Kdy a kde sledovat dnes živě Pešta – Stawowy na KSW 86? Livestream zdarma

V tomto článku se dozvíte jak a v kolik hodin dnes sledovat zápas Viktora Pešty na turnaji KSW 86. Zvládne svůj debut v polské organizaci vítězně?

Viktor Pešta se vrací do boje Foto: Profimedia

KSW 86 live: Filip Stawowy vs. Viktor Pešta online stream (16. 9. 2023)

Už dnes večer okolo 20:00 se nažhavený Viktor Pešta poprvé představí v organizaci KSW. Jeho soupeřem bude urostlý ranař Filip Stawowy, který před pár měsíci těsně prohrál s Michalem Martínkem. Najde na něj recept i znovuzrozený Viktor Pešta? Sledujte KSW 86 v livestreamu zdarma ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Zápas Stawowy vs. Pešta představuje pro české fanoušky velké lákadlo. Každý totiž napjatě očekává v jaké formě a rozpoložení se Viktor ukáže po ne zrovna povedeném období. On sám hlásí velkou chuť a kvalitní kemp. Potvrdí to v kleci?

Na kartě turnaje KSW 86 uvidíme v akci i dalšího Čecha. Vycházející hvězda Dominik Humburger se v hlavním předzápase celého galavečera popasuje s Michalem Michalskim. Analýzu tohoto zápasu si můžete přečíst zde.

Fortuna TV dlouhodobě vysílá všechny turnaje KSW živě a dnešní turnaj nebude výjimkou. Všichni nově zaregistrovaní sázkaři se mohou těšit na parádní vstupní bonus a přístup k mnoha sportovním livestreamům zdarma. Stávající tipéři musí pro spuštění streamu splnit podmínku vsazeného tiketu v posledních 7 dnech. Na turnaj se můžete podívat také na Voyo, kde je potřeba si pořídit předplatné.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

1️⃣ Kde sledovat dnes KSW 86 živě na mobilu, PC i tabletu?

Čech Viktor Pešta jde do boje na dnešním turnaji KSW 86 v polské Wroslavi. Návod na sledování přímého přenosu najdete v tomto článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...

David Kozma se ve Frankfurtu porve o finále pyramidy Tipsport Gamechanger

Oktagon 46: Kozma vs. Veličković 2 (semifinále Tipsport Gamechanger) – kurzy, analýza, tip

Frankfurt potřetí hostí turnaj organizace Oktagon MMA, tentokrát s pořadovým číslem 46.✅ Důležité informace k celému galavečeru najdete v...

Podívali jsme se, kolik berou zápasníci v různých MMA organizacích

Kolik vydělávají nejlépe placení MMA bojovníci? Známe odpověď

Peníze hýbou světem☝. Smíšené bojové umění není v tomto směru žádnou výjimkou. Jak štědrý je ve skutečnosti Oktagon💸 nebo šéf UFC Dana...