PŘÍMÝ PŘENOS: Kdy a kde sledovat KSW 91: Mircea vs. Brichta živě ▶️ Livestream zdarma

Český MMA zápasník Leo Brichta má na dosah ruky titul největší polské organizace. Jak sledovat liberecký turnaj KSW 91 dnes živě v livestreamu se dozvíte v článku.

Sledujte KSW 91 živě Foto: Tipsport

Kdy a kde sledovat živě KSW 91 Brichta vs. Mircea ▶️ Online live stream zdarma

Česká MMA scéna je na nohou! Leo Brichta se dnes večer pokusí jako první Čech vybojovat titul prestižní polské organizace KSW. V cestě k vysněnému pásu mu stojí nebezpečný Valeriu Mircea. Galavečer v Liberci začíná úderem 19. hodiny a hlavní zápas přijde na řadu okolo 23:00. Sledujte zápasy KSW 91 živě ZDE.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Valeriu Mircea vs. Leo Brichta KSW livestream 17. 2. 2024 (Liberec)

Leo Brichta dnes večer absolvuje největší zápas své kariéry. Bitva s Valeriem Mirceou na KSW 91 může vstoupit do dějin českého MMA. Stane se Brichta prvním Čechem, který připne šampionský pás největší polské organizace? Nesmírně očekávaný hlavní duel turnaje v Liberci si rozhodně nenechte ujít v livestreamu na Tipsport TV.

Do bojů zasáhne hned 8 českých bojovníků, kteří na vlastní kůži pocítí elektrizující atmosféru vyprodané Home Credit Areny. Sledování turnajů KSW, to je vždy fantastický zážitek a záruka TOP světové kvality. Buďte u toho i vy!

KSW 91: Valeriu Mircea vs. Leo Brichta Tipsport TV livestream

Pro všechny příznivce Lea Brichty máme vynikající zprávu. Zápasy KSW 91 živě najdete v livestreamu na Tipsport TV. Sledovat jednotlivé duely můžete na mobilu, PC i tabletu ať už pomocí mobilní aplikace, nebo přímo na webu. V menu stačí kliknout na pole LIVE, vyhledat si daný stream a spustit ho přes ikonu play. K dispozici je také možnost sledovat na mobilu zápasy pohodlně přes celou šířku displeje, ve velmi dobré kvalitě.

KSW stream zdarma je dostupný pro všechny nově zaregistrované sázkaře a po ověření účtu se můžete zároveň těšit na sázkový bonus 300 Kč. Stávající klienti musí pro spuštění livestreamu splnit jednoduchou podmínku vsazeného tiketu v posledních 7 dnech.

Sledovat KSW 91: Valeriu Mircea vs. Leo Brichta živý přenos u Tipsportu se chystá obrovské množství fanoušků a jedním z důvodů je i to, že během zapnutého streamu máte skvělý přehled o live kurzech během utkání, což dává možnost včas zareagovat na vývoj zápasu nějakou zajímavou sázkou.

Samozřejmě si také musíme zodpovědět otázku v kolik hodin zápas Mircea vs. Brichta sledovat živě. Zápas o prozatímní titul lehké váhy bude hlavní událostí celé fight card, která tentokrát čítá pouze 9 utkání. Orientačně by tak Leo Brichta měl jít do akce okolo 23:00. Přesný čas se ovšem bude tradičně odvíjet od předchozích duelů.

Valeriu Mircea vs. Leo Brichta přímý přenos v TV + PPV (Leo Brichta TV živě)

Někteří fanoušci také zřejmě budou na internetu hledat odpověď na dotaz Mircea vs. Brichta kde sledovat zápas v televizi. Přímý přenos KSW 91 nabídne placená stanice Nova Sport 2 a také služba Voyo. Alternativou pro sledování turnaje je také oficiální PPV od KSW. Výhodnější volbou pro tuzemské fanoušky je ale rozhodně zmíněný livestream na TV Tipsport.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

1️⃣ Bude na zápas Valeriu Mircea – Leo Brichta zdarma přenos?

Sledovat KSW online můžete na Tipsport TV, kde najdete streamy ze všech utkání. Na kartě se představí hned 8 českých zástupců. Více informací se dočtete v článku.

2️⃣ Jak sledovat na mobilu Brichta free stream (video)?

Live stream na KSW 91 v Liberci najdete u sázkové kanceláře Tipsport. Všechny zápasy můžete sledovat na mobilu, PC i tabletu pomocí mobilní aplikace, nebo na webu.

3️⃣ Kde najdu stream KSW 91 zdarma Brichta vs. Mircea?

Přímý přenos z KSW 91 bude dostupný na Tipsport TV, kde mohou zápasy sledovat nově zaregistrovaní sázkaři, ale i stávající klienti po vsazení tiketu alespoň za 30 Kč. Více informací se dočtete uvnitř článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Český zápasník KSW Leo Brichta

Jak sledovat KSW livestreamy zdarma? Živě na Tipsport TV

Zápasy KSW ✨ můžete vidět zcela zdarma. Přímé přenosy totiž vysílá sázková kancelář Tipsport. ❤️ Podívejte se na kompletní návod k online...

Matúš Juráček

Matúš Juráček hodnotí soupeře a vysvětluje, proč má v KSW o tolik vyšší výplatu než v OKTAGONu

Matúše Juráčka čeká v sobotu debutový zápas v polské KSW.💪 Český bojovník zhodnotil svého soupeře a promluvil o rozdílu ve výplatách.

Michal Martínek

Bijec Michal Martínek promluvil o skryté výhodě Lea Brichty. Jakou roli budou hrát fanoušci?

Zápasník Michal Martínek v těchto dnech absolvuje výživný kemp v polském Ankos MMA, přesto si našel chvilku a přijal naše pozvání na...