Kdy a kde sledovat UFC 300: Procházka vs. Rakič živě online? ▶️ Livestream zdarma

Je to tady! Hvězdami nabitý turnaj UFC 300 startuje krátce po půlnoci ze soboty na neděli našeho času. Radu, jak zápas Rakič vs. Procházka sledovat live vám přinášíme v tomto článku.

Sledujte nejlepšího českého MMA zápasníka na Tipsport TV Foto: Tipsport

Jak a kde sledovat UFC 300: Rakič vs. Procházka live stream zdarma

Jiří Procházka vyzve v noci ze soboty na neděli Srba Aleksandara Rakiče. Ostře sledovaný duel plný emocí přijde na řadu okolo 3:00 jako vrchol úvodní prelims karty. Připíše si BJP důležité vítězství na cestě ke znovuzískání titulu polotěžké váhy? Sledujte Procházku zdarma v livesteamu ZDE, protože se dá čekat nezapomenutelný sportovní zážitek.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Bude to zřejmě další krvavá řežba. Zápas Procházka vs. Rakič proti sobě svede dvě nejlepší polotěžké váhy Evropy. Oba milují přestřelky v postoji a oba jsou zároveň velmi komplexní, takže můžeme od souboje čekat prakticky cokoliv. Atmosféra mezi oběma tábory by se dala krájet.

Procházka se vrací po porážce, zatímco Rakič vinou zranění nestál v záři reflektorů takřka dva roky. Celý zápas si můžete vychutnat vteřinu po vteřině živě v online livestreamu na Tipsport TV. Pokud ještě nemáte u Tipsportu účet máme pro vás skvělou zprávu. Kromě možnosti sledovat zápas Rakič Procházka zdarma získáte za registraci a ověření účtu bonus 300 Kč, za který si rovnou můžete tipnout svého favorita.

Kde bude Procházka online UFC 300 free stream (zdarma)

Všech 13 zápasů na kartě UFC 300 můžete sledovat živě na Tipsport TV. Proces registrace u Tipsportu je velice jednoduchý a zabere vám pár minut času. Výhodou je, že založení účtu a následné ověření totožnosti zvládnete kompletně online odkudkoliv s přístupem na internet skrze mobilní telefon, PC nebo tablet.

Jak se krok za krokem registrovat online se dozvíte třeba na tomto místě. Kromě možnosti pravidelně sledovat turnaje UFC online vás jistě potěší i zmíněný bonus, za který si můžete vsadit vaše tipy v rámci předzápasových kurzů, ale také live během sledování turnaje.

Stávající sázkaři Tipsportu musí pro spuštění živého přenosu zápasů UFC 300 splnit jednoduchou podmínku vsazeného tiketu za alespoň 30 Kč v posledních 7 dnech. Stále se však jedná o nejvýhodnější způsob, jak sledovat dnes UFC 300 živě.

UFC live: Rakič vs. Procházka přímý přenos v TV (Nova Sport 6) a PPV UFC Fight Pass cena

Přímý přenos UFC 300 je možné sledovat také v televizi prostřednictvím stanice Nova Sport 6 od poskytovatele O2 TV. V tomto případě vás měsíční balíček vyjde na 399 Kč v rámci O2 TV Sport Pack a lze ho kdykoliv zrušit. Poskytovatel Telly nabízí například možnost balíčku na 14 dní za 300 Kč. Živý přenos je dostupný také na Voyo a v rámci UFC Fight Pass za 9,99 eur/měsíc. Ve všech zmíněných možnostech můžete sledovat všechny zápasy UFC 300.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

1️⃣ Kde sledovat Procházku online?

Pro sledování turnaje UFC 300 s Jiřím Procházkou se nabízí hned několik variant a jejich přesný popis najdete po rozkliknutí článku.

2️⃣ Kde se dívat na Procházku v televizi (TV)?

Celý turnaj UFC 300 v TV odvysílá stanice Nova Sport 6, kterou si lze předplatit u poskytovatelů O2 TV či Telly. Více informací se dočtete uvnitř článku.

3️⃣ Kde si pustit UFC Procházka dnes?

Zápas Procházka vs. Rakič na UFC zapnete živě na Tipsport TV. Čas očekávaného duelu lze odhadovat na 3:00 v neděli 14. dubna českého času. Livestream Procházka vs. Rakič najdeteu sázkové kanceláře Tipsport, kde máte kromě možnosti sledování přímého přenosu také dokonalý přehled o všech sázkových kurzech.

4️⃣ Kde vysílají zápas s Procházkou?

Možností, jak sledovat Procházku dnes živě je hned několik. Na mobilu můžete online přenos sledovat třeba skrze Tipsport TV. V televizi naladíte UFC 300 krátce po půlnoci na kanále Nova Sport 6.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jiří Procházka a Martin Karaivanov

Martin Karaivanov prozrazuje, čím by Rakič mohl Procházku ohrozit a jak je na tom Jirka se zdravím

Bitva Jiřího Procházky už je za dveřmi. Do přípravy s názvem návrat ke kořenům dal maximum.💪 Čím by ho soupeř mohl ohrozit? To prozradil...

Sledujte UFC turnaj na Tipsport TV s bonusem za registraci

Jak sledovat UFC live streamy zdarma živě? Na Tipsport TV

Sledujte v roce 2024 ✅ všechny turnaje UFC v livestreamech zdarma. ❤️ Podívejte se na snadný návod a fanděte u MMA zápasů v přímém...

Aleksandar Rakič

Aleksandar Rakič: profil bojovníka – původ, UFC, bojový styl, zápasy, statistiky

Aleksandara Rakiće vnímáme hlavně jako soupeře Jiřího Procházky.⚔️Co je bojovník UFC zač a čeho všeho v bojových sportech dosáhl, se...