Box: Aleksei Papin vs. Václav Pejsar kurzy a tip

Se zahraničními zápasy elitních českých boxerů se v posledních týdnech doslova roztrhl pytel. Jeden z nich je na programu už dnes od 18:00. Václav Pejsar se pokusí v Rusku zaskočit domácí jedničku křížové váhy Alekseie Papina.

AKTUALIZOVÁNO: Václav Pejsar prohrál s Rusem Papinem v prvním kole.

Dmitry Kudryashov vs. Václav Pejsar Foto: Profimedia.cz

Box křížová váha (cruiserweight): Aleksei Papin – Válav Pejsar informace a sázkový tip

Největší výzva kariéry. A také nejkvalitnější soupeř. Plzeňský rodák Václav Pejsar se dnes v 18:00 poměří v Moskvě s ruským boxerem Alekseiem Papinem. Favoritem je jednoznačně světová jedenáctka. Dobře naladěný český bijec ale střádá plány na prvotřídní senzaci. Uspěje? Klikni ZDE a vsaď si na box s příjemným bonusem ZDARMA – registraci provedeš kompletně online

Box - sleduj průběh zápasu zde

Aleksei Papin je ruská jednička křížové váhy. Na svém kontě má 12 výher (z toho 11 KO) a jedinou porážku, shodou okolností z duelu o světový titul. Pro Vaška Pejsara jde jednoznačně o nejtěžšího soupeře, se kterým se bude moci český boxer porovnat. Tento duel si podle vlastních slov vyjednal sám a do zápasu jde uvolněný a hlavně výborně připravený.

Václavu Pejsarovi totiž nevyšel na konci roku 2020 zápas o domácí titul s Vasilem Ducárem, přestože měl za sebou extrémně dlouhou a náročnou přípravu. Tu po nezdaru na české scéně hodlá přetavit v dobrý výkon a pokusit se zaskočit domácího favorita. Pro Vaška navíc nejde o první ruskou štaci v kariéře.

sipka ZDE NAJDEŠ KALENDÁŘ BOXERSKÝCH AKCÍ U NÁS I VE SVĚTĚ

Na konci roku 2019 zde zápasil dosud naposledy a o jasnou výhru nad Dmitrim Kudryashovem ho připravilo skandální rozhodnutí rozhodčích. Ti následně přišli o licenci, červené políčko ale českému zápasníkovi ve statistikách zůstalo. Sázkový kurz na vítězství českého borce je tentokrát pořádně vysoký. Za menší vklad si ho ale zahrajeme.

TIP: Vítěz: Václav Pejsar, v kurzu 12 sipka Vsadit u Fortuny s bonusem

Kurz na výhru českého boxera je extrémně vysoký

Jak a kde sledovat box Václav Pejsar vs. Aleksei Papin – online live stream, PPV

Parádní prověrku s boxerem světových kvalit půjde sledovat pouze přes oficiální, placený livestream (PPV). Další alternativy nejsou příliš pravděpodobné.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vasil Ducár je českou jedničkou křížové váhy

Kalendář zápasů v boxu v Česku a zahraničí

Podívejte se na nejzajímavější galavečery boxu v Česku i v zahraničí 🥊, přinášíme vám jejich přehledný kalendář.▶️ Některé eventy se...

Jake Paul se utká s Benem Askrenem v boxerském duelu

Box: Jake Paul vs. Ben Askren informace a kurzy

Zápas mezi youtuberem Jakem Paulem a UFC veteránem Benem Askrenem 🧨 proběhne 17. dubna. ✅ Podívejte se na informace a návod ke sledování v...

Box, Mike Tyson - Zdroj Leonard Zhukovsky, Shutterstock.com

Tyson se opět vrací! Vyzve nenáviděného rivala

Železný Mike ještě neřekl v ringu poslední slovo. A tak nás čeká naprostá bomba! Tváří v tvář opět vstanou dvě legendy, které na přelomu...