Box: Dereck Chisora vs. Joseph Parker informace, kurzy

Na svátek práce má směnu i „zlobivé dítě“ boxu Dereck Chisora. V sobotu před půlnocí se porve o interkontinentální titul WBO s Josephem Parkerem. Tady na lásku prostor rozhodně nebude!

Dereck Chisora, box - těžká váha, Stefan Holm, Shutterstock.com. Foto: Stefan Holm/Shutterstock.com

Box: Dereck Chisora vs. Joseph Parker o titul WBO - datum a analýza

I kdyby tentokrát nelétaly stoly a židle, kolem Derecka Chisory je vždy rušno. Kontroverzní boxer se pokusí v sobotu 1. 5. od 23:00 zastavit rozjetého Josepha Parkera a vzkázat celému světu, že ještě nepatří do starého železa. Podaří se mu to? Sázej na box s bonusem zdarma za pohodlnou online registraci ZDE

Box - sleduj průběh zápasu zde

Na velmi očekávaný duel míří pozornost celé boxerské scény. Aby ne! Výsledek tohoto zápasu nabídne odpověď, zda Chisora může konkurovat mladší světové elitě, nebo už ho čeká postupný ústup ze slávy. Joseph Parker je totiž v životní formě!

Box heavyweight: Chisora vs. Parker, Manchester Arena, UK
Jméno Dereck Chisora Joseph Parker
Věk 37 29
Bilance 32-10 28-2
Výška 187 cm 193 cm

Derek Chisora se s Parkerem dlouho kočkoval na sítích, až s nabídkou přispěchal Eddie Hearn

Ikona boxu Dereck Chisora se naposledy koncem října 2020 utkal s olympijským vítězem Aleksanderem Usykem a nebyl daleko od výhry. Jeho sympatický a zarputilý výkon sice překvapil odbornou veřejnost, cenné vítězství na body bral ale soupeř. 37 letý britský bouřlivák toho má za sebou opravdu hodně a dokonce není vyloučeno, že se v budoucnu přesune do MMA, konkrétně Bellatoru.

Novozélanďan Joseph Parker je v 29 letech jednou z největších hvězd těžké váhy, současná světová devítka a zároveň jednička své země. V dosavadní kariéře si připsal pouhé 2 porážky s Anthony Joshuou a Dillianem Whitem. Pokaždé na body. Proti Chisorovi bude mít nejen výškovou převahu, ale i obrovsky kvalitní přípravu pod vedením Tysona Furyho. V zápase to bude právě Parker, kdo bude diktovat tempo.

TIP: Joseph Parker vyhraje, v kurzu 1,55 sipka Vsadit u Fortuny s bonusem za registraci

Parker potvrdí roli kurzového favorita a vyhraje

Jak sledovat Chisora vs. Parker živě? Online livestream (PPV) na internetu

Ostře sledovaný duel z dílny organizace Matchroom promotéra Eddieho Hearna, pod jehož křídly se nedávno zajímavě uvedl český boxer Vasil Ducár, můžeš sledovat díky zakoupení oficiálního PPV společnosti DAZN. V den zápasu vyzkoušej i další varianty na internetu, jako je nabídka livestreamů na Fortuna TV, případně volně dostupné streamy. O zakoupení televizních práv v Česku nikdo z poskytovatelů neprojevil zájem. Na video z oficiálního vážení a staredownu se podívej tady.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vasil Ducár je českou jedničkou křížové váhy

Kalendář zápasů v boxu v Česku a zahraničí

Podívejte se na nejzajímavější galavečery boxu v Česku i v zahraničí 🥊, přinášíme vám jejich přehledný kalendář.▶️ Některé eventy se...

Uvidíme Derecka Chisoru v MMA?

Dereck Chisora má nakročeno do MMA!

Zase o sobě dává vědět❗. Známý britský provokatér ⚡ Dereck Chisora by se podle svých slov mohl brzy představit ve světe smíšených bojových...

Box, Mike Tyson - Zdroj Leonard Zhukovsky, Shutterstock.com

Tyson se opět vrací! Vyzve nenáviděného rivala

Železný Mike ještě neřekl v ringu poslední slovo. A tak nás čeká naprostá bomba! Tváří v tvář opět vstanou dvě legendy, které na přelomu...