UFC Fight Night: Holloway vs. The Korean Zombie – karta, tip, livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

KARTA – KURZY – LIVESTREAM

Max Holloway Foto: Profimedia

Hodnocení turnaje UFC Fight Night: Max Holloway vs. Chan Jung Sung : 9.4/10

  • datum a místo: 26. 8. 2023 (11:00), Singapore Indoor Stadium
  • nabídka sázek: sázkové kanceláře vypsaly kurzy na všechny zápasy turnaje

UFC Fight Night: Holloway vs. The Korean Zombie – datum, místo a další základní info

Již po šesté bude dějištěm turnaje UFC Singapur. Hlavním tahákem celého večera bude zápas mezi bývalým šampionem pérové váhy UFC Maxem Hollowayem a korejskou zombie Jung Chan-sungem (v Americe uvádí jméno jako Chan Sung Jung). To nebude však jediný souboj večera v pérové váze, ze stejné divize se představí také Gruzínec Giga „Ninja“ Chikadze, který nastoupí proti americkému bojovníkovi Alexi Caceresovi. Klikněte zde a vsaďte si na svého favorita

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Na hlavní kartě tohoto turnaje se také odehraje ženská bitva v muší váze mezi Tailou Santosovou a Erin Blanchfieldovou, která měla původně proběhnout v jiném turnaji jako hlavní zápas, jenže to překazila nepříjemná formalita – týmu Santosové se nepodařilo získat víza do Spojených států.

UFC Fight Night: Holloway vs. The Korean Zombie
📅 KDY 26. 8. 2023 (11:00)
🚩 KDE Singapore Indoor Stadium, Singapur
🤼 KARTA program a výsledky
▶️ LIVESTREAM Fortuna TV

UFC Fight Night: Holloway vs. The Korean Zombie – analýza, kurzy a tip

Maxe Hollowaye dostalo k zápasení jeho divoké dětství. Narodil se na Havaji – v oblasti, která byla známá častými pěstními souboji – do rodiny, kde se řešil jeden problém za druhý. Matka byla závislá na pervitinu (později se údajně vyléčila) a tyranský otec od nich odešel, když bylo Maxovi jedenáct. Max se začal o bojová umění zajímat čtyři roky po jeho odchodu, kdy ho uchvátil kickbox.

Svůj první amatérský zápas vyhrál pouhé tři dny po prvním tréninku. V pouhých devatenácti letech, kdy měl za sebou čtyři vyhrané zápasy a nula proher, byl zařazen do žebříčku Bloody Elbow's 2012 World MMA Scouting Report, kde se umístil na sedmém místě.

Tehdy začal být přirovnáván k bývalému šampionovi lehké váhy Anthonymu Pettisovi (kterého o čtyři roky později porazil na TKO). Nejen tohle uznání je důkazem toho, jak skvělý je Holloway striker – využívá širokou škálu kopů i úderů, mezi jeho oblíbené patří kopy z otočky, kolena nebo lokty.

V roce 2012 svedl Holloway svou první bitvu v UFC jakožto nejmladší zápasník proti Dustinu Poirierovi, který ho dokázal ukončit v prvním kole na submisi. Debut moc nevyšel, ale v dalších duelech se Holloway předvedl a připsal si tři vítězství.

Poté následovaly dvě prohry (z toho jedna s Conorem McGregorem) a pak naskočil Holloway na téměř nekonečnou vítěznou vlnu – zaznamenal třináct výher v řadě –, dokud se neobjevil Alexander Volkanovski, který do jeho bilance zasadil celkem tři prohry. V posledním zápase s anglickým bojovníkem Arnoldem Allenem, s nímž tvořili hlavní zápas, zvítězil na body.

BILANCE
Max Holloway (24-7-0) Chan Sung Jung (17-7-0)
VÝHRY PROHRY VÝHRY PROHRY
10 KO/TKO
0 KO/TKO 6 KO/TKO 4 KO/TKO
2 submise 1 submise 8 submise 0 submise
12 na body 6 na body 3 na body 3 na body

V případě Jung Chan-sunga měly rvačky v mládí pro změnu základ v šikaně, a když mu bylo čtrnáct let, jeho teta se rozhodla řízeně krotit jeho temperament a vzala ho do Hapkido gymu, kde začal trénovat kickbox. Později k tomu přidal judo a brazilské jiu-jitsu. V osmnácti se dal k námořnictvu a objevil taekwondo.

Než si ho vzala pod křídla UFC, Jung zápasil v mnoha korejských organizacích – od roku 2007, kdy započal svou profesionální kariéru, nasbíral devět vítězství v řadě a první porážku okusil až o dva roky později, kdy ho v jeho druhém zápase v organizaci Sengoku porazil na body Masanori Kanehara.

V roce 2011 si odbyl svůj debut v UFC, kde se zapsal vítěztvím na submisi proti Američanovi Leonardu Garciovi, jehož v druhém kole ukončil technikou zvanou twister. Poté si připsal další dvě vítězství, mimo jiné s Dustinem Poirierem.

Od dob svého působení v UFC nasbíral Jung i nějaké ty prohry, ale převažují vítězství. V posledním zápase, který svedl s Alexandrem Volkanovskim, si připsal bohužel prohru, když ho Volkanovski ukončil ve čtvrtém kole na TKO.

Svou odolností si Chan-sung vysloužil přezdívku The Korean zombie, udivuje totiž svou schopností udržet si agresivitu v boji i poté, co inkasuje několik tvrdých úderů do hlavy – mnohé by to ochromilo, on je však schopný jet naplno až do konce.

Sázkové kanceláře značně favorizují Maxe Hollowaye (Holloway 1.11, The Korean Zombie 6.59). Hollowayovy statistiky ukazují, že je velmi houževnatý a dokáže jet na plný plyn po všechna kola. Většinu svých zápasů vyhrál na body, umí ale také soupeře odepsat před limitem na TKO/KO. Zdá se, že korejské zombie se zase lépe vede na zemi, a pokud jde o tvrdost v boji, jeho přezdívka mluví za vše.

Pokud by se Hollowayovi podařilo doručit správný úder, mohl by Korejce ukončit předčasně. Jiný příběh by se asi začal psát, pokud by se Chan-sungovi podařilo přesunout boj na zem. Nejpravděpodobnější se ale zdá, že oba zápasníci vydrží až do konce a rozhodne počet signifikantních úderů a takedownů

Tip: Zápas skončí na body nebo technickým rozhodnutím s kurzem 2.25 ➪ Vsadit a sledovat u Fortuny ZDE

Fortuna kurzy

UFC Fight Night 225 (Holloway vs. The Korean Zombie) – program, zápasy, karta, výsledky

Hlavní karta nabídne také souboj v bantamové váze, ve které se předvede Japonec Rinya Nakamura, který stane tváří v tvář Američanovi Ferniemu Garcia. Dojde však také na bitvu těžkých vah – do boje se chystají americký bojovník Parker Porter, proti kterému nastoupí Novozélanďan Junior Tafa.

UFC Fight Night: Holloway vs. Chan Sung Jung: Karta a výsledky
Hlavní karta
Featherweight Max Holloway (KO)
vs. Jung Chan-sung
Light heavyweight Anthony Smith (na body) vs. Ryan Spann
Featherweight
Giga Chikadze (na body)
vs. Alex Caceres
Bantamweight Rinya Nakamura (na body)
vs. Fernie Garcia
Women's Flyweight Erin Blanchfield (na body)
vs. Taila Santos
Heavyweight Junior Tafa (TKO)
vs. Parker Porter
Prelims
Heavyweight Waldo Cortes-Acosta (KO)
vs. Łukasz Brzeski
Bantamweight
Toshiomi Kazama
vs. Garrett Armfield (TKO)
Middleweight
Chidi Njokuani
vs. Michał Oleksiejczuk (TKO)
Welterweight
Song Kenan (na body)
vs. Rolando Bedoya
Welterweight Billy Goff (TKO)
vs. Yusaku Kinoshita
Women's Flyweight Liang Na
vs. JJ Aldrich (TKO)
Middleweight Seung Woo Choi (na body)
vs. Jarno Errens

Jak sledovat přímý přenos online UFC Fight Night: Holloway vs. The Korean Zombie? Livestream, živě na Fortuna TV

Přímý přenos turnaje UFC Fight Night: Holloway vs. The Korean Zombie můžete sledovat živě na streamu sázkové kanceláře Fortuna (Fortuna TV). Jestliže se chystáte využít tohoto přenosu poprvé, je třeba si na stránkách sázkové kanceláře vytvořit účet – registrace vám zabere jen pár minut. Fortuna navíc každého nového registrovaného uživatele odměňuje vstupním bonusem.

Turnaj od 14:00 nabídne i program Premier Sport 2. Zápasy však můžete sledovat také pomocí PPV (pay-per-view), tedy jednorázového zhlédnutí, které si lze zakoupit přímo na stránkách organizace.

Podívejte se na soubor těch nejlepších ukončení korejské zombie:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

1️⃣ Kde se koná turnaj UFC Fight Night: Holloway vs. The Korean Zombie?

Tentokrát turnaj UFC proběhne už po šesté v Singapuru. Naposledy se tu pod křídly UFC bojovalo v červnu roku 2022. Více o turnaji se dozvíte v článku.

2️⃣ Kde sledovat turnaj UFC Fight Night: Holloway vs. The Korean Zombie?

Turnaj můžete sledovat na streamu Fortuna TVVíce o možnostech sledování turnaje se dozvíte v článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Kaik Brito zabojuje o smlouvu s UFC

Contender Series: Kdy a kde sledovat zápas Elliott vs. Brito o smlouvu s UFC – livestream, kurzy

Brazilský bojovník Kaik Brito zabojuje o smlouvu se slavnou UFC. Podrobnosti k jeho zápasu a návod na sledování přímého přenosu vám...

Sean O'Malley to dokázal

Svět oslavuje nového šampiona! Sean O'Malley doručil exkluzivní ukončení a usedl na trůn

Dokázal to. Podceňovaný "Suga" Sean O'Malley dovedl svůj pohádkový příběh k dokonalosti. Tady jsou podrobnosti titulového zápasu UFC 292.

Kaik Brito se smlouvy s UFC nedočká

Brito bojoval jako lev, ale smlouvy s UFC se nedočká. Vítězství mu uteklo o fous

Kaik Brito svedl souboj o kontrakt s UFC a bohužel byl poražen. Co přesně se nepovedlo a o jaký kousek to Brazilci uteklo?