KSW 69: Przybysz vs. Martins - karta, livestream a kurzy

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Turnaj KSW 69 otevře zápas českého bojovníka Luboše Lesáka s domácím Wojciechem Kazieczkem. O titul bantamové váhy si to rozdá šampion Sebastian Przybysz a Brazilec Werlleson Martins. Všechny zápasy vysílá živě Fortuna TV. Kompletní info najdete v tomto článku.

ANALÝZA A TIPKARTALIVESTREAM

Luboš Lesák má před sebou premiéru v polské organizaci KSW Foto: OKTAGON MMA

KSW 69: Sebastian Przybysz vs. Werlleson Martins - datum, informace

Na nadcházejícím turnaji KSW 69 uvidíme v akci i českého bojovníka Luboše Lesáka. Galavečer, který startuje v sobotu 23. dubna od 19:00 nabídne hned několik zajímavých zápasů, včetně titulového souboje v mužské bantamové váze. Sledujte všechny zápasy živě zdarma na Fortuna TV

MMA - sleduj průběh zápasu zde

KSW 69: Kazieczko vs. Lesák zápas pérová váha - kurzy, sázkový tip, analýza

Luboš Lesák má sice v profi MMA pouhé dva zápasy (dvě výhry), už nyní ale dostává šanci v prestižní evropské organizaci KSW. Několikanásobný mistr ČR v Muay Thai a K1 má domluvené střídavé starty s novou organizací RFA, kde by si měl svoji premiéru odbýt v květnu. Ještě na podzim přitom zápasil pod Oktagonem, kdy na turnaji s pořadovým číslem 28 ve vyrovnaném zápase na body přetlačil jiného elitního postojáře, Vlada Lengála.

Wojciech Kazieczko je mladý a nadějný prospekt KSW, který má na kontě jednu profesionální MMA výhru. Podobně jako Lesák i mladší z bratrů Kazieczků vzešel z prostředí postojových disciplín a z toho vychází i jeho styl. Český fighter by měl v tomto souboji dvou debutujících borců pod KSW těžit z větších zkušeností a velmi dobrého wrestlingu i práce na pletivu.

TIP: L. Lesák zvítězí, v kurzu 1,91 sipka Vsadit u Fortuny ZDE

Na výhru Luboše Lesáka je velice pěkný sázkový kurz

Na turnaji KSW 69 se měl původně o titul bantamové váhy ucházet Gruzínec Zuriko Jojua, jeho zápas s Przybyszem musel být ale zrušen poté, co se nepříjemně zranil v tréninku. Šanci tak dostává zkušený brazilský zápasník Werlleson Martins (16-4), pro kterého bude tato titulová výzva zároveň premiérou v KSW.

Nebezpečný zemař bude čelit držiteli pásu Sebastianu Przybyszovi, pro kterého půjde o druhou obhajobu titulu. Naposledy si senzačně poradil s Dos Santosem, kterého dokázal na konci třetího kola utáhnout na pokročilou techniku Inverted Triangle Choke.

KSW 69 zápasy: fight card, program, výsledky

Kompletní fight card turnaje KSW 69 najdete v této tabulce. Po skončení zde budou i všechny výsledky, včetně způsobu ukončení.

KSW 69
Bantamweight
Sebastian Przybyscz (submise) vs. Werlleson Martins
Middleweight Cezary Kęsik vs. Paweł Pawlak (body)
Flyweight Natalia Baczyńska vs. Sara Luzar Smajić (body)
Catchweight 68kg Robert Ruchała (body) vs. Michele Baiano
Lightweight Maciej Kazieczko (TKO) vs. Wilson Varela
Welterweight Artur Szczepaniak (submise) vs. Jivko Stoimenov
Bantamweight Patryk Chrobak vs. Paweł Polityło (body)
Featherweight Wojciech Kazieczko (KO) vs. Luboš Lesák

Jak sledovat KSW 69 živě online zdarma? Live stream Fortuna TV, KSW v televizi

Celý turnaj KSW 69 můžete sledovat v přímém přenosu na Fortuna TV. Po jednoduché registraci a založení herního konta dostanete příjemný sázkový bonus a přístup k mnoha sportovním livestreamům i soutěžím o parádní ceny. Turnaj také vysílá platforma Voyo a Nova Sport 2, obě služby jsou však zpoplatněné. K dispozici je možnost zakoupit si oficiální pay-per-view stream. Podívejte se, jakým způsobem se podařilo Przybyszovi vybojovat mistrovský pás.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

1️⃣ Kdy se koná turnaj KSW 69 s Lesákem?

Na turnaji KSW 69 se představí také český zápasník Luboš Lesák. Galavečer se uskuteční v sobotu 23. dubna 2022 od 19:00 a živě ho můžete sledovat na Fortuna TV. Více informací a sázkový tip najdete uvnitř článku.


Hodnocení turnaje KSW 69: 8,6/10

  • Datum a místo: 23. 4. 2022, Varšava, Polsko
  • Nabídka sázek: Na všechny zápasy si lze vsadit u Sázkových kanceláří

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Povinná kontrola bojovníka před vstupem do klece

Pravidla MMA (mixed martial arts) - techniky a bodování

Podívejte se na zásadní informace o pravidlech a technikách stále populárnějšího sportu❤️, kterým je MMA. V článku najdete i pohled do...

Mate Kertesz poráží Christiana Jungwirtha na split decision, OKTAGON MMA

Jak se boduje v MMA? Varianty a kritéria bodového rozhodnutí

V tomto článku rozebíráme, jakým způsobem se boduje MMA zápas ☝. Jaké jsou varianty bodového rozhodnutí 🖊️ a co se v průběhu boje považuje...

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...