Box: Kash Ali vs. Tomáš Šálek o titul IBF - datum a tip

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Český boxer Tomáš Šálek má před sebou největší výzvu kariéry. V anglickém Sheffieldu se utká s domácím Kashem Alim o evropský titul mezinárodní boxerské federace IBF v těžké váze. Jaké má šance uspět?

sipka AKTUALIZOVÁNO: Tomáš Šálek bohužel na svého soupeře nestačil a ve 3. kole prohrál na TKO

INFORMACE A SÁZKOVÝ TIPONLINE LIVESTREAM

Box, Tomáš Šálek, Pavel Šour - ČTK, Hájek Ondřej Foto: ČTK, Hájek Ondřej

Box o titul těžké váhy IBF: Tomáš Šálek vs. Kash Ali - informace, analýza

Tomáš Šálek patří už nějaký ten pátek mezi českou boxerskou špičku. V pouhých 22 letech má bilanci 15 výher a 2 porážek. Obrovská šance posunout se v kariéře vzhůru se mu naskytne už 28. 5. 2021. Proti němu bude stát domácí bijec Kash Ali, který je na světovém žebříčku o zhruba 30 míst před Šálkem. Klikni ZDE a vsaď si na box s bonusem zdarma za online registraci z pohodlí domova

Box - sleduj průběh zápasu zde

Tomáš Šálek spolu se svým trenérem Lukášem Konečným už delší čas po vetší zahraniční výzvě pokukovali. A díky pořádající organizaci Fight Academy se plány koncem května stanou realitou. Případný úspěch v zápase na 10 kol může Tomáše katapultovat na daleko vyšší úroveň.

Sheffield Arena Car Park, Sheffield, Yorkshire, UK
📌Jméno Kash Ali Tomáš Šálek
📌Věk 29 22
📌Výška 198 192
📌Bilance 18-1 15-2
📌Žebříček 103. 133.

Tomáš Šálek je česká dvojka těžké váhy v boxu. Nad ním už je pouze Pavel Šour, se kterým v roce 2019 prohrál duel o titul mistra České republiky. Navzdory velmi dobrému výkonu to byla zároveň jeho první profesionální porážka. Ta druhá přišla o půl roku později, kdy byl nad jeho síly neporažený německý boxer Peter Kadiru. Jednou z hlavních předností mladého českého boxera je neuvěřitelná výdrž, díky které je v ringu nebezpečný i pro mnohem zkušenější borce.

Kash Ali je britská dvanáctka a ve své kariéře prohrál pouze jediný duel. Při pohledu do jeho statistik je ale patrné, že v poslední době vyhrál zejména nad nepříliš kvalitními boxery s negativním skóre. Jmenovec jednoho z vůbec nejslavnějších bojovníků všech dob bude mít v zápase výhodu domácího prostředí, menší výškovou převahu a také bude k dispozici bude mít i více kilogramů. Pakliže ale Tomáš ukáže jeho pověstné srdce válečníka, může určitě pomýšlet na titul. Vysoký sázkový kurz na jeho výhru nemůže nechat náš tiket chladným.

TIP: Tomáš Šálek zvítězí, v kurzu 4 sipka Vsadit u Fortuny s bonusem

Ali Kash vs. Tomáš Šálek sázkové kurzy

Box heavyweight title: Šálek - Ali živě: jak a kde sledovat online livestream

Boxerský duel pravděpodobně už proběhne alespoň s určitým počtem fanoušků přímo v hledišti. Zajímavý fight bude možné také zhlédnout v online livestreamu prostřednictvím organizace Fight Academy, nebo pomocí aplikace Fight Zone TV za 150,- /měsíční předplatné.

Případnou alternativou jsou i volně dostupné přenosy na internetu či Fortuna TV. Pakliže se objeví další alternativa sledování budeme o ní informovat v tomto článku.

Tomáš Šálek box - video ze zápasu: Tomáš Šálek vs. Peter Kadiru

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vasil Ducár je českou jedničkou křížové váhy

Kalendář zápasů v boxu v Česku a zahraničí

Podívejte se na nejzajímavější galavečery boxu v Česku i v zahraničí 🥊, přinášíme vám jejich přehledný kalendář.▶️ Některé eventy se...

Anthony Joshua se utká s Tysonem Furym

Box: Domluveno! Joshua se utká s Furym o tituly

Bitva Tysona Furyho s Anthonym Joshuou je domluvená. 🥊 Duel, který v novodobé historii boxu nemá konkurenci, proběhne v roce 2021.

Box, Mike Tyson - Zdroj Leonard Zhukovsky, Shutterstock.com

Tyson se opět vrací! Vyzve nenáviděného rivala

Železný Mike ještě neřekl v ringu poslední slovo. A tak nás čeká naprostá bomba! Tváří v tvář opět vstanou dvě legendy, které na přelomu...