Jak sledovat KSW 87 živě? Martínek a Brichta dnes v online livestreamu zdarma

Už dnes od 19:00 se v Třinci koná očekávaný turnaj KSW 87 s několika českými bojovníky. Návod, kde sledovat zápasy živě najdete v článku.

sipka LIVESTREAM INFO KSW 91: BRICHTA VS. MIRCEA (17.2.2024)

Turnaj KSW 87 se koná už dnes v Třinci Foto: KSW

Kdy a jak sledovat KSW 87 ▶️ live stream a přímý přenos

Nesmírně zajímavé zápasy pro českou MMA scénu nabídne dnešní turnaj KSW 87 v Třinci. Do akce jde několik českých zástupců včetně Filipa Macka, Lea Brichty a Michala Martínka, který v hlavním zápase zabojuje o titulovou šanci. Sledujte KSW živě a zdarma ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

MMA turnaj KSW 87: Martínek vs. Stošič je jasnou volbou pro sobotní večer. Zkušený český válečník vyhlíží jednu z nejtěžších bitev kariéry, která ho v případě úspěchu může posunout k titulu v těžké váze přední evropské organizace KSW.

Velké jméno si může v Třinci udělat i Leo Brichta, který přijal těžkou výzvu a v hlavním předzápase otestuje jeho aktuální formu Roman Szymanski. Na kartě se také představí Filip Macek, Vojtěch Garba, Josef Štummer, nebo Tobiasz Le.

  • KSW 87 Třinec 14. října od 19:00, WERK Arena

Všichni čeští borci zvládli úspěšně páteční vážení, a tak nic nebrání tomu, aby v Třinci hrdě reprezentovali českou vlajku. Organizace KSW se do Česka vrací po 8 měsících od úvodního galavečeru v Liberci. Fortuna u této příležitosti vypsala i několik různých podsázek.

Jak KSW zdarma sledovat na mobilu, PC a tabletu? Fortuna TV, Voyo přímý přenos, PPV

Nejlepší volbou pro sledování celého turnaje je zaregistrovat se u Fortuny a v sekci LIVE sledovat všechny zápasy. Založení herního konta zvládnete během několika minut kompletně online z pohodlí domova a navíc dostanete příjemný bonus, za který si můžete rovnou vsadit na vaše favority. Přímý přenos nabídne také online služba Voyo, která je však zpoplatněná. K dispozici je také oficiální pay-per-view (PPV).

U Fortuny si jednotlivé zápasy KSW můžete pustit v mobilní aplikaci, nebo přímo na webu. Během zápasů můžete využít i oblíbené live sázky a zpěstřit si tak samotné sledování skvěle obsazeného turnaje.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

1️⃣ Kde je možné sledovat KSW 87 živě?

Turnaj KSW 87 s Michalem Martínkem a Leo Brichou můžete sledovat živě online. Návod a detailní informace najdete v článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Logan Paul se po delší době představí v boxerském zápase

Kde sledovat box Logan Paul vs. Dillon Danis, KSI vs. Tommy Fury živě livestream, kurzy

V sobotu 14. října se v anglickém Manchesteru koná boxerský galavečer, který má netradičně dva hlavní zápasy.✌ Návod na livestream najdete...

Sledujte UFC turnaj na Tipsport TV s bonusem za registraci

Jak sledovat UFC live streamy zdarma živě? Na Tipsport TV

Sledujte v roce 2024 ✅ všechny turnaje UFC v livestreamech zdarma. ❤️ Podívejte se na snadný návod a fanděte u MMA zápasů v přímém...

Sodiq Yusuff

UFC Fight Night: Yusuff vs. Barboza – datum, karta, sázkový tip a livestream

Tentokrát tradiční UFC Fight Night vyvrcholí duelem pérových vah mezi Sodiqem Yusuffem a Edsonem Barbozou.🥊 Podívejte se na kompletní kartu...