Kdy a kde sledovat Oktagon 29 v Brně živě? Online livestream

V pevnosti Brno bude v rámci galavečeru Oktagon 29 k vidění bitva o titul světových rozměrů. Přečti si stručný návod, jak sledovat všechny zápasy online snadno a živě.

Davida Kozmu čeká další tvrdá obhajoba titulu Foto: OKTAGON MMA

Kozma vs. Veličkovič o titul velterové váhy. Oktagon 29 livestream živě a zdarma

Oktagon 29 v Brně má na programu v sobotu 4. prosince od 18:00 jedenáct skvělých zápasů. Vyvrcholením celého večera bude titulová řežba mezi Davidem Kozmou a Bojanem Veličkovičem. Ustojí Růžový panter další náročnou obhajobu pásu? Sleduj turnaj Oktagon 29 živě ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Oktagon online živě zdarma na Tipsport TV

Prověřená pevnost Brno v Zoner BOBYHALL bude dějištěm dalšího číslovaného turnaje největší česko-slovenské organizace Oktagon MMA. Emocemi, adrenalinem a sportovními výkony nadupaný večer okoření velmi zajímavě složené zápasy, které slibují rychlé knockouty i vysokou školu grapplingu na zemi.

Náročná mise čeká na turnaji Oktagon 29 šampiona velteru Davida Kozmy, na jehož titulový pás má políčeno elitní srbský bojovník se zkušenostmi z UFC, Bojan Velickovic. Oba borce od sebe dělí na světovém žebříčku pouze 8 míst, což je zárukou velmi kvalitního a vyrovnaného zápasu.

Oktagon 29 živě

Jak sledovat Oktagon mma zápasy živý přenosy? Live stream na Tipsport TV

Nejjednodušší volbou je pustit si zápasy na Oktagon 29 živě v livestreamu na Tipsport TV. Po snadné registraci tady dostaneš nejen přístup ke sledování mnoha sportovních akcí v parádní kvalitě, ale i sázkový bonus 150,-, za který si můžeš rovnou vsadit a ještě více se při sledování bavit.

Druhou možností je nákup oficiálního pay-per-view (PPV) streamu přímo od organizace Oktagon. Ten vyjde v předprodeji na 9,99 EUR, v den konání turnaje je to pak 12,99 EUR. V rámci PPV máš možnost si jeden týden zápasy kdykoliv přehrát znovu. Všechny zápasy jsou s několikadenním zpožděním přidávány i na oficiální YouTube kanál organizace. Přímý přenos v televizi Oktagon nemá a v dohledné době tento způsob sledování zápasů není pravděpodobný.

1️⃣Jak bude možné sledovat živě Oktagon 29?

Turnaj Oktagon 29 půjde sledovat také online v přímém přenosu na internetu. Konkrétní návod najdeš uvnitř článku.

2️⃣Bude možné sledovat Oktagon 29 živě na mobilu??

Ano, online přenos z turnaje Oktagon 29 lze sledovat také na mobilu, nebo tabletu. Podrobnosti se dočteš po rozkliknutí článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

David Kozma bude obhajovat pás velterové divize proti Ivanu Buchingerovi

Oktagon 29: Kozma vs. Veličković - kurzy, fight card a stream

Oktagon 29 v Brně✔️ ozdobí titulová obhajoba Davida Kozmy proti zkušenému srbskému fighterovi Bojanu Veličkovičovi. Detaily k turnaji...

Naruszczka po výhře nad Spicelym

Oktagon 29: Marcin Naruszczka vs. Jakub Běle - kurzy

Marcin Naruszczka bude bojovat o druhou výhru v organizaci Oktagon. Podaří se mu porazit Jakuba Běleho? Podívejte se na předzápasovou...

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...