Vasil Ducár popisuje cestu do KSW a nastiňuje taktiku. Dobrá prohra je lepší než špatná výhra, říká

Vasil Ducár si v sobotu od boxu odskočí k mma, aby nasadil malé rukavice a střihnul si premiéru v polské organizaci. Vasil prozradil, jak vypadala jeho cesta do KSW a jestli se chystá vítězství urvat v postoji, nebo na zemi.

Vasil Ducár Foto: Profimedia

Cesta do KSW

Elitní boxer Vasil Ducár v sobotu na libereckém galavečeru KSW prověří své schopnosti ve smíšeném bojovém umění. Vasil se připravuje v pražském Kutil Gymu, kde trénuje s kolegou a výborným zemařem Viktorem Peštou. Ducár se od thajského boxu přes box dopracoval až k MMA, jak se ale dostal zrovna do polské KSW?

KSW 91

„KSW mě oslovilo před rokem a nějakým způsobem spolu komunikujeme. Zvali mě na eventy a dávali nabídky na zápasy, a když jsem se pak na to díval zpětně, viděl jsem, že to jsou parádní eventy, například Colosseum,“ uznal Ducár ve videu Cesta do KSW. „A nechci si jednou, až budu starý, vyčítat, že jsem tam taky mohl zápasit,“ dodal zápasník.

Dobrá prohra je lepší než špatná výhra

Vzhledem k Ducárově zápasnické historii se dá předpokládat, že bude i v MMA zápasu spoléhat především na svůj postoj, přesto ale nenechává nic náhodě a pilně trénuje i zem. „Budu to chtít urvat v postoji, a trénuju poctivě zem,“ smál se v propagačním videu organizace Ducár.

„Dawid Kasperski, co jsem tak koukal, je zkušený postojář, tvrdý striker, má opačný guard. Vím, že bude hodně okopávat, takže si myslím, že mi půjde po nohách, po low kickách, takže na to jsme připravení,“ prozradil svůj odhad Ducár.

„Doufám, že to bude zajímavý zápas, hezký zápas ideálně s vítězným koncem pro mě. Ale pro mě je dobrá prohra lepší než špatná výhra,“ prohlásil elitní boxer. „I kdybych vyhrál díky zranění soupeře, nebo na nějaký lucky punch, tak asi bych se z toho nedokázal radovat tak, jako kdybych měl fakt vydřený ten zápas,“ vysvětlil Vasil.

sipka Více o turnaji čtěte zde: KSW 91 zápasy [Mircea vs. Brichta online zdarma] ⚡live stream

„I když ho nevyhraješ, ale bude to zvedat lidi ze sedadel. Hodněkrát se mi stalo, že někdy prohraješ, ale ti diváci tě ocení daleko víc, baví je to, a když se tam ukážeš a zanecháš tu stopu, tak to je pro mě víc než ta zvednutá ruka,“ dodal Ducár.

Na celý den s Vasilem Ducárem se podívejte zde:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Dominik Humburger

Humburger se připravuje s těmi nejlepšími. I přes změnu soupeře zůstává gameplan stejný

Už v sobotu Dominika Humburgera čeká další zápas v KSW.😎 Tentokrát si desítka střední váhy organizace zabojuje na domácí půdě.💪

Conor McGregor a Dana White

Za vším hledej peníze. Dana White prozradil, v čem vázne vyjednávání s McGregorem

Fanoušci netrpělivě očekávají McGregorův návrat a spekulují, co mu brání.⚔ Dana White teď přiznal, že vyjednávání vázne z velmi prozaických...

Gábor Boráros

Gábor Boráros vyvrací spekulace ohledně účasti v Clash of the Stars a uvádí věci na pravou míru

Ještě před pár měsíci nezavadil o zápas, teď se ale Gáboru Borárosovi podle všeho nabídky jen hrnou. Okolo spolupráce s Clashem má ovšem...