UFC Fight Night: Yusuff vs. Barboza – datum, karta, sázkový tip a livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tentokrát tradiční UFC Fight Night vyvrcholí duelem pérových vah mezi Sodiqem Yusuffem a Edsonem Barbozou. Podívejte se na program, kurzy a kompletní kartu turnaje.

KARTA
BILANCE A KURZY
SÁZKOVÝ TIP
LIVESTREAM

Sodiq Yusuff Foto: Profimedia

Hodnocení turnaje UFC Fight Night: Yusuff vs. Barboza 8.3/10

  • datum: 14. 10. 2023 (22:00) – 15. 10. (2:00)
  • místo: UFC Apex facility in Enterprise, Nevada, Spojené Státy
  • nabídka sázek: sázkové kanceláře vypsaly kurzy na všechny zápasy turnaje

UFC Fight Night: Yusuff vs. Barboza – datum, místo a další info

Sobotní turnaj UFC Fight Night s pořadovým číslem 230 nabídne nabitou kartu, která vyvrcholí soubojem mezi jedenáctkou žebříčku pérové divize UFC Sodiqem Yusuffem a třináctkou Edsonem Barbozou. Zápas mezi těmito dvěma bojovníky se měl ve skutečnosti odehrát už před třemi lety, tehdy však Sodiq Yusuff z neznámých důvodů ze zápasu odstoupil. Vsaďte si na svého favorita a získejte registrační bonus zdarma

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Během tohoto turnaje jsme se měli původně dočkat dalšího zápasu Davida Dvořáka, který měl nastoupit proti japonskému bojovníkovi Tatsurovi Taira. Dvořák ale nedávno ohlásil zranění, které mu nedovolí do zápasu nastoupit, a tak se duel odložil na neurčito.

UFC Fight Night: Yusuff vs. Barboza
🕑KDY 14. 10. 2023 (22:00) – 15. 10. (2:00)
📍KDE UFC Apex facility in Enterprise, Nevada, Spojené Státy
✏️KARTA program a výsledky
▶️LIVESTREAM Fortuna TV

UFC Fight Night 230: Yusuff vs. Barboza – bilance a kurzy

Yusuff svou profesionální kariéru započal v roce 2016 soubojem v organizaci Shogun Fights 14, kde ve druhém kole na TKO porazil Alvina Mercera. Poté se Yusuff na nějakou dobu upíchl v americké organizaci VFC (Victory Fighting Championship), kde si odbouchal tři vítězné zápasy.

Sodiq Yusuff vyrůstal v polygamní komunitě a jeho otec měl čtyři manželky. Yusuff má prý celkem 16 sourozenců (z toho 4 vlastní). Jeho matka ho v jeho devíti letech vzala spolu s jedním z bratrů do Ameriky. Zbytek rodiny zůstal v Nigérii.

Poté absolvoval ještě pár zápasů, ale už v roce 2018 se účastnil Dana White's Tuesday Night Contender Series, kde na body porazil Mikea Davise, což mu vyneslo smlouvu s nejprestižnější organizací světa.

O několik měsíců později se Yusuff předvedl ve svém prvním zápasu v UFC, který vyhrál v prvním kole na TKO. I v dalších třech zápasech si Sodiq připsal výhru. První a zatím jediná prohra v UFC přišla v roce 2021, kdy Yusuff nedokázal na body porazit Angličana Arnolda Allena.

Yusuff se však porážkou nenechal rozhodit a hned v dalším zápase znovu naskočil na vítěznou vlnu, od té doby zaznamenal dvě výhry v řadě. Yusuffova současná bilance čítá celkem třináct výher a pouze dvě prohry. Mnohých vítězství dosáhl na body, soupeře ale dokáže také ukončit předčasně na KO či TKO.

BILANCE
Sodiq Yusuff Edson Barboza
13 výher 23 výher
Výhry KO/TKO: 6 Výhry KO/TKO: 14
Výhry na submisi: 1 Výhry na submisi: 1
Výhry na body: 6 Výhry na body: 8
2 proher 11 proher
Prohry KO/TKO: 1 Prohry KO/TKO: 4
Prohry na submisi: 0 Prohry na submisi: 2
Prohry na body: 1 Prohry na body: 5
Kurzy Fortuna Kurzy Fortuna
1.60 2.34

kurzy aktuální k 13. 10. 2023 (10:30)

Brazilec Edson Barboza zápasí na profesionální úrovni od roku 2009 a od té doby stihl absolvovat čtyřiatřicet zápasů. Na počátku své kariéry si připsal deset výher v řadě a první porážku okusil až v pátém zápase v UFC, když ho v prvním kole ukončil Jamie Varner.

Barboza se stal součástí nejprestižnější organizace světa už v roce 2010 – tou dobou měl na kontě šest výher a ani v UFC se nic nezměnilo – v prvním souboji porazil na TKO Mikea Lullo, kterého doslova ukopal a poprvé v historii UFC tak ukončil zápas pomocí tvrdých kicků.

Do historie UFC se také zapsalo Barbozovo ukončení Terryho Etima, kterého v roce 2012 poslal k zemi spinning wheel kickem (viz video níže).

Edson Barboza se narodil předčasně ve 28. týdnu a jeho šance na přežití byly tehdy 50/50. Je tedy zvyklý bojovat doslova odjakživa a tak není překvapení, že už v osmi letech začal s tréninkem Muay Thai.

Od té doby si Barboza v UFC odbouchal nespočet zápasů a nasbíral v organizaci při tom 16 vítezství a 11 proher. V posledním zápase si Barboza připsal výhru s Američanem Billym Quarantillem, kterého ukončil už v prvním kole.

Vzhledem ke střídavé tendenci Edsona Barbozy sázkové kanceláře favorizují spíše Yusuffa. V jeho prospěch mluví i nižší věk, ačkoli Barboza je zase na druhé straně zkušenější.

Pokud jde o jejich výhry, resp. způsoby ukončení, mají bojovníci velice podobnou bilanci – velmi často ukončují protivníky KO/TKO před limitem, nebo naopak drží až do konce a utáhnou soupeře na body. Oba dva mají v bilanci pouze jednu výhru submisí.

TIP: Zápas skončí na body nebo technickým rozhodnutím v kurzu 2.80 ➪ Vsadit a sledovat u Fortuny ZDE

Kurzy Fortuna Tip kurzy aktuální k 13. 10. 2023 (12:30)

UFC on ESPN+ 88: Yusuff vs. Barboza – program, fight card, zápasy a výsledky

Na tomto turnaji se fanoušci dočkají již jednou odloženého zápasu bantamových vah Camerona Saaimana a Christiana Rodrigueze, kteří otevřou hlavní kartu. V akci se také předvedou bojovníci střední váhové kategorie Michel Pereira, který měl původně zabojovat proti Marc-André Barriaultovi, ten však musel ze zdravotních důvodů odstoupit a v kleci za něj nakonec zaskočí Andre Petroski.

UFC Fight Night: Yusuff vs. Barboza
Hlavní karta
Featherweight Sodiq Yusuff
vs. Edson Barboza
Women's Flyweight Jennifer Maia
vs. Viviane Araújo
Bantamweight
Jonathan Martinez
vs. Adrian Yanez
Middleweight Michel Pereira
vs. Andre Petroski
Flyweight Edgar Cháirez
vs. Daniel Lacerda
Bantamweight
Cameron Saaiman
vs. Christian Rodriguez
Prelims
Featherweight Darren Elkins
vs. T.J. Brown
Women's Bantamweight
Tainara Lisboa
vs. Ravena Oliveira
Lightweight
Terrance McKinney
vs. Brendan Marotte
Women's Bantamweight Irina Alekseeva
vs. Melissa Dixon
Bantamweight Chris Gutiérrez vs. Alateng Heili
Women's Strawweight Ashley Yoder vs. Emily Ducote

Jak a kde sledovat UFC Fight Night: Yusuff vs. Barboza online živě? Přímý přenos (live stream) na Fortuna TV

Turnaj UFC Fight Night: Yusuff vs. Barboza lze sledovat prostřednictvím live streamu sázkové kanceláře Fortuna. Sázkovka vám přímý přenos dopřeje zdarma, stačí se jen zaregistrovat. Založení účtu trvá jen pár minut a Fortuna vás za registraci odmění vstupním bonusem. Veškeré podmínky a podrobný návod, jak se registrovat, najdete zde: Jak sledovat UFC live streamy zdarma živě? Na Fortuna TV.

Turnaj UFC Fight Night: Yusuff vs. Barboza bude od jedné hodiny ranní ke zhlédnutí také na programu Premier Sport. Třetí možností je zakoupení UFC Fight Passu – tímto způsobem si můžete zaplatit zhlédnutí prelims zápasů a zápasů hlavní karty zvlášť podle toho, co vás z konkrétní karty zrovna zajímá.

TEST

Podívejte se na Barbozovo TKO pomocí spinning wheel kopu, kterým ukončil Terryho Etima:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

1️⃣ Kde se koná turnaj UFC Fight Night: Yusuff vs. Barboza?

Sobotní UFC Fight Night: Yusuff vs. Barboza se tradičně koná v Apexu v Nevadě.

2️⃣ Kde sledovat turnaj UFC Fight Night: Yusuff vs. Barboza?

UFC Fight Night: Yusuff vs. Barboza můžete sledovat prostřednictvím streamu sázkové kanceláře Fortuna. Více o možnostech sledování turnaje se dozvíte v článku.

3️⃣ Bojuje na turnaji UFC Fight Night: Yusuff vs. Barboza nějaký Čech?

Původně měl mít na tomto turnaji další zápas David Dvořák. Ten však ze zdravotních důvodů z duelu s Japoncem Tatsurem Taira musel odstoupit.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Conor McGregor

Sotva McGregor vstoupil do programu, UFC utnulo spolupráci s USADA. Náhoda?

O USADA se mluvilo hlavně v souvislosti s Conorem McGregorem, který se nedávno k testování přihlásil. UFC však teď s agenturou ukončilo...

Lucka Pudilová

Lucka Pudilová: Prohry jsem obrečela. McGregor rád spáruje se slabšími

Lucka Pudilová byla první Češkou v UFC, přesto se i ona musela naučit vyrovnat s prohrami.👊 Jak se dokáže naše top bojovnice vypořádat s...

Khamzat Chimaev

Costa je sice ze hry, Chimaev na tom ale netratí. Dostane více než zajímavou náhradu

Paulo Costa byl přesvědčený, že do zápasu nastoupí, šéf UFC byl ale zřejmě prozíravý a měl v rukávu trumf v podobě velmi zajímavé náhrady....