Kde sledovat box Logan Paul vs. Dillon Danis, KSI vs. Tommy Fury živě livestream, kurzy

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

V sobotu 14. října se v anglickém Manchesteru koná boxerský galavečer, který má netradičně dva hlavní zápasy. Ve vyhroceném souboji plném nenávisti se střetnou Youtuber a byznysmen Logan Paul a MMA zápasník Dillon Danis. Rapper KSI změří síly s vycházející hvězdou profi ringu Tommym Furym. Kdy a jak sledovat zápasy živě vám poradíme v článku.

Logan Paul se po delší době představí v boxerském zápase Foto: Profimedia

Hodnocení turnaje KSI VS. FURY: 7,4/10

  • Datum a místo: 14. 10. 2023, od 20:00 SEČ, Manchester, Anglie
  • Nabídka sázek: Sázkové kanceláře na tento galavečer vypsaly kurzy

Box Manchester: Logan Paul vs. Dillon Danis – datum, čas, sázky

Trashtalk mezi Loganem Paulem a Dillonem Danisem konečně spěje do velkého finále. Slovní urážky a osobní útoky na sociálních sítích vystřídá v sobotu okolo 22:30 nelítostný boj v boxerském ringu. Potvrdí Logan roli papírového favorita, nebo ho drzý Danis překvapí i v samotném zápase? Vsaďte si na box s bonusem 300 kČ za registraci ZDE

Box - sleduj průběh zápasu zde

Mezi Dillonem Danisem a Loganem Paulem to už dlouhé měsíce pořádně vře. O promo se ale překvapivě stará zejména americký MMA zápasník, byť hodně svérázným způsobem.

Jejich vyhrocený spor se totiž dostal do hodně osobní roviny poté, co Danis pravidelně zveřejňoval na internetu lechtivé fotografie Loganovi přítelkyně Niny. Celý svět tak zajímá, jak s ním známý Youtuber naloží v ringu.

Napětí se dalo krájet i na předzápasové tiskové konferenci, kde dokonce došlo k fyzickému útoku. Logan Paul při nástupu na staredown mrštil po Danisovi láhev s vodou, ten se následně ohnal svým mikrofonem a způsobil Loganovi tržnou ránu v obličeji.

BOX MANCHESTER
📆 Kdy: Sobota 14. října, 20:00
🎟️ Kde: AO Arena, Manchester, Anglie
▶️ Livestream: PPV DAZN
💰 Kurzy Paul (1.23) vs. Danis (3.85)

Sázková kancelář Betano nabízí zajímavé kurzy

Paul vs. Danis váha a počet kol – 10 kol, catchweight 90.7 kg

Logan Paul jde do tohoto utkání v pozici velkého kurzového favorita. Úspěšný Youtuber, podnikatel a wrestler pravidelně trénuje v Portoriku po boku svého bratra Jakea. V rámci boxu se Logan proslavil exhibičním zápasem s legendárním Floydem Mayweatherem, který k překvapení všech neskončil před časovým limitem.

Od té doby se Logan věnoval především obchodním aktivitám, zejména pak své značce nápojů PRIME, který spoluvlastní s rapperem KSI. O tom, že je Logan Paul sportovně založený, není třeba pochybovat. Jméno si kromě Youtube udělal i v prestižní zámořské organizaci WWE, která je za mořem jednoznačně nejpopulárnější organizací pořádající wrestlingovou show.

  • Logan Paul – věk: 28, výška: 188 cm, rozpětí paží: 193 cm

Dillon Danis se před lety mihnul v organizaci Bellator, kde oba své zápasy dokázal vyhrát na submisi. Jeho hlavní doménou je ale trashtalk a provokace na sociálních sítích, což nádherně ilustroval v posledních měsících. Více se o tom dočtete zde. Do poslední chvíle nebylo jasné, zda Danis do utkání nastoupí, protože v minulosti z několika zápasů odstoupil a podobný scénář předpovídal i sám Logan Paul, který si ho v podstatě vybral jako svého soupeře.

Dillon Danis se během přípravy objevil po boku několika známých tváří bojové scény. Takto například trénoval s Alexem Pereirou. V zápase se ale nedá čekat, že by podstatně vyššího a těžšího Paula dokázal výrazněji potrápit. Ten bude mít totiž kromě fyzických predispozicí i silnou motivaci oplatit Danisovi velmi osobní útoky.

  • Dillon Danis – věk: 30 let, výška: 183 cm, rozpětí paží 183 cm

Zajímavostí je, že o vítězství Logana nepochybuje prakticky vůbec nikdo. Například známý americký rapper Drake si vsadil 17 000 000 Kč na to, že Logan knockoutuje Dillona Danise.

Jak zápas Dillon Danis vs. Logan Paul sledovat živě online? Cena PPV DAZN, free stream (zdarma)

Sledovat box Paul vs. Danis zcela zdarma zřejmě nebude možné, přestože občas se nějaké nekvalitní streamy na internetu objeví. Přímý přenos celého galavečeru odvysílá streamovací platforma DAZN, kde měsíční předplatné vyjde na 225 Kč.

Danis – Paul video stream live (záznam)

Na YouTube DAZN můžete sledovat veřejné vážení a další doprovodné materiály. Další prostřihy a obsah pak zřejmě bude i na sociálních sítích účastníků a pořádajících organizací.

Olajide Olatunji vs. Tommy Fury preview

Tommy Fury se jako první boxer postaral o to, že Jake Paul poznal mezi šestnácti provazy přemožitele. Nevlastní bratr Tysona Furyho tak se skóre 9-0 dál zůstává neporažen a jeho stoprocentní bilanci se v zápase na 6 kol pod pravidly profesionálního boxu pokusí utnout britský hudebník a boxer Olajide William Olatunji, přezdívaný KSI.

KSI dosud v ringu absolvoval jeden zápas a v něm v roce 2019 porazil těsně na split decision právě svého současného byznysového partnera Logana Paula. Aktuální forma ambiciózního rappera je velkou neznámou, a proto je v zápase velkých favoritem Tommy Fury.

Kurzy u Betana
Kurz na výhru KSI 3,35 Kurz na výhru Fury 1,29

MF & DAZN X Series: The Prime Card – program, zápasy, výsledky, karta

Kompletní složení jednotlivých zápasů najdete v přiložené tabulce. Zajímavostí je, že ve stejné hale v Manchesteru pořádá 4. listopadu svůj první turnaj na anglickém území organizace Oktagon MMA. O tento boxerský galavečer je v Manchesteru velký zájem a dlouho dopředu je beznadějně vyprodáno.

BOX ANGLIE
Olajide Olatunji vs. Tommy Fury
Dillon Danis vs. Logan Paul
Nurideen Shabazz vs. Walid Muhsein
Kenny Ojuederie vs. Anthony Taylor
Whindersson Nunes vs. Nathan Bartling
Alex Burriss vs. Luis Alcaraz Pineda
Nicholai Perrett vs. Brendon Davis
Nathaniel Bustamande vs. Sulieman Albaher
Chase DeMoore vs. Frankie Love
Sam Gumbley vs. Deji Araoye
Astrid Wett vs. Alexia Grace

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

1️⃣ Kdy, kde a s kým má Logan Paul dnes zápas v boxu?

Logan Paul se v sobotu 14. října na galavečeru v Manchesteru utká v boxerském zápase na 10 kol s provokatérem Dillonem Danisem. Podrobnosti a kurzy najdete v článku

2️⃣ Kde sledovat online Paul vs. Danis a Fury vs. KSI živě?

Všechny informace o možnosti sledování boxu mezi Loganem Paulem a Dillonem Danisem, se dočtete uvnitř článku. Celý turnaj lze sledovat online na internetu.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vasil Ducár je českou jedničkou křížové váhy

Kalendář zápasů v boxu v Česku a zahraničí

Podívejte se na nejzajímavější galavečery boxu v Česku i v zahraničí 🥊, přinášíme vám jejich přehledný kalendář.▶️ Některé eventy se...

The Ring 8

Box The Ring 8 (Plzeň): Řezníček vs. Kolařík – datum, program, karta, livestream

Večer plný boxu The Ring tentokrát nabídne dva titulové souboje.💪💪 Kdo v Plzni zabojuje o pás a vše o programu turnaje se dozvíte v článku.

Oleksandr Usyk přistoupil na podmínky zápasu s Tysonem Furym

Šampion Usyk bouchl do stolu a podepsal zápas s Furym. Má to ale háček

Tahle zdánlivě nekonečná sága dostává zcela nový rozměr. Bitva mezi boxerskými velikány Oleksandrem Usykem a Tysonem Furym se zřejmě...