Kdy a kde sledovat Oktagon 31: Pirát vs. Kincl? Livestream živě

Turnaj Oktagon 31: Krištofič vs. Kincl se koná už dnes v sobotu od 18:00. Podívejte se na kompletní návod ke sledování livestreamů na internetu zdarma.

Pirát se utká s Kinclem o titul ve střední váze na Oktagonu 31 Foto: OKTAGON MMA

Kdy a kde sledovat Oktagon 31: Pirát vs. Kincl? Livestream živě

Turnaj Oktagon 31: Pirát vs. Kincl s dvěma titulovými zápasy se koná už dnes v sobotu 26. února v pražské O2 Aréně. Začátek celého galavečeru je v 18:00. Živě bude na místě více než 10 tisíc diváků. Všechny zápasy je ovšem možné sledovat i živě na internetu. Klikněte zde a sledujte živě livestream Oktagonu 31 zdarma.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Livestream celého turnaje Oktagon 31: Pirát vs. Kincl v Praze bude možné vidět na Tipsport TV. Přímý přenos všech deseti zápasů totiž najdete na webu sázkové kanceláře Tipsport. Ke spuštění Live streamu Oktagonu 31 zdarma si stačí vsadit tiket za 30 Kč. Ke všem fightům budou jako obvykle připraveny i live sázky, které můžete sázet přímo v průběhu jednotlivých soubojů v kleci. Pro nové sázkaře je navíc připraven bonus 150 Kč za registraci zdarma.

Oktagon 31 živě na TV Tipsport

Oktagon 31: Krištofič - Kincl live stream PPV cena, živě a přímý přenos v TV

Druhou možností, jak sledovat livestream zápasů Oktagonu 31, který se koná v Praze, je oficiální placený stream organizace Oktagon. Na platformě Oktagon.TV poběží PPV celého turnaje. Cena za tento stream je 10,99 eur. Výhodou je vysoká kvalita obrazu. Na českých ani slovenských sportovních televizích bohužel opět přímý přenos k dispozici nebude.

Oktagon 31 v Praze live zdarma na Youtube - Free Prelims a záznam zdarma

Ani tuto sobotu nebude chybět úvodní zápas turnaje Oktagon 31, který bude na Youtube zcela zdarma. Duel označovaný jako Free Prelims proběhne mezi Luďkem Gregušem a Markem Luštiakem. Všechny záznamy zápasů budou nahrány na Youtube kanál Oktagonu za několik dní.

Zde se může podívat na veřejné vážení před Oktagonem 31:

1️⃣Bude možné sledovat livestream Oktagonu 31?

Všechny zápasy na turnaji Oktagon 31 v Praze bude možné sledovat na internetu živě. Pro kompletní návod se podívejte do tohoto článku.

2️⃣Jsou k dispozici livestreamy Oktagonu 31 i na mobilní telefon?

Kompletně celý galavečer Oktagon 31, který proběhne v Praze, je možné vidět i v živém přenosu na chytrém telefonu, nebo tabletu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ondřej Novotný s Patrikem Kinclem

Oktagon 31: Pirát vs. Kincl informace, datum a livestream

Oktagon 31 ⭐ se bude konat 26. února. Galavečer proběhne v pražské O2 Areně a hlavním fightem bude bitva Krištofič vs. Kincl o titul ve...

Ronald Paradeiser bude bojovat o titul prozatimního šampiona

Oktagon 31: Paradeiser vs. Keita analýza, kurzy a stream

Ronald Paradeiser má před sebou další obrovskou výzvu. Na Oktagonu 31 se střetne s neporaženým Losenem Keitou v bitvě o prozatímní titul...

Zdeněk Polívka má po sérii vítězství důvod k úsměvu, OKTAGON MMA

Oktagon 31: Zdeněk Polívka vs. Alex Lohoré analýza, kurzy a tip

Nenápadný Zdeněk Polívka má na turnaji Oktagon 31 velkou šanci přiblížit se titulovému zápasu střední váhy. Poradí si s vracejícím se...