Matúš Juráček hodnotí soupeře a vysvětluje, proč má v KSW o tolik vyšší výplatu než v OKTAGONu

Matúše Juráčka čeká v sobotu debutový zápas v polské KSW. Český bojovník zhodnotil svého nadcházejícího soupeře Henryho Fadipe a prozradil, proč mu podle něj dalo KSW o tolik víc než OKTAGON.

Matúš Juráček Foto: OKTAGON MMA

Fadipe není šampion, ale rve se s nimi

Matúš Juráček si v rámci libereckého turnaje KSW 91 odbouchá svůj debut v organizaci. Po téměř celém roce bez zápasu se chystá do klece s borcem z Irska Henrym Fadipe (14-11). Český bojovník prozradil, jak svého soupeře vnímá.

„To jeho skoré, řekneš si, že taková hvězda není, ale on šel s opravdu dobrými borci. (...) Já jsem ten jeho poslední zápas (s Arturem Szczepaniakem) neviděl, protože jsem ho nikde nedohledal, ale bavil jsem se o něm s Leošem Brichtou a ten říkal, že krásnější štípanou neviděl,“ rozpovídal se Juráček pro Kavárna podcast.

KSW 91

„Pak tenhle ten Fadipe padnul (ve 2. kole KO), ale dělá dobrý zápasy, rve se už delší dobu, v týhle lize mistrů je rozzápasený. Neříkám, že to je šampion, to není, ale rve se se šampiony. Další výhodu, kterou oproti mně má, je to, že je rozervanější, já jsem tam teď zase už skoro rok nestál,“ připustil Juráček.

Juráček: Pro KSW jsem teď důležitější

Přestup Matúše Juráčka z OKTAGONu do KSW vyvolal velké pozdvižení. Promotér OKTAGONu Ondřej Novotný přiznal, že je z celé situace „kyselej“ a prohlásil, že nejde o Juráčkův odchod jako takový, ale spíše způsob, jakým odešel. Juráček hned přiznal, že v KSW zkrátka dostal nabídku, která se neodmítá, a v rozhovorech je často logicky tázán, o kolik víc mu v KSW nabídli.

„Nemůžu konkretizovat, ale ano, jsou to násobky. Rozdíl tam je, ale já vysvětlím, proč si myslím, že tam ten rozdíl je. OKTAGON už má nějaké svoje hvězdy, se kterými pracuje, a v tenhle ten moment pro ně nejsem tak důležitý jako pro to KSW, které chce jít do Česka,“ prozradil svůj názor Juráček.

„Takže obě ty organizace měly zájem, abych tam byl, ale myslím si, že pro to KSW jsem teď důležitější než pro ten OKTAGON, a proto si myslím, že tam nepřišla tak velká nabídka,“ dodal.

sipka Čtěte také: Bijec Michal Martínek promluvil o skryté výhodě Lea Brichty. Jakou roli budou hrát fanoušci?

Jak sám Juráček podotknul, poslední zápas si odbouchal minulý rok v březnu, a do klece tak vstoupí po téměř roce. Zda se podaří Matúšovi v polské organizaci vykročit pravou nohou, uvidíme už tuto sobotu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Michal Martínek

Bijec Michal Martínek promluvil o skryté výhodě Lea Brichty. Jakou roli budou hrát fanoušci?

Zápasník Michal Martínek v těchto dnech absolvuje výživný kemp v polském Ankos MMA, přesto si našel chvilku a přijal naše pozvání na...

Mach Muradov s přítelkyní

Makhmud Muradov tipuje průběh a výsledek hlavního zápasu KSW 91: Mircea vs. Brichta

Očekávaný galavečer KSW 91 se kvapem blíží a své predikce postupně nabízí celá řada osobností domácí bojové scény. Takhle vidí šance obou...

Vasil Ducár

Vasil Ducár popisuje cestu do KSW a nastiňuje taktiku. Dobrá prohra je lepší než špatná výhra, říká

Vasil Ducár si v sobotu od boxu odskočí k MMA, aby nasadil malé rukavice a střihnul si premiéru v polské organizaci.💪Jak vypadala jeho...