IAF Streetfighter 3 - datum, zápasy, livestream a kurzy

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Pyramidový MMA formát s názvem IAF Streetfighter je zpátky. Divočina uvnitř nákupního centra a na jejím konci korunovaný šampion dané váhy. Ideální nastartování kariéry a pro diváky skvělá zábava. Kdy a kde sledovat Streetfighter živě se dozvíte v článku.

IAF Streetfighter se po pauze opět vrací Foto: Facebook/I AM Fighter

IAF Streetfighter 3 online - informace

Jedinečná šance pro MMA amatéry nakopnout svoji kariéru. Přesně to je show IAF Streetfighter, která vznikla v době pandemie covidu a nyní dostává další pokračování. V pátečních termínech 26. 8., 2. 9., a 9. 9. se postupně v pražském nákupním centru Šestka uskuteční tři pyramidy, ze kterých ještě v ten den vzejdou noví šampioni dané váhy. Sledujte zápasy IAF Streetfighter u Fortuny ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

IAF Streetfighter kurzy, pravidla a váhové kategorie

Organizace IAM Fighter dlouhodobě podporuje a staví svůj model turnajů na podpoře amatérů a poloprofesionálních zápasníků. Streetfighter přesně zapadá do tohoto konceptu, ze kterého v minulosti vzešli fighteři jako David Zoula, nebo David Závoda a další.

Ve třetí sérii Streetfighteru se bude bojovat ve 3 váhových kategoriích. Oproti minulosti se systém mění, avšak o zábavu bude i tentokrát bohatě postaráno.

  • IAF Streetfighter III - 70 kg (26. srpna 2022) - vítěz: Matěj Valoušek
  • IAF Streetfighter III - 85 kg (2. září 2022) - vítěz: Adam Jakubík ✔
  • IAF Streetfighter III - 85 kg + (9. září 2022)

Finalisty jednotlivých pyramid absolvují včetně boje o post šampiona celkem čtyři zápasy v jeden den, což už je pořádná porce. „Chceme tímto podpořit amatéry, aby svými výkony třeba oslovili partnery a mohli se dál věnovat tomu, co je baví“, nechal se slyšet promotér Petr Ondruš. Pravdou je, že v předchozích letech se Streetfighter těšil poměrně velké oblibě a sledovanosti.

Jedním z duelů ve váze do 85 kilogramů byl v pátek 2. září souboj dvou poměrně zkušených amatérů Adam Jakubík vs. Robin Bláha. Druhý jmenovaný téměř 3 roky nezápasil poté, co naposledy prohrál v atraktivním zápase na turnaji Fight Night West se Sergejem Reichem.

To Adam Jakubík dokonce nedávno bojoval o profi smlouvu pod organizací Real Fight Arena a v kleci prozatím zůstává neporažen. Jeho doménou jsou zejména takedowny, což přesně v tomhle zápase proti Bláhovi vedlo k vítězství a postupu. Jakubík následně vyzrál i na Klimeše, Serdyuka a Bláhu a celou pyramidu ovládl.

I AF Street fighter 3 fight card finálový večer - program

Program závěrečného turnaje IAF Streetfighter Foto: I Am Fighter

Na složení jednotlivých zápasů se podívejte v této tabulce. Na všechna utkání vypsala Fortuna sázkové kurzy.

IAF Streetfighter (2.9.2022)
MMA
Prát D. vs. Kupr V.
MMA
Drvota F. vs. Juřík M.
MMA
Lenárt A. vs. Zelenka M.
MMA
Novotný D. vs. Křemen J.
MMA D. Baruschke vs. Valášek M.

Jak Streetfighter sledovat živě? Online livestream, Streetfighter TV přímý přenos

Jedním z hlavních partnerů Streetfighteru je Sázková kancelář Fortuna, proto můžete sledovat všechny zápasy na Fortuna TV živě. Streetfighter v televizi poběží v přímém přenosu od 19:00 na stanici O2 TV, která je ovšem součástí placených balíčků. Na video upoutávku k nové sérii se podívejte zde. Ve videu se podívejte na finálovou výhru Adama Jakubíka ze druhého turnaje I AF StreetFighter.

IAF Streetfighter 3 lístky

Na počínání MMA bojovníků, kteří teprve stojí na prahu velké kariéry, se můžete přijít podívat i osobně. Vstupenky IAF Streetfighter jsou v prodeji online v síti ticketportal.cz. Jejich cena se pohybuje v rozmezí 100 – 700 Kč.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Eye poke je poměrně častým porušením MMA pravidel

Co je eye poke a jak často k němu dochází – VIDEO

Eye poke, neboli píchnutí do oka soupeře, je zakázanou MMA technikou ⛔, která je ale v zápasech poměrně často k vidění. V tomto článku si...

Front kick Michaela Chandlera

Sázení na MMA - strategie, druhy sázek a nejlepší tikety

Smíšené bojové umění je velkým lákadlem také pro sázkaře ✏️. V tomto sportu existuje celá řada důležitých indicií☝. Čemu tedy věnovat...

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...