UFC Fight Night: Gane vs. Spivak – datum, karta, tip a livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tentokrát turnaj UFC nabídne hlavní zápas těžkých vah, který svede bývalý prozatímní šampion, francouzský „Bon Gamin“ Ciryl Gane a moldavský „polární medvěd“ Sergej Spivak.

KARTA – KURZY – LIVESTREAM

Ciryl Gane Foto: Profimedia

Hodnocení turnaje UFC Fight Night: Gane vs. Spivak : 8.9/10

  • datum a místo: 2. 9. 2023 (18:30 prelims, 21:00 main card), Accor Arena, Paříž Francie
  • nabídka sázek: sázkové kanceláře vypsaly kurzy na všechny zápasy turnaje

UFC Fight Night: Gane vs. Spivak – datum, místo a další základní info

Bývalý držitel prozatímního titulu těžké váhy Ciryl Gane, jehož za celou dobu jeho působení v UFC porazili jen dvě naprosté špičky (Jon Jones a Francis Ngannou), se na dalším turnaji utká s moldavským těžkotonážníkem Sergeyem Spivakem, který má na kontě tři vítězství v řadě. V posledním turnaji, na němž hned v prvním kole uškrtil Derricka Lewise, se stal vůbec poprvé aktérem hlavního zápasu. S Ganem si tuto výsadu užije podruhé. Klikněte zde a vsaďte si na svého favorita

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Hlavní karta nabídne další čtyři zápasy. Uvidíme například souboj v ženské muší váze mezi francouzskou „bestií“ Manon Fiorot, která v UFC zatím nezaznamenala jedinou prohru, a Američankou Rose Namajunas, která si naopak bude potřebovat spravit reputaci po poslední prohře s Carlou Esparza, jež ji porazila v pětikolovém zápase na body.

UFC Fight Night: Gane vs. Spivak
📅 KDY 2. 9. 2023 (18:00)
🚩 KDE Accor Arena, Paříž Francie
🤼 KARTA program a výsledky
▶️ LIVESTREAM Fortuna TV

UFC Fight Night 226: Gane vs. Spivak – kurzy, analýza a tip

Ganeova profesionální kariéra započala v roce 2018 a už o tři roky později se ocitl na třetím místě žebříčku těžké váhy UFC. Gane má na kontě pouhé dvě prohry a to s naprostými špičkami těžké váhy Jonem Jonesem a Francisem Ngannou.

Ganeův otec byl fotbalista a tak Ciryl v mládí hrál fotbal a basketbal. K bojovým sportům přičuchl až při studijním programu v Paříži, během kterého ho kamarád přivedl k muay thai. Zápasit začal v roce 2016 a v debutovém zápase si zabojoval rovnou o titul v těžké váze AFMT Muay thai. Zvítězil a získal pás, který pak stihl ještě jednou obhájit. Gane si i poté připisoval si jednu výhru za druhou.

Než si Ganea vyhlídli v UFC, absolvoval tři souboje pod organizací TKO major league MMA, kde hned v prvním souboji získal titul, když soupeře v prvním kole porazil na submisi gilotinou. O měsíc a půl pás těžké váhy obhájil proti Adamu Dyczkovi, když ho tvrdými údery ukončil v druhém kole na TKO. Podobný scénář nastal ve třetím, posledním zápase v organizaci, kde Gane soupeře poslal k zemi už v prvním kole.

V dubnu 2019 Gane debutoval v UFC. Raphaela Pessou uškrtil už v prvním kole. Jak Gane začal, tak v nejvyšší lize také pokračoval – do své první prohry s Francisem Ngannou zaznamenal dalších šest výher a posbíral cenné skalpy, jako jsou například Jairzinho Rozenstruik, Derrick Lewis nebo Alexander Volkov.

Gane v posledním zápase prohrál v prvním kole na submisi, avšak s nikým jiným než jedničkou těžké váhy UFC Jonem Jonesem. Jde tak o jeho celkově druhou prohru, avšak jedinou porážku před limitem.

Ciryl Gane (11-2-0) Sergey Spivak (16-3-0)
VÝHRY PROHRY VÝHRY PROHRY
5 KO/TKO
0 KO/TKO 7 KO/TKO 2 KO/TKO
3 submise 1 submise 7 submise 0 submise
3 na body 1 na body 2 na body 1 na body

Sergey Spivak započal svou profesionální kariéru v roce 2014 ve svých devatenácti letech. Hned v debutovém zápase ukončil protivníka, Andreye Serebrianikova, v prvním kole na TKO. V tomto prvním zápase naskočil na vítěznou vlnu, na níž vydržel skutečně dlouho – po celých devět zápasů. Navíc ve všech těchto soubojích zvítězil buď na submisi nebo pomocí KO či TKO.

Vítěznou sérii Spivak přerušil nešťastně zrovna prvním zápasem v UFC, když ho Walt Harris ukončil hned na začátku prvního kola TKO. Od té doby v UFC absolvoval dalších devět zápasů, přičemž si připsal ještě dvě prohry (proti sedmi výhrám). V září 2021 ho například v prvním kole na TKO porazil Tom Aspinall.

Sergey si však za své působení v UFC ukořistil i několik cenných skalpů. Ve svém posledním zápase v prvním kole ukončil na submisi Derricka Lewise. Na body také porazil ruského bojovníka Alexeye Oleynika, který za svou zápasnickou kariéru absolvoval neuvěřitelných sedmasedmdesát zápasů.

V minulém roce také Spivak ukončil v prvním kole na TKO Grega Hardyho a podobně o necelý půlrok později dopadl i Brazilec Augusto Sakai, pro něhož zápas skončil pomocí TKO ve druhém kole.

Oba borci jsou schopni soupeře ukončovat před limitem KO nebo TKO. Spivakovou silnou stránkou je určitě boj na zemi, kde se mu podařilo zápas ukončit už sedmkrát. Gane má za sebou na druhé straně o něco těžší soupeře a velký náskok v žebříčku. Sázkové kanceláře favorizují Ganea (Fortuna: Gane 1.54, Spivac 2.48), pokud se podaří Spivakovi vydržet všech pět kol, mohl by zápas skončit na body.

Tip: Zápas skončí na body nebo technickým rozhodnutím v kurzu 4.36 ➪ Vsadit a sledovat u Fortuny ZDE

Kurzy Fortuna Gane vs. Spivak

UFC on ESPN+ 84 (Gane vs. Spivak) – program, karta, zápasy a výsledky

V akci také uvidíme francouzského „Boha války“ Benoit St. Denise, který si to v souboji lehkých vah rozdá s Brazilcem Thiagem Moisesem. Pro Francouze půjde o pátý zápas v UFC, kde v posledních třech zápasech zazářil a nasbíral cenná vítězství před limitem. I Moises má na konci tabulky dva předčasně ukončené zápasy, které vyhrál na submisi.

Spoustu vzrušení nabídne i preliminar card. Poprvé se tu představí v souboji v ženské bantamové váze Jacqueline Cavalcanti, která nahradila zraněnou Hailey Cowan, jež se původně měla utkat se švédskou bojovnicí Zarah Fairn dos Santos, která si bohužel v UFC připisuje zatím jen prohry.

UFC Fight Night: Gane vs. Spivak: karta a výsledky
Hlavní karta
Heavyweight Ciryl Gane (TKO)
vs. Sergey Spivak
Women's Flyweight Manon Fiorot (body)
vs. Rose Namajunas
Lightweight
Benoît Saint-Denis (TKO)
vs. Thiago Moisés
Light Heavyweight Volkan Oezdemir (submise)
vs. Bogdan Guskov
Bantamweight Yanis Ghemmouri
vs. William Gomis (TKO)
Prelims
Featherweight Morgan Charriere (KO)
vs. Manolo Zecchini
Women's Bantamweight
Zarah Fairn dos Santos
vs. Jacqueline Cavalcanti (body)
Women's Bantamweight
Joselyne Edwards
vs. Nora Cornolle (body)
Welterweight Ange Loosa (body) vs. Rhys McKee
Bantamweight
Farid Basharat (submise)
vs. Kleydson Rodrigues

Kde sledovat živě UFC Fight Night: Gane vs. Spivak? Livestream, přímý přenos na Fortuna TV

I tentokrát můžete turnaj UFC sledovat na Fortuna TV. Pro sledování zdarma je nutné založit si na stránkách Fortuny účet, to však zabere jen pár minut, a navíc sázková kancelář každému nově registrovanému věnuje vstupní bonus.

Turnaj bude možné sledovat také na programu Premier Sport, který  bude zápasy vysílat od 21:00. Pokud však nestihnete přímý přenos, Premier Sport 2 bude turnaj několikrát reprízovat, například ve středu 6. 9. ve 21:00, v pátek 8. 9. v 15:00 a další časy.

Další variantou je pak koupě fight passu, který můžete pořídit na oficiálních stránkách UFC. Organizace nabízí několik možností – fight pass na měsíc či na rok a lze si zaplatit jen zápasy hlavní karty či naopak prelims zápasy.

Ciryl Gane umí rozdávat i KO. To na vlastní kůži pocítil Tai Tuivasa, šestka žebříčku těžké váhy UFC:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

1️⃣ Kde se koná turnaj UFC Fight Night: Gane vs. Spivak?

Tentokrát UFC zavítá do Paříže, konkrétně do arény Accor Arena. Více o turnaji se dozvíte v článku.

2️⃣ Kde sledovat turnaj UFC Fight Night: Gane vs. Spivak?

Turnaj můžete sledovat živě na Fortuna TV. Prelims karta odstartuje už v 18:30, zápasy hlavní karty by pak měly příjít na řadu od 21:00. Více o možnostech sledování turnaje se dozvíte v článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Conor McGregor by měl nakonec zápasit ještě letos

UFC si zahrává s ohněm? Zápas McGregor vs. Chandler se má uskutečnit ještě letos

Conor McGregor se podle čerstvých zpráv skutečně vrátí do klece ještě v tomto kalendářním roce. Má to však velký háček. Podrobnosti si...

Kaik Brito se smlouvy s UFC nedočká

Brito bojoval jako lev, ale smlouvy s UFC se nedočká. Vítězství mu uteklo o fous

Kaik Brito svedl souboj o kontrakt s UFC a bohužel byl poražen. Co přesně se nepovedlo a o jaký kousek to Brazilci uteklo?

Sean O'Malley má novou památku

Oslavy nekončí! Čerstvý UFC šampion si nechal životní milník vytetovat na obličej

Nový král bantamové váhy Sean "Sugar" O'Malley je zkrátka svůj. Vytoužený zisk titulu přetavil v další nepřehlédnutelné tetování. Více se...