RCC: Khayal Dzhaniev vs. Tadeáš Růžička datum, info a livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Český bojovník Tadeáš Mawar Růžička má před sebou obrovskou kariérní výzvu. Na turnaji RCC: Intro 24 vyzve v Jekatěrinburgu domácí hvězdu Khayala Dzhanieva. Zápas se uskuteční pod pravidly MMA a veškeré podrobnosti se dozvíte v tomto článku.

Tadeáš Mawar Růžička jde do boje Foto: RFA

RCC: Intro 24: Khayal Dzhaniev vs. Tadeáš Mawar Růžička MMA zápas - aktuální info, sázky

Známé jméno tuzemské scény čeká už o víkendu světový zápas. Tadeáš Mawar Růžička se v Rusku pobije s elitním muay thai bojovníkem Khayalem Dzhanievem. Ovšem pozor, utkání proběhne pod pravidly MMA, což bude pro Rusa debut, zatímco Mawar se před 2 lety smíšenému bojovému umění intenzivně věnoval. Dokáže z toho nyní těžit? Vsaďte si na bojové sporty s bonusem za snadnou online registraci ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Zástupce pražského Spejbl Gymu, Tadeáš Růžička, se v posledních letech věnuje výhradně postoji v malých rukavicích (real fight), kde pod organizací RFA sbírá výhru za výhrou a kráčí k titulové šanci. Jeho dosud jediný profesionální MMA zápas skončil v březnu 2021 porážkou na body, proti bývalému judistovi, Karetovi z Polska.

Hozené laso z Ruska se rozhodl přijmout i přesto, že se technikám MMA aktuálně v tréninku nevěnuje. Drobná výhoda je ale i tak na jeho straně. Před lety měl totiž ambici trvale zaplout do vod MMA, což ale nevyšlo, a tak se vrátil k tomu, v čem vyniká. Dá se ale čekat, že mu některé nácviky technik nebo obrany proti takedownům v paměti utkvěly. To ale samozřejmě ukáže až samotný zápas.

Růžička vs. Dzhaniev
Kdy: Sobota, 4. 2., cca 17:00 - 18:00
Kde: Jekatěrinburg, Rusko
Váha: MMA, lehká (70 kg)
Věk, výška: R (25 let, 175 cm) ; D (29 let, 175 cm)
Livestream: Info níže

bavte-se-u-sazkove-kancelare-betano

Jméno Khayal Dzhaniev má ohromný zvuk především proto, že se mu jako dosud jedinému Rusovi podařilo v roce 2015 porazit fenomenálního Buakawa. Pokud vám náhodou toto jméno nic neříká, pak vězte, že jde o jednoho z nejlepších zápasníků v thajském boxu všech dob.

Dzhaniev má za sebou obrovskou porci zápasů, ať už mezi profesionály, nebo amatéry, kde se například v roce 2010 stal šampionem IFMA European Junior. K tomu se dá ale přihlížet jen částečně, protože jak dobře víme, MMA je naprosto jiná disciplína a Dzhaniev nemá s ostrým zápasem žádné zkušenosti.

Mawar navíc nemá v Rusku absolutně co ztratit. Naopak, pokud se mu podaří zvítězit, může si udělat velké jméno a otevřít si dveře k dalším zahraničním štacím. Soupeř je vnímán jako obrovský favorit. Český borec je ale ve skvělé formě, dobrém zápasovém tempu i rozpoložení. S trenérem Michalem Vančurou odcestovali již v úterý, což je dostatečná doba na aklimatizaci na místní podmínky.

Kde sledovat RCC: Dzhaniev vs. Růžička živě online zdarma?

Galavečer RCC Intro 24 pravděpodobně půjde sledovat online skrze placené PPV. Podrobnější informace najdete na oficiálním Instagramu organizace, případně YouTube.

Návod, jak sledovat Mawara online živě, se vám pokusíme přinést i na těchto řádcích v den konání turnaje. V přiloženém videu se podívejte na poslední výkon Mawara v duelu s Denisem Makowskim v RFA.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

*️⃣ Kdy má Tadeáš Mawar Růžička zápas v Rusku?

Mawar se utká v Rusku na turnaji RCC: Intro 24 s Khayalem Dzhanievem 4. února 2023. Zápas proběhne v disciplíně MMA. Podrobnosti se dočtete v článku.


Hodnocení turnaje RCC: Intro 24: 9,0/10

  • Datum a místo konání: 4. 2. 2023, Yekaterinburg, Sverdlovsk Oblast
  • Nabídka sázek: Pro aktuální kurzy sledujte nabídku sázkových kanceláří

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Václav Sivák je historicky prvním šampionem RFA

Real Fight Arena (RFA) - informace, turnaje a zápasníci

Real Fight Arena je MMA organizací✨, která vstoupila na česko-slovenskou scénu bojových sportů v roce 2021⚡. Podrobnosti se dočtete v tomto...

Front kick Michaela Chandlera

Sázení na MMA - strategie, druhy sázek a nejlepší tikety

Smíšené bojové umění je velkým lákadlem také pro sázkaře ✏️. V tomto sportu existuje celá řada důležitých indicií☝. Čemu tedy věnovat...