Box The Ring 8 (Plzeň): Řezníček vs. Kolařík – datum, program, karta, livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Večer plný boxu The Ring s pořadovým číslem osm tentokrát nabídne hned dva titulové souboje. Kdo v Plzni zabojuje o pás a vše o programu turnaje se dozvíte v článku.

INFO A PROGRAMKARTA
ŘEZNÍČEK vs. KOLAŘÍK
BALÁŽ vs. ŠINDELÁŘ
LIVESTREAM a VSTUPENKY

The Ring 8 Foto: Facebook/Patron Boxing

Hodnocení turnaje The Ring Plzeň: 8.3/10

  • Datum : 13. 10. 2023 (od 17:30 prelims, od 18:00 hlavní karta)
  • Místo: TJ Lokomotiva Plzeň

The Ring 8 (Plzeň) – datum, místo a další aktuální info

V pořadí osmý boxerský večer The Ring nabídne společně s prelims celkem čtrnáct zápasů, na jejichž vrcholu budou hned dva titulové souboje. V křížové váze si to o pás rozdají Vláďa Řezníček a číslo tři této váhové kategorie Adam Kolařík. O titul se však porve také Patrik Baláž (9-4) s týmovým kolegou Vlada Lengála Janem „Šmoulou“ Šindelářem (7-0). Vsaďte si na box s bonusem za online registraci

Box - sleduj průběh zápasu zde

O svou titulovou šanci, kterou by rád v budoucnu dostal, si zabojuje také slovenský Express Mário Zábojník, který má momentálně na kontě devět výher a chce si dojít pro desátou, která ho postrčí o něco blíž k boji o pás.

The Ring 8: Kolařík vs. Řezníček

Pětatřicetiletý Vladimír Řezníček stihl od roku 2015, kdy započal svou profesionální kariéru, celkem dvacítku zápasů. V posledních dvou duelech si připsal výhru, předtím však ve svém druhém titulovém souboji s Vasilem Ducárem prohrál.

V minulém roce si zabojoval s Vasilem Ducárem nejen o český titul v křížové váze, ale i světový titul WBC cisbb. Svedl s ním celých deset vyčerpávajících kol, Ducár ho ale porazil na body.

Úplně prvně se však Ducár s Řezníčkem utkali o titul už v roce 2018, kdy ale souboj skončil remízou a pás tak zůstal bez majitele. Řezníček dal okamžitě najevo, že by si rád střihnul odvetu, na tu si však pánové počkali celé čtyři roky. Pro Řezníčka jde tedy o třetí šanci na získání titulu, tentokrát však s jiným bojovníkem, což by pro něho mohlo být výhodou.

BILANCE
Kolařík Řezníček
Výhry Prohry Výhry Prohry
5 3 13 5

Třicetiletý bojovník křížové váhy Adam Kolařík je oproti Řezníčkovi o něco méně zkušený. Zápasit začal o pět let později než jeho soupeř a za tu dobu si stihl odbouchat celkem osm duelů. Na rozdíl od Řezníčka se však Kolařík může pochlubit tím, že většina jeho vítězných zápasů skončila před limitem buď KO nebo TKO.

The Ring 8: Baláž vs. Šindelář

Patrik Baláž zápasí v profesionální lize od roku 2020 a stihl o celých šest zápasů více než jeho soupeř – celkem třináct. Na rozdíl od Šindeláře má však Baláž na kontě nějaké ty prohry. Dokáže soupeře ukončit před limitem, zaznamenal však i několik výher na body.

BILANCE
Baláž Šindelář
Výhry Prohry Výhry Prohry
9 4 7 0

Jan „Šmoula“ Šindelář se na titulovou šanci připravoval pečlivě, a to s nikým jiným než bojovníkem Oktagonu Vladimírem Lengálem. Vždycky je co zlepšovat, avšak Šindelář teprve od loňska stihl absolvovat sedm zápasů a ze všech z nich odešel coby vítěz. Šmoula se navíc vyžívá v předčasných ukončeních a ze sedmi zápasů má na kontě pouze jeden, který si odbouchal až do samého konce a zvítězil nakonec na body.

Box The Ring: program, karta a výsledky

Spousta zápasníků turnaje bude bojovat na domácí půdě – v turnaji se představí čtyři plzeňští borci jako Wartalski, Šimek, Korda nebo Juřík. Na turnaji nebude chybět zástupce pražského Spejbl Gymu, kde trénuje mimo jiné hodně diskutovaný Tadeáš Růžička. Z tohoto gymu si přijede zabojovat Josef Stráník s bilancí 3-1.

THE RING 8
Hlavní karta (18:00)
ČUBP titul - cruiserweight Řezníček vs. Kolařík
Heavyweight Šálek vs. Pesce
ČUBP titul - super welter Baláž vs. Šindelář
super welter
Zábojník vs. Stoyanov
light heavyweight
Korda remíza Marel
heavyweight
Wartalski vs. Pollak
light heavyweight Šimek vs. Binienda
super lightweight
Juřík vs. Kasl
super lightweight
Hudler vs. Melnyk
super lightweight
Tankó vs. Kelly
heavyweight Bosnjak vs. Svačina
super lightweight Pogosyan vs. Dočekal
Prelims (17:30)
super middleweight Bobek vs. Lacina
super welter Straník vs. Balog

Jak sledovat The Ring 8 online? PPV live stream (živý přenos) a vstupenky

Veřejné vážení bude možné sledovat na youtubovém kanále Patron Boxing, samotný turnaj můžete pak sledovat skrze PPV, které zakoupíte za 9.99 EUR na Oktagon TV. Nejlepší je ale samozřejmě turnaj sledovat živě – vstupenky lze ještě stále pořídit na stránkách Patron Boxing. Zde zakoupíte lístky od 250 Kč na stání a od 499 Kč na sezení.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

1️⃣ Kde koupit lístky na box The Ring?

Lístky na turnaj The Ring 8 zakoupíte na stránkách patronboxing.cz. Pořídíte zde lístky na stání od 250 Kč či na sezení od 499 Kč.

2️⃣ Jaký je na The Ring 8 program a karta?

Turnaj The Ring 8 nabídne hned dva titulové zápasy – o pás zabojují Řezníček s Kolaříkem a Baláž s Šindelářem. Více o programu a celou kartu najdete v článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vlado Lengál je mimo jiné úspěšný český boxer

Dusno na české boxerské scéně. Vlado Lengál se brání nařčení a posílá jasný vzkaz

Český profesionální box má novou kauzu, která se týká bojovníka Oktagonu Vlado Lengála. O co jde se dozvíte v článku.

Boxerské copy s kanekalonem

Návod, jak uplést boxerské copy (bez i s kanekalonem)

Zatoužili jste po účesu, jaký vídáme obvykle v MMA klecích nebo ringu?🥊💍 Přečtěte si, jak si co nejjednodušeji uplést pestrobarevné...

Fenomenální Mike Tyson

Legendární Mike Tyson - milovaný i zavrhovaný fenomén

Zná ho celý svět, málokdo mu však rozumí. Nasajte příběh sportovního velikána Mikea Tysona 🥊️ a přečtěte si zajímavosti, které jste o něm...