Kdy a kde sledovat dnes Oktagon 53 živě? ▶️ Online livestream zdarma

Turnaj Oktagon 53 v německém Oberhausenu je na programu už dnes od 18:00. Všechny zápasy můžete opět sledovat v online livestreamu. Více se dočtete v článku.

Sledujte Oktagon 53 živě v livestreamu na Tipsport TV Foto: Tipsport

Jak sledovat Oktagon 53 live stream zdarma ▶️ (Brož, Malach, Fajk, Pokorný, Batfalský)

Pětice českých bojovníků dnes zasáhne do bojů na turnaji Oktagon 53 v Oberhausenu. Po zápasové odmlce se vrací do klece oblíbený Miroslav „Inkvizitor“ Brož, který si to rozdá s Angličanem Tomem Crosbym. V hlavním zápase bude titul slámové váhy obhajovat Katharina Dalisda. Sledujte Oktagon 53 živě ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Program na sobotní večer je pro milovníky MMA jasný. Turnaj Oktagon 53 se tentokrát koná v Rudolf Weber Areně v Oberhausenu a do akce jde i 5 českých zápasníků. Po delší době uvidíme Miroslava Brože, Jana Malacha, nebo Jana Fajka. Premiéru má před sebou talentovaný Jakub Batfalský a spravit si chuť po rošádě se Shemem Rockem bude chtít český veterán Jaroslav Jubox Pokorný.

Poprvé v organizaci Oktagon to rozbalí i německá hvězda Islam Dulatov (9–1), od kterého se všeobecně čekají velké věci. První obhajobu titulu slámové váhy má před sebou nejlepší německá bojovnice Katharina Dalisda, kterou prověří rozjetá Francouzka Eva Dourthe.

Oktagon 53 kde sledovat zdarma live stream a přímý přenos

Na Tipsport TV v záložce LIVE opět najdete streamy ze všech utkání dnešní karty. Skvělých 300 Kč na první sázky je připraveno pro nově zaregistrované sázkaře. Stávající klienti Tipsportu musí pro sledování livestreamu splnit jednoduchou podmínku vsazeného tiketu alespoň za 30 Kč v posledních 7 dnech.

Oficiální PPV na Oktagon 53 je tradičně k dispozici na oktagon.tv a dnes za něj zaplatíte 399 Kč. Přístup k přímému přenosu si můžete rovněž zakoupit pro kanál Premier Sport 4 Extra.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

1️⃣ Jak sledovat live stream Oktagon dnes zdarma?

Turnaj Oktagon 53 je možné sledovat v online livestreamu. Jaké máte možnosti se dozvíte po rozkliknutí článku.

2️⃣ Můžu Oktagon sledovat i na mobilu?

Ano, turnaje OKTAGONu můžete sledovat také na vašem mobilním zařízení odkudkoliv s přístupem na internet. Pro více informací si přečtete článek.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Ihor Potieria

UFC Fight Night živě: Ihor Potieria vs. Robert Bryczek kurzy, tip a kde sledovat livestream

V hlavním zápase víkendového turnaje UFC Fight Night si to rozdá Švéd Jack Hermansson a Američan Joe Pyfer. Fanoušky bude ale nejvíc...