Box: Jan Maršálek vs. Kelvin Davis datum a kurzy

Českého boxera a trenéra Jana Maršálka čeká v noci ze soboty na neděli velký zápas. Kouč MMA bojovníka Davida Dvořáka vyzve v americkém Dallasu před 70 tisícovým kotlem domácího Kelvina Daviese. Splní si americký sen?

Jan Maršálek Foto: Instagram/jan_marshalek

Box superlight weight: Maršálek - Davies analýza a tip

Postrach favoritů, pro kterého je box především koníček. Jana Maršálka, zvaného „Maršál“ zná česká bojová scéna hlavně díky tomu, že dlouhodobě trénuje fightera Davida Dvořáka. Nyní se ale upíná pozornost na něj, protože ho čeká v noci ze soboty na neděli 9. května další velká výzva jeho poloprofesionální boxerské kariéry. Celému galavečeru vévodí fantastická titulová bitva legendy Canelo Alvareze s neporaženým Billy Joe Saundersem. Vyzvedni si bonus za registraci ZDE a sázej na box a další bojové sporty

Box - sleduj průběh zápasu zde

Jan Maršálek si jednoznačně největší úspěch kariéry připsal v posledním zápase, když v Německu parádně knockoutoval do té doby neporaženého Fatiha Duebuese. Skalp domácího boxera v říjnu 2020 mu vynesl nejen titul WBF superlehké váhy, ale i velmi prestižní cenu za KO roku! V Dallasu bude 33letý rodák z Pardubic a bývalý MMA bojovník velkým kurzovým outsiderem, nicméně v minulosti několikrát dokázal, že dokáže své soupeře překvapit.

AT&T Stadium, Arlington, Texas, USA
📌Jméno Kelvin Davis (USA) Jan Maršálek (CZE)
📌Věk 24 33
📌Výška 185 cm 173 cm
📌Bilance 1-0 8-2
📌Žebříček 1623. 289.

Kelvin Davis je 24letý americký boxer, který si svoji premiéru mezi profesionály odbyl v polovině prosince 2020, kdy knockoutoval Michaela Honesta ve druhém kole. Z tohoto zápasu je jasně patrné, že Davis vyniká výborným pohybem a v duelu s Maršálkem bude mít obrovskou výškovou převahu. Naopak zkušenosti načerpané i přípravou MMA bojovníka Davida Dvořáka, by měly hrát ve prospěch českého borce.

Kelvin Davis navíc za podivných okolností nesplnil váhový limit. Jan Maršálek to na Instagramu okomentoval slovy, že mu za to ještě více naloží.

TIP: Jan Maršálek zvítězí, v kurzu 10 sipka Vsadit u Fortuny s bonusem

Na Jana Maršálka je vypsán vysoký kurz

Jak a kde sledovat galavečer boxu: Canelo Alvarez vs. Billy Joe Saunders – Maršálek živě v livestreamu

Ikona boxu Canelo Alvarez, kterého v kariéře porazil pouze Floyd Mayweather, změří síly s Britem Billy Joe Saundersem. Pro něj to bude největší výzva kariéry. Turnaj pořádá světová organizace Matchroom Boxing a na celou kartu se podíváš prostřednictvím PPV přenosu společnosti DAZN.. Případně se lze porozhlédnout po online streamech, které bývají na internetu občas dostupné. Na debut soupeře Jana Maršálka Kelvina Davise v profesionálním ringu se podívej v tomto videu:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Neporažený boxer Floyd Mayweather vs. Youtuber Logan Paul

Floyd Mayweather vs. Logan Paul: informace a datum

Floyd Mayweather ⭐ se opět vrací do ringu. V exhibičním duelu se utká s youtuberem Loganem Paulem. ❤️ Podívejte se na informace v článku.

Box, Tomáš Šálek, Pavel Šour - ČTK, Hájek Ondřej

Box: Kash Ali vs. Tomáš Šálek o titul IBF - datum a tip

Český boxer Tomáš Šálek má před sebou největší výzvu kariéry.☝ V anglickém Sheffieldu se 28. května utká s domácím Kashem Alim o evropský...

Anthony Joshua se utká s Tysonem Furym

Box: Domluveno! Joshua se utká s Furym o tituly

Bitva Tysona Furyho s Anthonym Joshuou je domluvená. 🥊 Duel, který v novodobé historii boxu nemá konkurenci, proběhne v roce 2021.