Kdy a kde sledovat box Tyson Fury vs. Francis Ngannou živě? Online livestream

Už tuto sobotu se v Saúdské Arábii uskuteční očekávaný boxerský duel mezi nesporným králem těžké váhy Tysonem Furym a bývalým UFC šampionem Francisem Ngannou. Podrobnosti vám přinášíme v tomto článku.

Francis Ngannou se utká s Tysonem Furym Foto: Profimedia

Analýza: Fury vs. Ngannou v boxerském zápase na 10 kol

Král světového boxu Tyson Fury má před sebou hodně netradiční zápas. V sobotu 28. října večer se v Rijádu utká s africkým predátorem Francisem Ngannou, pro kterého půjde o premiéru v profi ringu. Doručí Gypsy King slíbené ukončení, nebo uvidíme jedno z největších sportovních překvapení v historii? Vsaďte si na tento duel s bonusem 300 kč ZDE

Box - sleduj průběh zápasu zde

To, co se ještě před pár měsíci zdálo, jako naprostá utopie, se v sobotu stane skutečností. Boxerský fenomén Tyson Fury přijal nabídku na money fight a mezi šestnácti provazy okusí granáty Francise Ngannoua v zápase pod pravidly profesionálního boxu.

Na papíře vypadá tento souboj naprosto jednoznačně a cokoliv jiného, než hladké vítězství Tysona Furyho nepřipadá příliš v úvahu. Dlouholetý šampion WBC je právem považován za jednoho z nejlepších boxerů všech dob, zatímco technika Ngannoua je spíše terčem posměchu. Za duel s Furym ovšem inkasuje obrovské peníze a přesně kvůli finančním rozepřím se v roce 2022 ve zlém rozešel s organizací UFC.

Bývalý UFC šampion těžké váhy naháněl v nejslavnější MMA organizaci planety hrůzu soupeřům svými drtivými údery. Box je ale zcela jiná disciplína a nic na tom nemění ani angažování legendárního Mikea Tysona, coby hlavního trenéra. Tady visí ve vzduchu pořádná ostuda.

"Vždy jsem byl outsiderem, takže si to teď užívám. Pokaždé v životě celkově jsem byl vždy outsider, tohle pro mě není nic nového. Život mě na takový zápas připravil, musel jsem se vždy zvednout a připomenout svoji tvrdost, nezdolnost a rozhodnost. Stále dokola. To je ten hlavní důvod, proč tady nyní jsem," má jasno Ngannou

Zároveň ale nemá Ngannou co ztratit. Na druhé straně se dá čekat, že ani Furyho koncentrace nebude na té nejvyšší úrovni. Podcenit tento ryze fanouškovský souboj ale v žádném případě nemůže, neboť stojí před dotažením sjednocujícího utkání s Oleksandrem Usykem, který by se měl uskutečnit 23. prosince.

TYSON FURY 🇬🇧 FRANCIS NGANNOU 🇫🇷
33–0–1 0–0
35 let, 206 cm 37 let, 193 cm
Kurz na výhru: 1,11 Kurz na výhru: 7,23

Kdy a jak box Ngannou – Fury sledovat živě? Live stream, PPV cena, přímý přenos v TV

Pro ty z vás, kteří by chtěli sledovat Furyho živě, máme dobrou zprávu. Vysílací práva na tento zápas získala online platforma DAZN, kde si lze předplatit měsíční balíček v ceně 249 Kč. Že by se objevil zápas Ngannou vs. Fury v televizi, se naopak čekat nedá. Teoretickou možností u podobných galavečerů jsou volně dostupné free streamy na internetu, tyto přenosy ale postrádají kvalitu a zpravidla jsou součástí velkého množství reklam.

Fight card Fury vs. Ngannou: Battle of the Baddest

Kompletní program boxerského turnaje v Rijádu najdete v této tabulce. Mimochodem právě v tomto městě se v březnu premiérově uskuteční turnaj UFC.

Box event: Queensberry Promotions
Tyson Fury vs. Francis Ngannou
Fabio Wardley vs. David Adeleye
Joseph Parker vs. Simon Kean
Martin Bakole vs. Carlos Takam
Arslanbek Makhmudov vs. Junior Anthony Wright
Moses Itauma vs. Istvan Bernath
Jack McGann vs. Alcibiade Duran

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

1️⃣ Jak sledovat boxerský zápas Ngannou vs. Fury zdarma?

Zápas mezi Francisem Ngannou a Tysonem Furym můžete sledovat pomocí placeného PPV online. Více informací se dozvíte uvnitř článku.

2️⃣ Je možné sledovat live stream Fury dnes živě?

Ano, zápas Fury - Ngannou online naladíte na známé streamovací platformě. Cena přitom není nikterak vysoká. Detaily si přečtěte v článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Dillon Danis se několikrát ocitl na zemi

Kritika ze všech stran. Galavečer v Manchesteru byl podle většiny absolutním fiaskem

Boxerský galavečer v anglickém Manchesteru se stal terčem ostré kritiky. Kdo všechno se na adresu Logana Paula, Dillona Danise a dalších...

Vasil Ducár je českou jedničkou křížové váhy

Kalendář zápasů v boxu v Česku a zahraničí

Podívejte se na nejzajímavější galavečery boxu v Česku i v zahraničí 🥊, přinášíme vám jejich přehledný kalendář.▶️ Některé eventy se...

Oleksandr Usyk přistoupil na podmínky zápasu s Tysonem Furym

Šampion Usyk bouchl do stolu a podepsal zápas s Furym. Má to ale háček

Tahle zdánlivě nekonečná sága dostává zcela nový rozměr. Bitva mezi boxerskými velikány Oleksandrem Usykem a Tysonem Furym se zřejmě...