Jak sledovat Oktagon 56 online live stream zdarma (Rock, Škvor, Kalašnik, Dohnal a další)

Už dnes se v anglickém Birminghamu koná turnaj Oktagon 56 s českými jmény na kartě. Kdy a kde sledovat zápasy živě se dozvíte v článku.

Sledujte Oktagon 56 na Tipsport TV Foto: Tipsport

Kde sledovat Oktagon 56 livestream ▶️ Škvor vs. Fleury živě zdarma

Český bijec Daniel Škvor se dnes večer utká s nejtěžším soupeřem dosavadní MMA kariéry. Jeho plány na titul v polotěžké váze hodlá rozcupovat v Oktagonu debutující Ir Will Fleury, který toho má za sebou opravdu hodně včetně dopingového prohřešku. Najde na něj Švor vítězný recept? Sledujte Oktagon 56 ŽIVĚ zdarma ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Oktagon 56 kde sledovat live?

Online živý přenos turnaje Oktagon 56 v Birminghamu tradičně nabídne Tipsport TV, kde najdete všechny zápasy živě. Tvrdý postojář Daniel Škvor se poměří s obávaným Willem Fleurym, který budí kromě své image vikinga budí respekt i obrovskými kvalitami v grapplingu a wrestlingu.

České MMA bude v Anglii dnes večer reprezentovat také Jakub Dohnal, Andrej Kalašnik, či Max Handanagič. Po komplikovaných vyjednáváních se do akce vrací i nenáviděný Shem Rock, kterého prověří nadějný anglický prospekt Stefano Catacoli. O uvolněný pás muší váhy si to v hlavním zápase večera rozdá Aaron Aby a Sam Creasey.

Oktagon 56 zdarma na Tipsport TV, cena PPV na oktagon.tv a přímý přenos v televizi

V Birminghamu se dá opět čekat přehlídka fantastického MMA. Živě si můžete všechny zápasy vychutnat na TV Tipsport, kde je pro nově zaregistrované sázkaře připraven po jednoduchém ověření účtu online skvělý bonus 500 Kč. Pokud již u Tipsportu máte účet, stačí mít vsazený tiket v posledních 7 dnech a live Oktagon 56 si můžete užít také.

Stream Oktagon 56 dnes samozřejmě najdete také na oktagon.tv v ceně 14,99 EUR. Alternativou může být také sledování přímého přenosu na kanále Premier Sport Extra HD, jenž vychází na stejnou částku.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

1️⃣ Kde je možné sledovat Oktagon dnes live?

Dnešní zápasy Oktagon 56 můžete sledovat online v livestreamu. Bližší informace najdete uvnitř článku.

2️⃣ Půjde Oktagon 56 živě sledovat na mobilu?

Ano, Oktagon na mobilu jde sledovat v přímém přenosu na Tipsport TV ve velmi dobré kvalitě. Kromě video přenosu máte zároveň během sledování přehled o měnících se LIVE kurzech.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Daniel DeeDee Škvor

Rozhovor před bitvou: S Danielem Škvorem o Fleurym, dopingu, trash talku a dalších tématech

Daniela Škvora čeká už tuto sobotu v Birminghamu výzva v podobě irského bijce Willa Fleuryho.👊 Jak DeeDee vnímá jeden z nejtěžších zápasů...

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Shem Rock

Máte Shema Rocka za notorického potížistu? Tady je 5 faktů, díky nimž ho možná vezmete na milost

Co nevidět ho čeká zápas, nové smlouvě s OKTAGONem ale předcházela spousta kontroverze. Rock ale není jen potížista, některá fakta o něm...