RFA 7: Růžička vs. Makowski kurzy, tip a online livestream

Nespoutaný Tadeáš Mawar Růžička si na turnaji RFA 7 brousí zuby na další výhru. Jeho potravou má být tentokrát polský veterán Denis Makowski. Potvrdí domácí borec úlohu favorita? Tady je sázkový tip.

Tadeáš Mawar Růžička a jeho highkick Foto: Instagram/tadyonee

RFA 7: Růžička vs. Makowski – datum, analýza a info

Jednou z hlavních hvězd turnaje RFA 7 v Praze bude elitní český postojář Tadeáš Růžička. Borec, kterého fanoušci znají pod přezdívkou Mawar, se už nějakou dobu soustředí pouze na postojové disciplíny, kde má v plánu zdolávat ty nejvyšší cíle. Pro svoji dravost a výbušnost je právem považován za jednoho z momentálně nejlepších českých kickboxerů. Potvrdí to v sobotu okolo 21:30 v před domácími fanoušky? Sledujte Mawara v akci na RFA 7 živě a zdarma ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Mawar je na tuzemské scéně dobře známé jméno. Někdejší král pyramidy Oktagon Underground to před pár lety zkoušel v MMA, pak se ale vrátil ke své nejsilnější disciplíně – K1. Právě tvrdé kopy, malé rukavice a vražedné tempo od první vteřiny zápasu je to, co Tadeáše Růžičku nejlépe vystihuje.

Na turnaji RFA 7 jde zástupce Spejbl gymu znovu do zápasu s malými rukavicemi a pod pravidly Real Fight. Naposledy jeho drtivé údery pocítil Ital Andrea Mascia. Velmi kvalitní italský bojovník vydržel s Mawarem v kleci pouhých 28 vteřin, což by se nyní mohlo opakovat. Extra motivací je pro Růžičku také skutečnost, že v případě výhry se v dalším utkání pravděpodobně utká o titul.

Růžička má totiž za sebou skvělou přípravu, kvalitní sparingy a hlavně je do zápasu zdravě nabuzený. Znovu můžeme čekat ničivý tlak hned od začátku, na který polský veterán Denis Makowski bude hledat odpověď jen velmi těžko. 35letý bijec se navíc pustil do osobního trashtalku, což horkokrevného Mawara ještě více nakopne.

TIP: Zápas bude ukončen do 90 sekund 1. kola, v kurzu 5,00 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu ZDE

Mawar má extrémně výbušné starty do zápasu

Kde sledovat RFA 7: Makowski vs. Mawar živě online a zdarma? Livestream

Zápas Tadeáše Mawara Růžičky můžete sledovat v livestreamu na Tipsport TV. Pro všechny nově registrované je navíc připraven skvělý bonus 500 Kč, za který si můžete rovnou vsadit. Jednoduchá registrace vám zabere jen několik minut a pohodlně ji zvládnete online na mobilu. Na povedený předzápasový video medailonek se podívejte níže.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

David Dvořák má před sebou pátý zápas v UFC

UFC Fight Night: Dvořák vs. Kape datum, analýza a livestream

Zápasník David Dvořák ⭐ má před sebou v UFC obrovskou výzvu. Do cesty se mu postaví někdejší šampion Rizinu, Manel Kape. Sázkovou inspiraci...

Front kick Michaela Chandlera

Sázení na MMA - strategie, druhy sázek a nejlepší tikety

Smíšené bojové umění je velkým lákadlem také pro sázkaře ✏️. V tomto sportu existuje celá řada důležitých indicií☝. Čemu tedy věnovat...

Václav Sivák je historicky prvním šampionem RFA

Real Fight Arena (RFA) - informace, turnaje a zápasníci

Real Fight Arena je MMA organizací✨, která vstoupila na česko-slovenskou scénu bojových sportů v roce 2021⚡. Podrobnosti se dočtete v tomto...