Kdy a kde sledovat OKTAGON 44: Langer vs. Poppeck? Livestream zdarma

Oktagon 44 s hlavním zápasem Langer vs. Poppeck začíná už dnes v 18:00. Podívejte se na kompletní návod ke sledování zdarma.

Langer bude bojovat s Poppeckem Foto: OKTAGON MMA

Kdy a kde sledovat OKTAGON 44: Langer vs. Poppeck? Livestream zdarma na Tipsport TV

V sobotu 17. června se v německém Oberhausenu koná turnaj OKTAGON 44 s hlavním zápasem o prozatímní titul v polotěžké váze mezi Alexanderem Poppeckem a Pavolem Langerem. Vítěz se pak následně utká s Karlosem Vémolou. Na Oktagonu 44 uvidíme i zápasy čtvrtfinále Tipsport Gamechangeru a například i Ronalda Paradeisera a Zdeňka Polívku. Klikněte zde a sledujte zdarma všechny zápasy na Oktagonu 44.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Všechny zápasy německého Oktagonu 44 můžete zcela zdarma sledovat na webu sázkové kanceláře Tipsport. Na Tipsport TV bude k dispozici v livestreamu celá zápasová karta i včetně Prelims. Stačí přejít do rubriky "Live" a následně si vybrat konkrétní fight, který chcete sledovat. Pro spuštění streamu si stačí vsadit tiket za 30 Kč v posledních sedmi dnech. Pro nové sázkaře je navíc připraven i bonus 300 Kč zdarma za registraci.

Sledujte živě Oktagon 44

Oktagon 44 Oberhausen živě v přímém přenosu a cena PPV na Oktagon TV

Druhou možností ke sledování je pak oficiální live stream přes Oktagon TV. Cena PPV je v den konání turnaje 13,99 eur. Výhodou je možnost sledování v HD kvalitě a zároveň nákupem přímo podpoříte organizaci Oktagon. Rovněž můžete například i přepínat jazyk komentáře. V českých sportovních televizích jako obvykle přímý přenos dostupný nebude.

Oktagon 44 zdarma na Youtube

I dnes bude možné úvodní duel turnaje Oktagon 44 sledovat zcela zdarma na Youtube kanále Oktagonu. Prvním figtem označeným jako Free Prelims bude bitva Hasan Shaaban vs. Denis Gondžala.

1️⃣ Kde mohu sledovat Oktagon 44 živě?

Livestream německého turnaje Oktagon 44 můžete sledovat zcela zdarma. Podívejte se na návod ke sledování přímého přenosu zde v článku.

2️⃣ Bude možné Oktagon 44 sledovat na mobilu?

Ano, všechny livestreamy k Oktagonu 44 poběží i na chytrých telefonech a tabletech.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Hladový Alexander Poppeck prahne po titulu

Bojoval se šampiony UFC i PFL. Teď Alexander Poppeck vyzve soupeře s vysokoškolským diplomem

Německá mlátička Alexander Poppeck demoluje v kleci jednoho soupeře za druhým. Udělá v sobotu důležitý krok na cestě k zápasu s Karlosem...

Alexander Poppeck se pobije o prozatímní titul polotěžké váhy

Oktagon 44: Pavol Langer vs. Alexander Poppeck datum, kurzy, karta a livestream

V sobotu se v Oberhausenu 🇩🇪 uskuteční turnaj Oktagon 44 s hlavním zápasem Langer vs. Poppeck.✔️ Veškeré info k turnaji najdete v tomto...

David Kozma a Patrik Kincl spolu pravidelně trénují

Do zápasu spolu jít nechceme, říká David Kozma o případném duelu s Kinclem

David Kozma po dlouhé době fanouškům odpovídat na otázky a není překvapení, že mnohé z nich směřovaly i k případnému zápasu s Patrikem...