Bellator 280: Bader vs. Kongo 2 - informace, tip a livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

V pátek je na programu jubilejní turnaj Bellator 280, který se uskuteční netradičně v Paříži. Hlavní duel obstará odveta mezi šampionem těžké váhy Ryan Baderem a jeho vyzyvatelem, domácím veteránem Cheickem Kongem. Podrobnosti, program a sázkový tip najdete v článku.

Ryana Badera čeká druhá obhajoba titulu těžké váhy organizace Bellator Foto: Profimedia

Hodnocení turnaje BELLATOR 280: 8,6/10

  • Datum a místo: Pátek 6. května, od 19:00, Paříž, Francie
  • Nabídka sázek: U sázkových kanceláří si můžete vsadit na všechny zápasy

Bellator 280 Paříž: Ryan Bader vs. Cheick Kongo 2 - datum, informace

Na turnaj Bellator 280 může být korunován nejstarší šampion světových organizací. O pás těžké váhy se v pátek okolo 23:55 utkají veteráni UFC Ryan Bader a 46letý vyzyvatel Cheick Kongo. První vzájemný duel v září 2019 přinesl nešťastný „eye poke“ a vítěze neurčil. Od té doby panuje mezi oběma fightery hodně zlé krve, což dělá z odvety obrovsky zajímavou podívanou. Vsaďte si na Bellator 280 s bonusem za registraci zde

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Bader vs. Kongo kurzy a sázkový tip

Ryan Bader je legendou mezi MMA bojovníky a současně jednou z největších hvězd organizace Bellator. Právě zde, jako jediný šampion v historii, dokázal obhájit své tituly ve dvou různých váhových kategoriích.

38letý „Darth“ toho má za sebou opravdu hodně, včetně působení v UFC, kde se v minulosti utkal například s Gloverem Teixeirou, Jonem Jonesem, nebo Ovience St. Preuxem. Baderova silná zbraň je vysoké zápasnické IQ a schopnost upravovat taktiku k průběhu zápasu. Právě to mu v kombinaci s jeho silovým wrestlingem a KO úderem přineslo ty největší úspěchy kariéry a dá se předpokládat, že se toho bude držet i v rámci druhé obhajoby titulu těžké váhy proti Kongovi.

BILANCE
Ryan Bader (29-7-1) Cheick Kongo (31-11-2-1)

Cheick Kongo je takový Petr Monster Kníže ve francouzském vydání. Téměř dvoumetrový hromotluk se navzdory svému pokročilému věku udržuje ve vynikající formě a po příchodu z UFC ze 17 utkání v Bellatoru pouze třikrát prohrál. První vzájemný duel s Baderem v září 2019 poznamenal „eye poke“ soupeře a duel tedy skončil bez výsledku.

Kongo ve svých zápasech daleko více sází na postoj, avšak v posledním zápase dokázal překvapivě utáhnout na Rear Naked Choke výborného ruského zemaře Kharitonova a ukázal i v tomto ohledu své kvality. Velkou výhodou Cheicka Konga v tomto utkání budou domácí fanoušci, kteří poženou svého hrdinu za ziskem mistrovského pásu. Vysoký kurz na papírového outsidera si rozhodně v tomto případě říká o pozornost.

TIP: Cheick Kongo zvítězí, v kurzu 4,04 sipka Vsadit u Tipsportu

Kongo je sice outsider, rozhodně má ale šanci Badera porazit

Bellator 280 program, zápasy, výsledky (Bellator fight card)

Na turnaji se představí také další UFC veterán Joel Romero a celá řada kvalitních francouzských bojovníků. Výsledky Bellatoru 280 najdete zde.

BELLATOR 280
MAIN CARD
Heavyweight title fight Ryan Bader vs. Cheick Kongo
Light heavyweight Joel Romero vs. Alex Polizzi
Lightweight Davy Gallon vs. Benjamin Brander
Middleweight Lorenz Larkin vs. Kyle Stewart
Middleweight
Mike Shipman vs. Gregory Babene
PRELIMS
Featherweight Pedro Carvalho vs. Piotr Niedzielski
Welterweight Lewis Long vs. Thibault Gouti
Featherweight Fabacary Diatta vs. Jordan Barton
Catchweight (160 bl) Soren Bak vs. Charlie Leary
Lightweight Yves Landu vs. Gavin Hughes
Flyweight Lucie Bertaud vs. Katarzyna Sadura
Middleweight Youcef Ouabbas vs. Matthieu Duclos
Welterweight Victor Verchere vs. Bourama Camara

Jak a kdy sledovat Bellator 280 živě: Bader vs. Kongo online live stream a v televizi

Vzhledem k tomu, že se turnaj koná v Paříži, uvidí ho fanoušci v Česku a na Slovensku ve vynikajícím pátečním čase od 19:00. Přímý přenos Bellator 280 je k dispozici na placené stanici Nova Sport 2 a také platformě Voyo, kde je mimo jiné k vidění i nový film o Jiřím Procházkovi: Cesta bojovníka či nejrůznější video obsah o nové MAM organizaci RFA.

Sledovat Bellator živě online můžete i přes oficiální PPV stream. Záznamy zápasů bývají také s odstupem času umisťovány na YouTube. Nezapomeňte si u Sázkové kanceláře Tipsport vyzvednout vstupní bonus za registraci, díky kterému si můžete vsadit na svoje favority.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

Front kick Michaela Chandlera

Sázení na MMA - strategie, druhy sázek a nejlepší tikety

Smíšené bojové umění je velkým lákadlem také pro sázkaře ✏️. V tomto sportu existuje celá řada důležitých indicií☝. Čemu tedy věnovat...

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.