou arénu O2 Universum. 19letý zápasník otevřel zápas několika tvrdými lowkicky a v polovině prvního kola se souboj přenesl na zem. Tam Víšek nasadil gilotinu, kterou mistr ČR v boxu David Karbaš po chvíli odklepal.

@fightlive.cz @Kotlár Security S.R.O je zpátky v @Clash of the Stars 🔥🔥🔥 #kotlar #kotlarsecurity #jaroslavkotlar #jardakotlar #clashofthestars4 ♬ původní zvuk - fightlive.cz

Clash of the Stars 4 Freak Wars

1️⃣ Čtvrtý turnaj Clash of the Stars kdy bude?

Galavečer Clash of the Stars (Episode 4: Freak Wars) se uskuteční 11. března 2023 v Praze. Veškeré informace se dozvíte uvnitř tohoto článku.

2️⃣ Kdo bude na Clash of the Stars 4 v Praze?

Na turnaji Clash of the Stars 4 se představí několik známých tváří i nováčků. Opět dostávají prostor influenceři, tiktokeři a další hvězdy internetu. Podívejte se na program zápasů zde

3️⃣ Kde free stream sledovat Clash of the Stars 4 zdarma?

Pro sledování turnaje Clash of the Stars 4 se nabízí několik možností. Galavečer lze sledovat živě online skrze PPV. Cenu, návod a další podrobnosti najdete v článku tady.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Clash of the Stars 4 - tisková konference

CotS 4: Tiskovka měla vášnivou dohru. Vznikla nová aliance?

Zdá se, že někteří bojovníci čtvrtého turnaje Clash of the Stars taktizují už před zápasem. Bude mít vášeň v Duplexu vliv na výsledek...

Front kick Michaela Chandlera

Sázení na MMA - strategie, druhy sázek a nejlepší tikety

Smíšené bojové umění je velkým lákadlem také pro sázkaře ✏️. V tomto sportu existuje celá řada důležitých indicií☝. Čemu tedy věnovat...

Kazma by se v budoucnu mohl představit v ostrém zápase

Výzva je na stole! Schyluje se k mega duelu těžkých vah YouTube

Tenhle souboj by velmi pravděpodobně zbořil rekordy sledovanosti. A přitom nejde o žádné scifi, ale možný scénář. Na poli influencerů se...