McGregor nebo Poirier? Fortuna vypsala speciální sázky

Víkendová bitva mezi Dustinem Poirierem a Conorem McGregorem klepe na dveře. V rámci speciálních sázek u sázkové kanceláře Fortuna se otevírá šance také pro milovníky vysokých kurzů a nevšedních kurzových tipů.

Connor The Notorious McGregor, UFC bojovník - Zdroj G Holland, Shutterstock.com Foto: G Holland/Shutterstock.com

MMA speciální sázky u Fortuny k zápasu McGregor - Poirier 3

Máš šestý smysl? Tak ho zhodnoť! V rozšířené kurzové nabídce společnosti Fortuna máš k dispozici hned několik sázkových kurzů na různé scénáře duelu dvou MMA legend! Obohať si sledování napínavého hlavního zápasu UFC 264 netradiční sázkou – klikni ZDE a ber bonus na první sázky za jednoduchou online registraci.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Ten zápas bude sledovat celý svět. A rozhodně si ho nenech ujít ani ty. Tady se totiž píše historie. Třaskavé završení trilogie Dustin Poirier vs. Conor McGregor je extrémně důležité pro oba aktéry. Pro irského fantoma ale přeci jen o něco více! Dokážeš si představit McGregora po druhé v řadě na kolenou? S třetí porážkou ze 4 posledních zápasů?

To je dost bolestivá představa u někoho, kdo se o současnou popularitu MMA zapříčinil, jako nikdy jiný na světě. My Conorovi věříme! A proto v rámci speciálních kurzových sázek u Fortuny tipujeme, že své vítězství oslaví pro něj klasickým způsobem.

TIP: McGregor oslaví svoje vítězství na kleci oktagonu, v kurzu 2,50 sipka Vsadit a sledovat u Fortuny

Pakliže věříš Conorovi, toto je sázka s parádní hodnotou

Fortuna servíruje speciální sázky na ostře sledovaný duel ikon smíšeného bojového umění

Samozřejmě základním předpokladem této kurzové sázky je vítězství McGregora před časovým limitem. To je ale dost pravděpodobná varianta vzhledem k tomu, že k bodovém rozuzlení dospěl jeho zápas během celé kariéry pouze ve 2 případech ze 27 utkání. Podmínkou po jeho případném vítězství u této varianty je to, aby se posadil na klec do 30 vteřin, což v minulosti mnohokrát udělal.

Donald Cerrone, Eddie Alvarez, Jose Aldo a mnoho dalších špičkových fighterů muselo zkousnout slavícího Conora McGregora sedícího na břevně klece. Bude tomu tak i tentokrát?

Počet takedownů, signifikantních úderů či vítězná technika

Zápas Conora McGregora s Dustinem Poirierem nabízí u Sázkové kanceláře Fortuna skutečně pestrou paletu speciálních sázek. Zajímavé kurzy svítí například u příležitosti na počet takedownů. Ten jsme mimochodem mohli vidět i v posledním vzájemném duelu v lednu, a není vyloučeno, že je Poirier bude znovu zkoušet.

sipka Jakou sázku pošleš na tiket? Klikni ZDE a vyber si z kompletní nabídky přímo u Fortuny

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

UFC, Conor McGregor - Zdroj ČTK, AP, Julio Cortez

Hra na hraně: Blíží se konec éry Conora McGregora?

Téměř nikdo si to nepřeje. Přesto ta varianta existuje. V sobotu 10. června bude v sázce nejen završení trilogie s Dustinem Poirierem, ale...

Mezi Poirierem a McGregorem to na tiskové konferenci pořádně vřelo

UFC 264: Chystejte nosítka! McGregor plánuje uspat Poiriera

Mistr trashtalku Conor McGregor v noci rozjel svoji show. Na předzápasové tiskové konferenci se několikrát opřel do Dustina Poiriera i jeho...

Dustin Poirier vyhlíží rozhodující bitvu s Conorem McGregorem

Dustin Poirier vs. Conor McGregor vážení, staredown, tiskovka

Do třetího vzájemného zápasu mezi Dustinem Poirierem a Conorem McGregorem zbývají už jen hodiny. V tomto článku se zaměříme na dění, které...