Kdy a kde sledovat živě box Joshua vs. Ngannou online? ▶️ Livestream a přímý přenos

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Anthony Joshua a Francis Ngannou dnes v Rijádu změří své síly v profesionálním boxerském zápase na 10 kol. Jak a v kolik hodin zápas sledovat živě se dozvíte v tomto článku.

Francis Ngannou si to rozdá s Anthonym Joshuou Foto: Profimedia

Box těžká váha: Anthony Joshua vs. Francis Ngannou (datum, čas a místo konání)

V Rijádu se dnes uskuteční velká boxerská událost. Bývalého mistra světa Anthonyho Joshuu okolo 23:00 prověří bývalý šampion těžké váhy UFC Francis Ngannou. Dokáže nažhavený Predator znovu šokovat svět? Vsaďte si na zápas s bonusem za registraci ZDE.

Fortuna všechny nově zaregistrované sázkaře po ověření účtu odmění bonusem 300 Kč, za který si lze rovnou vsadit třeba právě na box. Vše zvládnete pohodlně online na mobilu, PC i tabletu během několika minut. Stačí kliknout na banner níže.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Fortuny

Ngannou – Joshua zápas box 10x3 min. (bilance a kurzy)

Francis Ngannou se při své premiéře v boxu postaral o prvotřídní senzaci, když na konci října překvapivě zatopil fenomenálnímu Tysonu Furymu a nebyl daleko od vítězství. Ngannou dokonce ve 3. kole poslal Furyho k zemi, ten však první porážku kariéry nepřipustil a nakonec zvítězil na body.

Výkon Francise Ngannoua ovšem zanechal velký dojem. Kdekdo se nyní domnívá, že by podobným způsobem mohl ohrozit také Joshuu, byť sázkové kurzy výrazně favorizují právě britského boxera.

Ngannou může i tentokrát boxovat s klidnou hlavou. Po konci v UFC chtěl totiž primárně čelit velkým soupeřům, strhnout na sebe pozornost a výrazně navýšit své bankovní konto. Nutno dodat, že se mu to zatím daří na plné čáře.

Ngannou je hlavním povoláním MMA zápasník a jeho nečitelný boxerský styl nadělal Furymu velké problémy. Bude zajímavé sledovat, s jakou taktikou vyrukuje na vyhlášeného ukončovatele Joshuu, který je navíc velmi technickým typem boxera.

Anthony Joshua se postupně vrací na boxerské výsluní, odkud ho nadvakrát vystrnadil ukrajinský šampion Oleksandr Usyk. Jenže Joshua od té doby změnil trenérský tým a jeho výkony v ringu v posledních dvou letech zase mají vzestupnou tendenci.

Minulý rok se o tom přesvědčili Otto Wallin a Robert Helenius, které Joshua ukončil před limitem. Jeho 24 knockoutů z celkových 27 výher budí patřičný respekt a nedá se čekat, že by Ngannoua po jeho posledním zápase jakkoliv podcenil. Britská jednička a světová dvojka Anthony Joshua jde do zápasu v pozici jasného favorita a se sebevědomým Ngannouem by si měl poradit.

⭐ BILANCE ⭐
#2 Anthony Joshua #33 Francis Ngannou
27–3 (24 KO) 0–1
34 let, 198 cm, orthodox 37 let, 193 cm, orthodox
Kurz na výhru: 1,33 Kurz na výhru: 3,40

Kde a jak sledovat dnes Joshua vs. Ngannou live stream zdarma?

Jestli vydrží Ngannou vzdorovat britské hvězdě Joshuovi můžete sledovat v živém přenosu online na internetu. Ovšem stream boxerského zápasu Ngannou vs. Joshua zdarma oficiální cestou k dispozici není.

Občas se u světových zápasů tohoto typu objeví volně dostupné online streamy, v takovém případě je ale nutné počítat s velkým množstvím reklam a zpravidla horší kvalitou obrazu. Samozřejmě sledování zápasu Ngannou Joshua zdarma může být velké lákadlo, rozhodně se na tuto možnost však nedá spolehnout.

Joshua vs. Ngannou PPV cena DAZN, video (přímý přenos v TV)

Pokud si chcete boxerský galavečer v Rijádu vychutnat bez zdlouhavého hledání pirátského přenosu, PPV stream najdete na platformě DAZN. Zde je možnost zakoupit měsíční předplatné v ceně 249 Kč, které lze kdykoliv zrušit. O plynulost a kvalitu přenosu pak nemusíte mít obavy. Box Ngannou vs Joshua v TV u nás vysílaný nebude, což většinou souvisí s vysokou cenou televizních práv.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

1️⃣ Box dnes: Ngannou vs. Joshua kdy zápasí?

Galavečer v Rijádu s názvem Knouckout Chaos se koná dnes 8. března 2024 od 17:00 našeho času. Hlavní zápas Anthony Joshua vs. Francis Ngannou přijde na řadu okolo 23:00. Podrobnosti se dočtete uvnitř článku.

2️⃣ Anthony Joshua kde sledovat free stream?

Stream zdarma Joshua vs. Ngannou oficiálně dostupný není. Zápas můžete sledovat online prostřednictvím PPV streamu. Více informací najdete v článku.

3️⃣ Je možné Ngannou vs. Joshua sledovat live stream na mobilu?

Ano, po zakoupení pay-per-view je možné si přenos pustit také na mobilním telefonu. Kde a za kolik pořídíte PPV na dnešní box se dozvíte v článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Francis Ngannou pořádně zatopil Tysonu Furymu

Francis Ngannou byl blízko senzaci. Světového šampiona Furyho dokonce poslal k zemi – VIDEO

Boxerský duel Fury vs. Ngannou přinesl hodně překvapivý průběh. Furyho bilance se otřásla v základech. Podrobnosti si přečtěte v článku.

Vasil Ducár je českou jedničkou křížové váhy

Kalendář zápasů v boxu v Česku a zahraničí

Podívejte se na nejzajímavější galavečery boxu v Česku i v zahraničí 🥊, přinášíme vám jejich přehledný kalendář.▶️ Některé eventy se...

Jake Paul se utká s Mikem Tysonem

Jake Paul se střetne s velikánem boxu. Bude to největší zápas 21. století, hlásí odhodlaně

Boxerský svět před pár chvílemi obletěla šokující zpráva.🥊 Jake Paul se utká s fenomenálním boxerem, jehož jméno zná naprosto každý...