Kde a v jaký čas sledovat box Jake Paul vs. Nate Diaz? Livestream ▶️ zdarma

V noci ze soboty na neděli našeho času se uskuteční boxerský zápas mezi Youtuberem Jakem Paulem a veteránem UFC Natem Diazem. Podívejte se na návod ke sledování v článku.

Jake Paul se dnes utká s Natem Diazem Foto: Profimedia

Kdy a kde sledovat box Jake Paul vs. Nate Diaz? Livestream zdarma?

Dnes v sobotu 5. srpna uvidíme očekávaný boxerský duel Jake Paul vs. Nate Diaz. Boxovat se bude v American Airlines Areně, která se nachází v americkém Texasu. Kvůli posunu času uvidí čeští fanoušci zápas přibližně v 04:00 v neděli ráno našeho času. Souboj proběhne na 10 kol a Jake Paul je velkým favoritem. Klikněte zde a sledujte průběh zápasu zdarma.

Box - sleduj průběh zápasu zde

V Česku bude možné sledovat boxerský zápas Jakea Paula s UFC veteránem Natem Diazem pouze přes livestream. Živě celý zápas odvysílý platforma DAZN, kde předplatné pořídíte za 249 korun měsíčně. Kromě boxerského megafightu Paul vs. Diaz uvidíte i ostatní zápasy na galavečeru. Přímý přenos dostupný v českých sportovních televizích nebude.

  • AKTUALIZOVÁNO: Jake Paul si připisuje jednoznačnou výhru na body. Podrobnosti zde

Opět se nejspíše vyrojí velké množství stránek, které budou lákat na Jake Paul vs. Nate Diaz livestream zdarma. Bohužel většinou se bude jednat o nefunkční streamy, případně budou mít tyto online streamy velmi nekvalitní obraz.

Rovněž vám doporučujeme podívat se na kurzovou nabídku k boxu Paul vs. Diaz sázkové kanceláře Betano, která pro nové sázkaře nabízí hromadu bonusů za registraci zdarma.

Jake Paul vs. Nate Diaz video na Youtube zdarma

Zde se můžete podívat na video z poslední tiskové konference před galavečerem Jake Paul vs. Nate Diaz.

1️⃣ Kde mohu sledovat box Jake Paul vs. Nate Diaz živě?

Livestream zápasu Jakea Paula s Natem Diazem můžete sledovat v livestreamu. Pro návod se podívejte do tohoto článku.

2️⃣ Bude možné sledovat zápas Jake Paul vs. Nate Diaz zdarma?

Ze zápasu Jakea Paula s UFC veteránem Natem Diazem bude k dispozici velké množství nejrůznějších streamů. Pro informace se podívejte do tohoto článku.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Terminátor Vémola musel prozradit příjmy

Vémola musel prozradit měsíční příjem, mastnou pokutu prý uhradil bez mrknutí oka

Kauza spojená s podezřením na přechovávání chráněných živočichů vyvrcholila mastnou pokutou, již Vémola smahem uhradil. Kolik Terminátor...

Lajoš Klein

UFC Fight Night: Klein vs. Bahamondes – datum, karta, kurzy a livestream

Už tuto sobotu budeme moci opět sledovat turnaj UFC, v jehož rámci si slovenský bojovník Ludovít Klein odbouchá svůj sedmý zápas v...

Nate Diaz

Žádný respekt! Nate Diaz se předčasně pakoval z rozhovoru s Jakem Paulem

Boxerský duel mezi Natem Diazem a Jakem Paulem je už doslova za rohem. Bývalá hvězda UFC opět dostála své vizitce kontroverzního bojovníka....