COTS: Filip Grznár vs. Psychopat Bejr kurzy, datum, informace

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Na turnaji organizace Clash of the Stars dojde na bizarní střet dvou kontroverzních postav. Filip Grznár si hodlá srovnat osobní spory s Alešem Bejrem. Jaké jsou kurzy a kde sledovat vyhrocené utkání živě?

KURZY A TIPZÁPASY, VÝSLEDKY
LIVESTREAMVÁŽENÍ
ONLINE REPORT

Zápas Grznár vs. Bejr budí velkou pozornost Foto: Instagram/clashofthestars

Hodnocení turnaje CLASH OF THE STARS 3: 7,1/10

  • Datum a místo konání: Sobota 29. října 2022, Sportovní hala Královka, Praha
  • Kurzová nabídka: Na všechny zápasy si můžete vsadit u Fortuny

Clash of the Stars 3: Filip Grznár vs. Aleš „Psychopat“ Bejr - datum, informace

Zápas tisíciletí. I tak je označován souboj mezi Filipem Grznárem a Alešem Bejrem. Mezi oběma kohouty dlouhodobě panuje hodně zlé krve a vzájemné nenávisti. Na galavečeru Clash of the Stars 3, jenž proběhne v sobotu 29. října od 18:00 v pražské Sportovní hale Královka, dostanou oba příležitost ukázat světu, kdo je lepším bojovníkem. Zažije Grznár pověstné „brikule“, nebo bude plzeňský fenomén pro horkokrevného Bejra až příliš velké sousto? Vsaďte si na duel Grznár – Bejr s bonusem u Fortuny ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Grznár vs. Bejr zápas do 93 kilogramu, thaibox - analýza a tip

Zápas Grznár vs. Bejr už nějakou dobu rezonuje celou domácí scénou bojových sportů. A není se čemu divit. Oba jsou hodně výstřední a sebevědomí. „Námluvy“ na vzájemný souboj probíhají už poměrně dlouho, až teprve nyní se bitva dvou bouřliváků stane skutečností.

Vše ještě umocnila situace na turnaji Clash of the Stars 2, kdy Aleš Bejr vtrhl do klece a napadl Filipa Grznára naskočeným kolenem. Ten na poslední chvíli stihl úhybný manévr a následně Psychopata zpacifikoval pomocí takedownu (video níže). Nebýt přítomných security a členů trenérských týmů skončil by tento incident pořádnou šarvátkou a ostudou. I tak bylo o pozdvižení postaráno a záběry na běsnícího Aleše Bejra doslova „zbouraly“ český internet“. Pokusy o napadení ze strany Aleše Bejra se následně několikrát opakovaly.

Obě strany skrze sociální sítě souhlasily s pravidlami thaiboxu a váhou do 93 kilogramů. Utkání proběhne v rukavicích velikosti 80z, což jsou podmínky, které si pro zápas nadiktoval Aleš Bejr a Filip Grznár na ně přistoupil. Jednání se však táhla velmi dlouho a několikrát to vypadalo, že ze zápasu, stejně jako mnohokrát předtím, sejde. Nakonec ale přeci jen stanou tváří v tvář.

FILIP GRZNÁR ALEŠ BEJR
37 let 44 let
167 cm 185 cm
Youtuber, zápasník, trenér Youtuber, vyhazovač, kreativec

Vsaďte si na Clash of the Stars 3 ZDE

Sázková kancelář Fortuna na tento duel vypsala sázkové kurzy. Výrazným kurzovým favoritem je Filip Grznár, který má daleko větší zápasové zkušenosti. Bejr ale nic nepodceňuje a poctivě trénuje. Vzhledem k tomu, že zápas proběhne v postoji, má rozhodně šance na vítězství.

Striking totiž rozhodně není doménou Filipa Grznára a oproti Bejrovi by s přibývajícím časem měl ztrácet i ve fyzické kondici. Vysoký kurz na výhru Aleše Bejra nabízí zajímavou sázkařskou příležitost.

TIP: Aleš "Psychopat" Bejr vyhraje, v kurzu 4,95 sipka Vsadit u Fortuny ZDE

Aleš Bejr je výrazným kurzovým outsiderem

Clash of the Stars 3 zápasy, program, karta, výsledky (fight card)

Na zápasovou fight card v pořadí třetího turnaje organizace Clash of the Stars se podívejte v této tabulce. Jedním z nejočekávanějších utkání je střet těžkých vah Kotlár vs. Benda. Výsledky Clash of the Stars 3 najdete níže.

CLASH OF THE STARS 3: FIGHT CARD
Hlavní karta (21:00)
Thaibox, 8 OZ rukavice Filip Grznár (KO) vs. Aleš Psychopat Bejr REPORT
MMA, 80 kg Jan "Geybn" Havel vs. Tomáš Križan (submise) REPORT
Kickbox, 52 kg Angeli Mangombe (TKO) vs. Klára Havlíková REPORT
MMA, 93 kg Lukáš "Luktuma" Tůma (body) vs. David "Olchič" Olchava REPORT
MMA, Open Karel Benda (TKO) vs. Jaroslav Kotlár REPORT
Prelims karta (19:00)
MMA, 77 kg Ivan "Kid Ajvn" Kloc (TKO) vs. Nenad "Neny" Pleš REPORT
MMA, 70 kg Hana Gelnarová (TKO) vs. Tereza Stibalová REPORT
MMA, 120 kg Tadeáš Veselý (TKO) vs. Pavel "Pomalu Snejksi" Měsíček REPORT
Thaibox Buky / Střelec Dáňa (TKO) vs. Filip Roubíček REPORT
Free prelims / YouTube zdarma (18:00)
MMA, 70 kg Jiří "Max Green" Janouch vs. Matouš Kaluba (TKO) REPORT
MMA, 70 kg Norbert Majkrič vs. Daniel "Seaser" Siruček (body) REPORT

Clash of the Stars zápasy, analýzy a kurzy: na co si vsadit?

Turnaj Clash of the Stars je vyhledáván nejen fanoušky samotných bojovníků, MMA a sociálních sítí, ale i vášnivými sázkaři, kteří zde vidí zajímavé příležitosti. Inspirovat se můžete i vy, a to v následujících analýzách:

Clash of the Stars promo video

Podívejte se na fantasticky zpracovanou video upoutávku, která si napříč domácí scénou vysloužila množství kladných reakcí.

Clash of the Stars 3 tisková konference live

Organizace Clash of The Stars pořádala v pražském klubu Duplex závěrečnou tiskovou konferenci, kde promotéři oznámily změny pro nadcházející zápasy, přesný termín i místo konání galavečeru. Nouze nebyla o šarvátky a vypjaté situace. Na záznam přímého přenosu z celé tiskové konference se podívejte zde.

Kde sledovat Zápas Bejr vs. Grznár živě online? Livestream

Vyhrocený duel Bejr vs. Grznár bude 29. 10. hlavním zápasem večera. Organizace Clash of the stars pořádala v září tiskovou konferenci, kde oznámila termín a místo konání v pořadí třetího turnaje. Online půjde akce sledovat pomocí placeného PPV přenosu, stejně jako tomu bylo v rámci předchozích galavečerů.

Bude možné sledovat Clash of the Stars free stream? (Live stream zdarma Clash of the Stars)

Sobotní turnaj Clash of the Stars přitahuje obrovskou pozornost a znovu se očekává masivní sledovanost. Jediným způsobem, jak se podívat na Clash of the Stars živě na internetu je oficiální placené pay-per-view (PPV). Cena v předprodeji je 199 Kč. Je možné, že narazíte na internetu či sociálních sítích na pirátské streamy, avšak tuto variantu nedoporučujeme.

Clash of the Stars zápasy záznam a video

Vše důležité okolo galavečera Clash of the Stars 3 najdete v tomto článku. Níže v článku najdete online report a po skončení zde najdete i nejdůležitější momenty a výkony. Záznam zápasů Clash of the Stars je následně s odstupem několika týdnů umístěn na YouTube.

Clash of the Stars vážení bojovníků / mediální trénink

V pátek 28. října proběhne oficiální vážení všech aktérů turnaje Clash of the Stars 3. Na to, jaké hodnoty ukáže váha účastníkům turnaje, se můžete podívat v přiložené tabulce. Zároveň se dá čekat poměrně rušná atmosféra při následných stredownech.

CLASH OF THE STARS 3: OFICIÁLNÍ VÁŽENÍ (KG)
Filip Grznár Aleš Psychopat Bejr 93,9
Jan "Geybn" Havel 79,5 Tomáš Križan 80,8
Angeli Mangombe Klára Havlíková 59,2
Lukáš "Luktuma" Tůma 92,1 David "Olchič" Olchava 92,9
Hana Gelnarová 69,3 Tereza Stibalová
Ivan "Kid Ajvn" Kloc 76,5 Nenad "Neny" Pleš 77,8
Karel Benda 108,0 Jaroslav Kotlár 113,2
Tadeáš Veselý 115,0 Pavel "Pomalu Snejksi" Měsíček 79,0
Jiří "Max Green" Janouch Matouš Kaluba 62,8
Norbert Majkrič 68,1 Daniel Siruček 67,9
Filip Roubíček 85,9 Buky / Střelec Dáňa 148,0

Clash of the Stars 3 lístky (vstupenky Clash of the Stars: Room 3 Circle of Madness)

Pokud se budete chtít podívat přímo na místo, máte možnost. Prodej vstupenek na Clash of the Stars 3 probíhal online v síti ticketportal.cz a cena se pohybuje od 299 - 2799 Kč. V tuto chvíli je ovšem galavečer vyprodán.

Grznár vs. Bejr staredown (první oficiální) na tiskovce Clash of the Stars

Online report Clash of The Stars 3

Na tomto místě můžete sledovat online textovou reportáž o průběhu všech zápasů.

Filip Grznár vs. Aleš Bejr

Tak přece se zápas mezi Filipem Grznárem a Alešem Bejrem stal realitou! A nabídl neuvěřitelnou zápletku. Oba se do sebe pustili naplno a rozhodčí měl plné ruce práce. V jednom momentu dokonce hlavní arbitr skočil na záda Aleše Bejra, aby tak zabránil další potyčce. Naneštěstí ale v této situaci došlo ke zranění kolene Aleše Bejra, který se ale rozhodl pokračovat dál v zápase i přes bolestivou grimasu.

Další průběh utkání nabídl nesmyslnou přestřelku úderů. Jedno koleno ovšem dopadlo přímo na nos Aleše Bejra, který šel bezvládně k zemi. Filip Grznár tak bere v tomto ostře sledovaném zápase nejcennější výhru kariéry na KO. Oba kohouti si po zápase překvapivě vyjádřili respekt a dokonce došlo i na téma vzájemné odvety. Na to, jestli se ji ale nakonec dočkáme si budeme muset počkat. Detaily o průběhu zápasu si přečtěte také tady.

Jan "Geybn" Havel vs. Tomáš Križan

Slovenský zápasník a YouTuber Tomáš Križan získal na svoji stranu první kolo díky dominantní kontrole na zemi. Geybn ale ukázal velké srdce a několikrát se dokázal ze svízelné situace dostat.

Geybnovi sice přestávka mezi koly prospěla, k vytoužené výhře to ovšem nevedlo. Tomáš Križan, alias Dynamo nasadil na začátku druhého kola gilotinu ve stoje, na kterou houževnatý Geybn nenašel odpověď.

Angeli Mangombe vs. Klára Havlíková

Po vyrovnaném prvním kole plném tvrdých kopů z obou stran, rozhodla Angeli o svém vítězství na startu druhého kola přesným direktem na levé oko Kláry Havlíkové. Ta po tomto knockdownu již nedokázala vstát a rozhodčí zápas ukončil.

David Olchava vs. Lukáš Tůma

První kolo tohoto utkání dvou sportovců přineslo podle očekávání pěknou MMA podívanou. Luktuma se pokoušel trefovat údery z delší vzdálenosti, zatímco Olchič chtěl hned od začátku dostat soupeře na zem pomocí takedownu. To se mu za polovinou prvního kola také pomohlo, Luktuma ale výborně situaci přetočil ve svůj prospěch a nakonec si na své konto první kolo připsal.

Druhé kolo nabídlo vynikající grapplerskou výměnu na zemi, která se přelévala ze strany na stranu. Ani jednomu bojovníkovi se však pokusy o škrcení nepodařilo dostáhnout až do konce, a tak se šlo do třetího kola.

V poslední tříminutovce se projevila lepší fyzická připravenost Lukáše Tůmy, alias Luktumy, který třetí kolo odkontroloval na zemi. Nic na tom nezměnila ani závěrečná páka na ruku v podání Davida Olchavy. Luktuma v nejlepším zápase večera vítězí na body.

Karel Benda vs. Jaroslav Kotlár

Souboj hromotluků měl poměrně překvapivý průběh prvního kola, kdy Jaroslav Kotlár naháněl Karlose Bendu po kleci s rukama dole. Právě chabá obrana se populárnímu sekuriťákovi stala osudnou, protože Karlos Benda v samém závěru kola knockoutoval Kotlára přesným úderem na bradu.

Po zápase dostal Benda zlatý pohár z rukou Davida Kozmy a následně vyzval na příští souboj Tadeáše Veselého. To se však nelíbilo jeho trenérovi Alexi Cvernovi, který vtrhnul do klece a tak tak, že z toho nebyla vzájemná potyčka.

Ivan "Kid Ajvn" Kloc vs. Nenad Neny Pleš

V zápase dvou znepřátelených borců bere podle očekávání výhru favorizovaný Kid Ajvn. Neny se ovšem nemá za co stydět, protože předvedl velmi srdnatý výkon. Kid Ajvn ho ale nakonec už v prvním kole povalil na zem, a tam ho během chvíle ubil TKO.

Hana Gelnárová vs. Tereza Stibalová

První ženský zápas večera skončil už po 10 vteřinách! Obrovská favoritka Hanka Gelnárová, alias Krutohanka na nic nečekala a hned od úvodu vytvořila na soupeřku extrémní tlak. Po chvíli přiletěl z rohu Terezy Stibalové ručník a rozhodčí tento duel ukončil.

Tadeáš Veselý vs. Pomalu Snejksi

Tadeáš Veselý měl bleskurychlý nástup do zápasu a jen tak tak, že po knockdownu Snejkse neukončil hned v úvodních vteřinách. Snejks se ale z nejhoršího dostal a ve zbytku kola dokázal být rovnoceným soupeřem.

Zápas šel poněkud překvapivě do druhého kola. Tam se bojovalo o poznání opatrněji a Tadeáš šetřil energií, jak jen to šlo, zatímco Snejks se dobře pohyboval. Tvrdé zadní od mnohem těžšího Bad Boye Tadeáše Veselého ale nakonec neunikl a po třetím tvrdém úderu Snejks odmítl dále pokračovat. Tadeáš tak vítězí ve druhém kole na TKO.

Buky / Střelec Dáňa vs. Filip Roubíček

Naprostá divočina a historicky první česko-slovenský zápas dva na jednoho skončil vítězstvím amatérské dvojice Buky vs. Střelec Dáňa. Statečně bojující profi zápasník Filip Roubíček nebyl schopný pokračovat v boji po několika počítáních a současně s prvním gongem byl zápas odmáván. Od dvojice bojovníků bylo k vidění několik zakázaných úderů, na které ale rozhodčí nereagoval.

Jiří "Max Green" Janouch vs. Matouš Kaluba

Tento duel neměl dlouhého trvání. Matouš Kaluba rozhodl o svém vítězství hned v první minutě boje nepříjemným kopem na žaludek Jiřího Janoucha. Rapper a Youtuber s přezdívkou Max Green se následně rozhodl v dalším průběhu boje nepokračovat.

Norbert vs. Seaser

WOW! Hned první zápas turnaje Clash of the Stars nabídl neuvěřitelnou válku mezi Norbertem a Seaserem. Utkání dvou nadšených amatérů se přelévalo ze strany na stranu a nakonec dospělo do bodového rozhodnutí. Vytouženou výhru si nakonec na své konto připisuje Daniel Siruček, alias Seaser, který si na své konto přeci jen připsal více přesných úderů.


1️⃣ Kdy a kde proběhne galavečer Clash of the Stars 3?

Třetí galavečer Clash of the Stars 3 se uskuteční v sobotu 29. října 2022 od 18:00 v pražské Sportovní hale Královka. Všechny důležité informace najdete v tomto článku.

2️⃣ Jaký má turnaj Clash of the Stars 3 program?

Zápasovou kartu tvoří duely influencerů, internetových celebrit a hvězd sociálních sítí. Hlavním tahákem je očekávaný souboj Grznár vs. Bejr. Kompletní program a výsledky zápasů najdete uvnitř článku.

3️⃣ Kde se dívat dnes Grznar Bejr v hlavním zápase Clash of the Stars?

Ostře sledovaný galavečer Clash of the Stars 3 můžete sledovat dnes večer na mobilu i PC online živě skrze PPV. Více informací se dočtete v uvnitř článku.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...

Front kick Michaela Chandlera

Sázení na MMA - strategie, druhy sázek a nejlepší tikety

Smíšené bojové umění je velkým lákadlem také pro sázkaře ✏️. V tomto sportu existuje celá řada důležitých indicií☝. Čemu tedy věnovat...

Clash of the Stars 3 se koná už tuto sobotu

Kdy a kde sledovat Clash of the Stars 3? Livestream zdarma

V sobotu od 18:00 začíná Clash of the Stars 3 ✔️ s hlavním zápasem Psychopat Bejr vs. Filip Grznár. Podívejte se do tohoto článku na...