Kde a kdy sledovat BKFC 56 ▶️ Mike Perry vs. Eddie Alvarez livestream? Info, kurzy a cena PPV

Tady poteče krev! Elitní knockouter Mike Perry si to v noci ze soboty na neděli rozdá v zápase holých kloubů s bývalým UFC šampionem Eddiem Alvarezem. Jak sledovat zápas živě se dozvíte v tomto článku.

Mike Perry Foto: Profimedia

Bare Knuckle 56 Salt Lake City, Utah: Perry vs. Alvarez sledovat živě online

Největší zápas v historii Bare Knuckle! Očekávaný souboj v boxu bez rukavic mezi světovými superstar bojových sportů. To je hlavní lákadlo turnaje BKFC 56, jenž proběhne v americkém Salt Lake City ve státě Utah. Udrží neporažený bouřlivák Mike „Platinum“ Perry svou neporazitelnost? Vsaďte si na box bez rukavic s bonusem ZDE

Box - sleduj průběh zápasu zde

Největší organizace pořádající zápasy v boxu bez rukavic, Bare Knuckle, má před sebou nejočekávanější galavečer ve své historii. Nabité fight card vévodí duel dvou veteránů UFC Perry vs. Alvarez, který proběhne ve střední váze. Čeká se pořádná přestřelka a prolitá krev.

Mike Perry si po konci v UFC (2021) vybral zápasení bez rukavic, kde může naplno ukazovat svůj potenciál. Milovník boxu, luxusu, trashtalku a krásných žen dosud v Bare Knuckle nepoznal přemožitele a jeho zápasy jsou vždy zárukou parádní podívané.

Eddie Alvarez před angažmá v BKFC působil v asijské ONE FC, kam přicházel z UFC jako obrovská hvězda, příliš se mu zde ale nedařilo. Po čase tak vyslyšel vábení Bare Knuckle, kde má podobně jako Perry fantastické platové podmínky.

Alvarez si svůj debut v boxu bez rukavic odbouchal v dubnu 2023 a na split decision porazil Chada Mendese. Někdejší hvězda MMA se s Perrym vůbec nemusí, což bylo jasně cítit z předzápasových tiskových konferencí. Jejich výživný trashtalk ještě přilil olej do ohně a o svém vítězství nepochybuje ani jeden z nich.

BILANCE V BKFC 🧨
MIKE PERRY EDDIE ALVAREZ
3-0 1-0
32 let, 178 cm 39 let, 175 cm
Poslední zápas: Poslední zápas:
výhra 2. kolo TKO výhra na body

Kde sledovat box bez rukavic dnes živě: Perry vs. Alvarez live stream zdarma a PPV

Zápas Perry vs. Alvarez můžete spolu s dalšími duely sledovat živě online na platformě fite.tv. Cena PPV je zde $14,99. Úvodní část fight card si můžete vychutnat zcela zdarma na YouTube kanále Bare Knuckle Fighting Championship. Kromě toho se možná na internetu v den turnaje objeví i streamy zdarma, na jejich dostupnost a kvalitu se ale nelze spolehnout.

Na hlavní bitvu BKFC 56 si můžete vsadit u Fortuny v zajímavých kurzech. Bookmakeři favorizují Perryho, na jehož vítězství vypsali kurz 1,33. Pokud tipujete překvapení v podobě výhry Alvareze můžete si tuto možnost vsadit v kurzu 3,00.

BKFC 56: Mike Perry vs. Eddie Alvarez fight card (zápasy, program a výsledky)

Karta BKFC 56 je obecně velmi zajímavě obsazená. Kromě 3 titulových bitev jde do akce i další bývalý Jeremy Stephens. V hlavním předzápase si to rozdají těžké váhy Ben Rothwell a Todd Duffy, který se letos v únoru v rámci turnaje KSW 79 v Liberci neúspěšně ucházel o titulový pás.

BKFC 56: FIGHT CARD
Mike Perry vs. Eddie Alvarez
Ben Rothwell vs. Todd Duffee
Jimmie Rivera vs. Jeremy Stephens
Bec Rawlings vs. Christine Ferea
Kai Stewart vs. Howard Davis
Arnold Adams vs. Mick Terrill
Ben Moa vs. Bridger Bercier
Mike Jones vs. Erick Lozano
Keegan Vandermeer vs. Esteban Rodriguez
LJ Schulz vs. Danny Hilton
Trever Bradshaw vs. Troy Dennison

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tradičně dobře naladění Rytmus a Attila Végh

Fight Night Challenge 5: Momo vs. Hossa kurzy, datum, program a livestream

Slovenská organizace Fight Night Challenge 🥊️ pořádá první prosincovou sobotu v pořadí pátý boxerský galavečer. V ringu se i tentokrát...

Vašek Sivák se vrací do akce

RFA 14: Václav Sivák vs. Christopher Hopp – datum, program, výsledky a livestream

V sobotu 2. prosince se v košické STEEL Aréně koná závěrečný RFA turnaj letošního roku.☝ Veškeré podrobnosti o turnaji vám přinášíme v...

Beneil Dariush se pokusí vrátit na vítěznou vlnu

UFC Fight Night: Dariush vs. Tsarukyan – kurzy, analýza, tip a livestream

V americkém Austinu se po týdenní odmlce ⏳ opět uskuteční turnaj UFC Fight Night. ⚡Tip na sázení i návod na livestream najdete v článku.