Oktagon 25: Karol Ryšavý vs. Marek Bartl kurzy, analýza, tip

Vyostřený duel mezi Karolem Ryšavým a Markem Bartlem přitahuje pozornost celé MMA scény. V sobotu 19. 6. dostanou oba příležitost vyřídit si účty přímo v kleci na turnaji Oktagon 25.

Marek Bartl na Oktagonu 22 prolil krev, přesto vyhrál. Zopakuje to? Foto: OKTAGON MMA

Ryšavý vs. Bartl, aneb souboj vyhlášených slovenských gymů OFA vs. SFG

Rivalita graduje, napětí se dá krájet. Zápas Karola Ryšavého proti Marku Bartlovi byl v minulosti už několikrát na spadnutí. Vyšlo to ale až teď. A česko-slovenská bitva talentovaných fighterů extrémně táhne. Je veřejným tajemstvím, že jeden druhého nemusí. V sobotu 19. 6. kolem 22:00 tak půjde o mimořádně vyhrocený hlavní předzápas skvěle obsazeného turnaje Oktagon 25. Nezapomeň být u toho a sledovat, jak tento duel dopadne. Klikni ZDE registruj se pohodlně online a sleduj turnaj živě

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Galavečer Oktagon 25 proběhne tradičně v brněnském Zoner Boby Hall a přímo na místě budou moci být diváci. Dlouho očekávaný souboj Bartla s Ryšavým se „upekl“ skrze sociální sítě, kdy výzvu Slováka Ryšavého Marek Bartl ihned přijal. Vzájemné vzkazy se sice nesly v přátelském duchu, ve skutečnosti je ale vše jinak.

Karol Ryšavý (8-3) Marek Bartl (10-9)
Poslední zápas: výhra proti Kuzníkovi Poslední zápas: výhra proti Mokrému

Karol „Bomby“ Ryšavý se ve svém posledním vystoupení postaral o velkou senzaci, když dokázal v prvním kole uškrtit specialistu - zemaře Matěje Kuzníka. Tím potvrdil svůj výkonostní progres, který nastal už v zápase s kvalitním Miro Štrbákem (prohra split decision). Ryšavý se pyšní velmi solidní bilancí 8 výher a 3 porážek, a i vzhledem k celkovému vítězství v show Oktagon Výzva, nemůže být o jeho kvalitách pochyb. Zároveň platí za velmi komplexního bojovníka, který dokáže zahrozit v postoji i na zemi. V organizaci Oktagon je právem považován za jeden z největších talentů.

Marek Bartl nastupuje v Oktagonu s českou i slovenskou vlajkou a jeho srdce bije pro obě krajiny. Také Bartl jede aktuálně na vítězné vlně, kdy po velmi těsné porážce s Kuzníkem, dokázal naposledy díky zkušenému výkonu porazit na body kvalitního Michala Mokrého. Bartlova bilance je sice 10 výher a 9 porážek, ovšem pozor - z posledních 7 zápasů prohrál jediný a v minulosti si připsal například výhru nad Milanem Ďatelinkou. Za poslední dobu prošel obrovským výkonostním vzestupem a i na zemi se už dokáže měřit s těmi nejlepšími. Do karet mu proti Ryšavému budou hrát i větší zkušenosti.

Oba borce spojuje touha ukončit zápas před časovým limitem. Své zápasy málokdy a nepříliš ochotně dovádí k bodovému rozhodnutí. Okolo zápasu navíc panují velké emoce a vzájemný trashtalk. Sázka na ukončení duelu v prvních dvou kolech má solidní value.

TIP: Počet kol: Méně než 2,5 v kurzu 2,03 sipka Vsadit u Tipsportu

Utkání se bude rozhodovat v prvních dvou kolech

Oktagon MMA: Kde sledovat Bartl - Ryšavý zápas? Online live stream, PPV

Souboj Bartl vs. Ryšavý můžeš sledovat několika způsoby. Kromě oficiálního PPV přenosu je možností také livestream jednotlivých zápasů na Tipsportu. Sázkové kurzy favorizují Karola Ryšavého, Marek Bartl je ale velmi nepříjemným typem bojovníka a zápas budou rozhodovat detaily.

Vychutnej si Oktagon 25 na Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Bojan Veličković je novou tváří organizace Oktagon

Oktagon 25: Emmanuel Dawa vs. Bojan Veličković kurzy a preview

V tomto článku najdeš zápasovou analýzu a sázkový tip zdarma k očekávanému duelu zahraničních velterových vah organizace Oktagon.

Ronald Paradeiser slaví vítězství

Ronald Paradeiser - životopis a zápasy MMA bojovníka

Obrovsky talentovaný a pokorný zápasník🤗, který má na svém kontě i přes svůj nízký věk celou řadu cenných skalpů.☝ Toto je příběh a kariéra...

Minda vs. Buday staredown, OKTAGON MMA, oba borci se utkají na Oktagonu 25

Oktagon 25: Buday vs. Minda informace a program

Turnaj Oktagon 25 ✔️ se koná 19. června 2021 od 18:00. Hlavním zápasem je bitva o titul v těžké váze Buday vs. Minda. ⚡ Na turnaji bude...