Kdy a kde sledovat dnes box Canelo Alvarez vs Jermell Charlo živě? Livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Legendární mexický boxer Saul „Canelo“ Alvarez se po necelých 5 měsících vrací do ringu. V souboji o světové tituly super střední váhy ho vyzve Američan Jermell Charlo. Kde tento zápas sledovat živě online?

Canelo vs Charlo Foto: Profimedia

Canelo vs. Charlo o tituly IBF, WBC, WBO, WBA – datum, místo a čas

Světový box má na programu fantastický duel. Mexický fenomén Canelo Alvaréz bude v neděli okolo 5:00 našeho času hájit své tituly proti šampionovi super velterové váhy, Jermellu Charlovi. Uvidíme další velké vítězství jednoho z nejlepších boxerů historie, nebo se zrodí překvapení? Vsaďte si na box s bonusem za registraci u Betana

Box - sleduj průběh zápasu zde

Box: Premier Boxing championship – Canelo vs. Charlo (12 kol, super střední váha)

Canelo může opět zavřít ústa všem kritikům, kteří tvrdí, že ztrácí krok se světovou špičkou. Neoddiskutovatelný král super střední váhy se letos postaví ke své druhé obhajobě s cílem zaknihovat jubilejní 60. výhru v profesionálním ringu.

Naposledy na začátku května svým typickým způsobem vybodoval Johna Rydera a obhájil světové tituly nejprestižnějších organizací. Na jeho pásy si teď dělá zálusk šampion nižší váhové kategorie – super velterové divize – Jermell Charlo.

Amerického boxera dosud nikdy nikdo neukončil před časovým limitem a naposledy se v polovině května blýskl ukončením Briana Carlose Castana. Odvetný zápas rozhodl tvrdý pravý hák na žebra, po kterém Charlo své dílo dokončil a obhájil tituly. Duel s Canem pro Charla představuje největší výzvu kariéry.

BOXING EVENT
T-mobile Arena, Las vegas
BOX 12x3min. SAUL ALVAREZ JERMELL CHARLO
⭐ Věk 33 let 33 let
❤️ Národnost Mexiko USA
✏️ Bilance 59-2-2 35-1-1
⚔️ Styl Ortodox Ortodox
☠️ Přezdívka Canelo Iron Man
🔍 Výška 173 cm 183 cm
🥊 Rozpětí 179 cm 185 cm
💰 Kurzy 1.24 3.75

Jak zápas Charlo vs. Canelo sledovat živě online? Live stream, Showtime PPV (video)

Duel šampionů můžete sledovat v neděli ráno online živě skrze pay-per-view na platformě Showtime. Cena oficiálního PPV je zde 1600 Kč. Pro české fanoušky se nabízí také alternativa v podobě paramountplus.com, kde by měla být k dispozici 7denní bezplatná verze.

Oficiálně evropské vysílací platformy tento galavečer do své nabídky nezařadily a pravděpodobně nebude dostupný ani přímý přenos v televizi. Zápas Canelo vs. Charlo zdarma možná půjde dohledat na internetu, na tuto variantu se ale nelze spolehnout.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vasil Ducár má před sebou další velkou výzvu

Box: Cheavon Clarke vs. Vasil Ducár o titul IBF – datum, kurzy a online live stream

Nejlepší český boxer Vasil Ducár ⭐ se v sobotu utká o mezinárodní titul organizace IBF. V Anglii změří síly s neporaženým domácím...

Vasil Ducár je českou jedničkou křížové váhy

Kalendář zápasů v boxu v Česku a zahraničí

Podívejte se na nejzajímavější galavečery boxu v Česku i v zahraničí 🥊, přinášíme vám jejich přehledný kalendář.▶️ Některé eventy se...

Anthony Joshua při oslavě vítězství

Anthony Joshua se blýskl tvrdým KO a od Conora McGregora si vysloužil pivo – video

V noci ze soboty na neděli proběhl boxerský zápas mezi Anthony Joshuou a Robertem Heleniusem. Jak duel dopadl? Podrobnosti se dočtete v...