Gábor Boráros vyvrací spekulace ohledně účasti v Clash of the Stars a uvádí věci na pravou míru

Ještě před pár měsíci nezavadil o zápas, teď se ale Gáboru Borárosovi podle všeho nabídky jen hrnou. Okolo spolupráce s Clashem má ovšem jasno.

Gábor Boráros Foto: OKTAGON MMA

Boráros v Clash of the Stars? To se 100% nestane, avizuje slovenský bijec

Z této spolupráce nic nebude. Jméno Gábora Borárose se v posledních týdnech vehementně skloňovalo s jeho potenciálním zápasem v organizaci Clash of the Stars. Na instagramu o tento zápas dokonce opakovaně projevil zájem Václav Baba Jaga Mikulášek. V této organizaci ho však podle jeho slov v nejbližší době neuvidíme.

"Ahojte přátelé. Malá oprava. Novináři špatně pochopili moje vyjádření na včerejším livestreamu. Já do Clash of the Stars určitě nejdu. Ani boxovat, ani nic jiného. Tak jen abyste to věděli. Žádný Clash of the Stars se mnou nebude...

Přesně jak jsem říkal, teď budu mít zápas v Moskvě a na to se jednoznačně soustředím. Co bude potom, se teprve uvidí"

Gáborovo poslední vyjádření je ale do velké míry v kontrastu s tím, co z jeho úst zaznělo ani ne 24 hodin před tím: "Klidně bych do Clash of the Stars šel. Měl bych o to zájem. Například bych šel s Mikuláškem, samozřejmě že jo. Naposledy jsme spolu boxovali s tím, že jsem dostal nabídku kvůli tomu, že se nějaký zápas zrušil kvůli zranění."

Jak jsme vás informovali koncem ledna, Boráros se upsal ruské organizaci ACA, což je pro něj podle upraveného vyjádření jasná priorita. V tomto případě ale člověk nikdy neví a Boráros by si v Clash of the Stars jistě přišel na zajímavé peníze. Spíše jde ale o hudbu budoucnosti v přímé návaznosti na to, jak se mu bude dařit v Rusku.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Gábor Boráros oznámil zápas v boxu

Kontroverzní smlouvou to nekončí. Boráros se pochlubil s dalším zápasem. Tentokrát ne v MMA

Vypadá to, že Gábor Boráros nebude mít v nejbližší době nouzi o práci. Po oznámení spolupráce s ruskou ACA avizuje další zápas, jehož...

Podívali jsme se, kolik berou zápasníci v různých MMA organizacích

Kolik vydělávají nejlépe placení MMA bojovníci? Známe odpověď

Peníze hýbou světem☝. Smíšené bojové umění není v tomto směru žádnou výjimkou. Jak štědrý je ve skutečnosti Oktagon💸 nebo šéf UFC Dana...

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...